2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bosverin kizlar banlandi zaten. Kiz senin bebis döndü mü aklima takildi
Valla canim bende anlamıyorum ki hickiriklar donmeden oncede asagidaydi simdi de asagida:)ama bu bi kac gundur sık idrara cikma istegim artti belki donmustur diyorum sonra diyorum umitlenme :) pazartesi kontrolum var bakalim donmus mu donmemis mi :) senin kontrolün ne zaman agrin sancin bi şeyin yok insallah

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Canım gözün aydın. Çok mutlu oldum senin adına.
Yanlış hatırlamıyorsam son zamanlarda amniyon sivisi az demişlerdi değil mi? Eğer öyle ise değer olarak bir şey söylemiş miydi doktorun?

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Hayırlı olsun rabbim anali babali bùyútsun hayirli evlat olsun allahim onu korusun kollasin ikinizde saglikli gùnler gecirin insallah kuzunla

İnsaallah dönmüştür canım benim

Gözün aydın canim Allah bağışlasın

Zaten hep en pahalı benim her seyde yaaa
Tanınmış lüks bi hastaneyse ondandır canım bizimkiler ilk aylarda her şeye alıyordu ücret şimdi hiç takmıyorlar kayıt filan açmıyorlar kontrolden sayıveyorlar allah razı olsun :)

3284 cikmisti sali gunu cuma dogum oldu 3204 dogdu 51 cm ultrasonla ayni.sütüm çok az geldi gelmedi...goguslerim yara oldu aç oldugundan uyumadi mecbur hemsireler mama verdi sutum inene kadar idare edicez ..boyle uyudu yawrum uzuldum ya

Canım gözün aydın. Çok mutlu oldum senin adına.
Yanlış hatırlamıyorsam son zamanlarda amniyon sivisi az demişlerdi değil mi? Eğer öyle ise değer olarak bir şey söylemiş miydi doktorun?
5 persntil diye bisey yaziodu kağitta canım alt sınırmış.sorun olmadi su patlayinca çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…