2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun burada hava biraz serinledi, hazir yagmur yagmisken, yikama utuleme isine girdim, evin ici nemden gecilmiyor. Ben de renklileri bile kendi arasinda ayiririm, benzer renkler diye.

Tum gun utuyle ugrasinca, yuruyuse ciktigimda kalca kemigimin sol arka tarafinda hafif bir sizi basladi, sanirim kemiklerim acilmaya basladi, mutlu oldum. Su an 36+1'deyim, 37i gecince artiricam hareketleri, simdilik yuruyus ve sallanma, comelme yapiyorum azar azar. Sekerden dolayi ananas, hurmaya cesaret edemedim.

Hmm, receteyle yaziliyormus bu, belki etken maddesinden muadilini bulup hemsireye sorabilirim ama hamileyken kullanilamiyor olabilir, bakayim. Tesekkurler.
Burda olsan receteyede gerek yok ama dogumdan hemen sonrada killanilabilir aslinda kirmizi haldeyken zaten uzun sure acik renge dönmüyorlar telafi zamani var yani

Ben rahat edemiyorum artik tek vücut dar geliyor ikimize o bu degil dr dedi dedi durdu erken dogurucan diye kendimi ona gore motive etmistim
Hiç sorma canım bizim oğlan da korkuttu korkuttu kesin 41 42 de zorla çıkarcaz inşallah 37 38 gibi sağlıkla gelir çünkü her geçen gün daha zorlaşıyor bir de çok özledim

Hiç sorma canım bizim oğlan da korkuttu korkuttu kesin 41 42 de zorla çıkarcaz inşallah 37 38 gibi sağlıkla gelir çünkü her geçen gün daha zorlaşıyor bir de çok özledim
Evet senle.ben yatarak gecirdik hamileligi zaten bana misin demiyor simdi de ev temizligine baslicam daha da dogurmazsam kendimden umudu keserim artik yani. Cidden ne uyku var ne rahatim var kasılmıs bi haldeyim artik psikolojik mi bilemedim

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna canım inşallsh kolayca atlatırsın

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Canım. Allah sağ salim kavuştursun yavruna. Güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar bende yeni anneyim 10 haftalık hamileyim fakat hastanedeyim şuan malesef trombositlerim 28 lere kadar düşmüş acil gel dediler ve kortizon vermeye başladılar kadın dogumcumu aradım bebege bişey olursa diye almazsan iç kanama g3çirebilirsin git mutlaka dedi geldim ama korkuyorum lütfen dua edin bana hamilelerin duası kabul olur derler ihtiyacımız var şuan çok

Mesela benim adetlerim çok sancılı geçer ama hiç belim agrımaz direk karnımdan başlar ağrı kasıklarıma doğru ordan aşağı doğru yayılır. Çok şiddetlendiğinde sırtıma vurur

Bende nts ye girdiğim de hafif kasılmalar çıktı ama ben hiçbirini hissetmedim.

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin bebegine

Oh oh yandan sanırım hızlı ilerleyen bir Doğum bir avazda kurtul inşallah. Güzel haberler hızlı hızlı geliyor. Ağustos’s da bebek kalmıyor
Gunaydin kuslar.dogumum temmuz sonu ama boyle giderse agustosa sarkacak.doguranlari gordukce neden biz bu kadar tembeliz diye dertleniyorum.
M Menasali Hayirli olsun.Allah sizi birbirinize bagislasin.@bulasiksuyu Kolay gelsin sana.saglikla kavusun yavruya.
Dogum yapan kizlaar vaktiniz oldugunda tam dogum hikayenizi yazsaniz ne guzel olur.hem size hatira kalir hem de biz gaza geliriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…