Hangi kremi kullandi acaba?
Aslinda "yalanci" iyi bir tabir degil de, iste hazirlik kasilmasi, yani dogum sancisi olmayan rahimin kendini doguma hazirladigi kasilmalar.
Ben seker icin hastaneye kontrole gittigimde, seker hemsiresi bebek hareketlerini takip etmek icin bir alete baglamisti, ustte bebegin kalp atislari altta rahim kasilmalari var. Sizin nst dediginiz alet olsa gerek, orada gostermisti bana kasilma olurken grafikte yukselme oluyor. Ama bunlar dogum sancisi degil tabiki, dedigim gibi hareket edince gecen, duzenli olmayan kasilmalar, agri sizi yapmiyor.
Fito dediginiz liearac phytolastil mi? Ben onun koruyucu kremini kullaniyorum, bi de duzeltme serumu var ona da basladim ama faydasi oldu diyemem.
Bu fito kremin tam adi nedir?
Benim 34e kadar hicbirsey yoktu, sonra 1 taneyle basladi ve giderek artti
bu surede hep krem bio-oil kullaniyordum. Basta azken kafaya taktim, sonra biranda cogalinca depresif oldum, sonra bosverdim.
Rahim sag tarafa yatik, kasilmalar bebek hareketleri o tarafta fazla, catlaklar da o tarafta fazla. Ablamin karni fazla buyumemisti, erken dogum oldu 34te, onda catlak yok. Sanirim benim karnim fazla buyudu ve daha 4 hafta var
Depresif olmak da cozum degil tabi, birgun uzuldum sobra topladim, simdi ne yapabilirim ona bakiyorum.