2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi hayırlısı canim benim zamanindasin belli olmaz valla dedigin gibi. Sağlıkla gelsinde yavrun artık gelmesinde sakinca yok:)
İlk doğum 41 di ama bunda beklemicem canım belli oldu surekls tuvalete gitme isteği geliyor kasiklarimda bir ağırlık vallaagrilarda baslayinca sogani surdum goguslere eger beş dakika ya duserse dus alip giderim hastaneye

I

Insallah canimm donsede soyle agiz tadiyla bi normal dogum sohbeti yapsak hurmalarimisi yerken ahududu çaylarımizi yudumlasak :) :).

Ahhh canim insallahhh pazartesi kontrolumm saat 3 te. Ya belki donse bile sezaryen olcam bilemiyorum Allah nasil nasop etmis ama yine de o duyguyu yasamak istiyorum icimde kaldi sanki

Kızlar benim de dönmedi. Büyüdükçe dönme olasılığı ve kanala inme oranı azalıyormuş Salı randevum var. Normal doğum istiyorum . Ama başını hep yukarıda hissediyorum . Ufaktan sitrese girmeye başladım.

Doğum sancısımı belden baslıyormus

Sanci gercek dogum sancısı ise belden başlar kasıklara falan yayılır adette de oldugu gibi

Yazman kimseye sorun yaratmıyor. Hic sikma kasma kendini, istediğini yaz ve sor... bilen cevaplar bilmeyen zaten birsey yazmiyor.

Anaaamm gormeden inanmayin, biletini gostersin kestirdiyse. Yalan malan çıkmasın yine. Hayir oyle bir durum yoksa da ciksin da bir zahmet pazari beklemeye gerek yok, odanizi hazirlarsiniz...

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)

Hayirli olsun canim gözün aydin. Allah saglikla buyutmek nasip etsin

Doldu bitanem. Gözün aydın, bu saatten sonra erken doğum sayılmıyoruz.
Ay cok mutlu oldum bu erken dogum olasiligi beni sinir ediyodu doktor erken dogum riski yok diyodu bu kontrole kadar esim sordu bu haftada dogum olurmu diye domtorcugumda heran hersey olabilir dedi yani sezsryan tarihi 6 agustos ama benimki erkenci davranirmi bilemiyorum

Tanınmış lüks bi hastaneyse ondandır canım bizimkiler ilk aylarda her şeye alıyordu ücret şimdi hiç takmıyorlar kayıt filan açmıyorlar kontrolden sayıveyorlar allah razı olsun :)
Oooh ne kadar güzelmiş canım o öyle :)
Evet benimki Medipol maalesef.Basaksehirspor'un sponsoru olan :)

İlk doğum 41 di ama bunda beklemicem canım belli oldu surekls tuvalete gitme isteği geliyor kasiklarimda bir ağırlık vallaagrilarda baslayinca sogani surdum goguslere eger beş dakika ya duserse dus alip giderim hastaneye
Nasıl yani soğan düşerse canım hikmeti be anlaamdım

Hayırlı olsun canım benim

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Buugun aklimdan geçirmiştim seni iyi dayandi diye
hadi bakalim.kavusma zamani sag saglim insallabh

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii

Ayyy son yengeç burcu bebeler :))) hayırlı uğurlu olsun şimdiden canımmmm sağlıkla al kucağına insaallah haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…