Arkadas sanırım bana atıfta bulunuyor canim,kendisini tanimiyorum ilk defa suan görüyorum.kurtlu kiraz yedim birsey olur mu veya camlari 2 aydir acmiyorum oksijensizlikten ölür müyüm gibi soruları soran benim.bakış açısı cok onemli.eğer bi insanin bakış açısı kötüyse,karsisindaki peygamber olsa dahi kötü görürsün.hepiniz az cok biliyorsunuz.5 aydir evde tek basima yasiyorum.her gun rabbime dualar ediyorum eşim sağ salim dönsün de bende kafayı yemeyeyim diye.çünkü ciddi anlamda psikolojim bozuldu yanlizliktan.bilmedigim bir sehirde tek başına hergün korkuyla uyumanin ne anlama geldiğini yasayanlar bilir.
Kavgalardan polemiklerden hoslanan biri degilim.suan şunları yazarken dahi ellerim titriyor.kimseyle polemige girmek bebegimi de strese sokmak istemiyorum.evet ilk gebeligim 5 senenin sonunda gelen bi gebelik.bazi seyleri bilmemek ayıp degil.veya her an kaybetme korkusuyla pinpiriklenmek ayip birsey degil ki.burayi sizleri samimi gördüğüm için soruyorum herşeyi.yanimda akıl verenim olmadığı için.bu denli rahatsizlik verdigimi bilseydim insanlara hic yazmazdim sormazdim.kimse kusuruma bakmasin.rahatsız olanlar varsa kesinlikle bir daha yazmam