2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@Sia mia canım inan bende sıcaktan uyuyamiyorum vantilatör kesmiyor beni.bulunduğum il 50 derece sicak nerdeyse.bende hergun usutuyordum ama şöyle bi çözüm buldum.klimayi gece bellibi seviyedd açıyorum kapıyı kapatıyorum.corap ve pijamalarimi giyiyorum.ustume de pike ortuyorum.hem üşütmuyorum hem terlemiyorum.diger türlü her yerim tutuluyo klimadan.ama sen klima falan kullanma sakın.vantilator kullaniyorsan baska yone çevir ustunu de ört gece yatmadan once ince birseyle

Benim okuduğum bir araştırma sonucu vardı. Doğumu erken başlattığını değil de sancı süresini nerdeyse yarıya indirdiğinden bahsediyordu.
Evet canim dogru soyluyorsun. Hurmayla ilgili tek arastirma var zaten onda da dogumdan once 4 hafta boyunca gunde 6 tane hurma yiyen kadinlarla yemeyen kadinlarin dogumlarini karsilastirmislardi. Dogum sanci suresini kisalttigi sonucuna varmislardi. Ben de soyle balik gibi kaysin ciksin hizlica dogum olsun hayalindeyim. Hizlica acilma olsa hic fena olmaz yani :))

Bu hurma bizim normal ramazanda yedigimiz hurmadan mi yoksa cennet hurmasi mi canim?

Bu hurma bizim normal ramazanda yedigimiz hurmadan mi yoksa cennet hurmasi mi canim?
Normal hurma canim. Hem dogumu kolaylastirma etkisi var hem de sut uretimine katkisi var. Meryem anamiza dogumu esnasinda hurma dalina tutundugu zaman hurmadan yemesi vahyedilmis. Mucizevi bir meyve olduguna ben de inaniyorum ki zaten rahim kasilmalari ve sut uretiminden sorumlu oksitosin hormonu iceriyor. Ancak baslamayacak dogumun hurma ile baslayacagini da düşünmüyorum

Hatta dogum cantalariniza hurma eger varsa zemzem de koymayi unutmayin kizlar. Dogumdan sonra hizli enerji vermesi icin sekerli seyler veriyorlar zaten. Bu durumda yiyilecek en mantikli sekerli yiyecek sut uretimini artirdigi icin hurma oluyor.

Anladim canim sagol,aklimda bulunsun nolur nolmaz.hamileligimin 35.haftasindan sonra Allahin izniyle bol bol yürüyüş merdiven cikma egzersiz falan yapmayi planlıyorum.ek olarak bol bol hurmada yerim.daha kolay olur insallah

Anladim canim sagol,aklimda bulunsun nolur nolmaz.hamileligimin 35.haftasindan sonra Allahin izniyle bol bol yürüyüş merdiven cikma egzersiz falan yapmayi planlıyorum.ek olarak bol bol hurmada yerim.daha kolay olur insallah
Hurma gunde 6 7 tane yiyebilirsin. Ama yuruyus ve merdiveni cok abartma. Yine de kaslarinin zayif olmamasi icin tabiki yuru. Ama bebegin asagiya inmesine yardimci olsun diyorsan 38 e girdikten sonra artirirsan daha iyi olur sanki

Canim yatmadan eb az 2 saat once yemegi kesmen lazim

Ayyyy kız nezamana gördün? Ben doğum yapamam şimdi dur bekle kp şimdi yolda eşim hava alanına götürdü oğluşun odasını kurup hazırlıklara başlıcaz çok işim var çokkk şimdi olmaz 2 hafta sonra doğuralım tut cimcimeyi çıkmaya kalkmasın :) hayırlısı sağlıkla doğururuz inşallah belki rüyan gercek olur aynı gün doğururuz ben kendimi bile görmemiştim rüyamda ama Nesrinay86 görmüştüm

Kzlar bn iki uc gundur yatamıyorum belimn agrisindan hatta du bi sanci girdi gözümden yas akti.. dogumuma az mi kaldi acaba belirti mi veriyor üsutmus olsam devmali agrir bi vurup geçiyor ama fena vuruyor... Esimle evi temizlicz smdi yağmur yagmasa iyiyfo camları da sildircktm

C
Canim bende anlamadim sabaha karsi gordûm hatta sana diyorumki seninle gúnlerimiz ayni degil senin zamanin var daha diyorum sanki benim ggngm gelmis gibi artik nasil bir psikolojiye girdiysem hergyn kendimi sogururken gòrïyorum bugynde seni gordûm hayirlisi sevindim kayin pederin gidoyo olmasina sende biran ònce başla hazirliklara son dûzlúge girdik nerde ne olacagi belli degil canim

Aynen oyle yap benim.dr sac boyatmama izin vermedi kafada bir ton beyazla kaldim acaba dogumdan ne kadar sure sonra baoyatilir
Valla atlas kuvezde olunca sut sagip veriyordum ya o arada boyattim iki uc saat sagmadim ama bebis direkt yaninda olursa nasil olur bilmiyorum
Acikcasi sutu etkiledigine inanmıyorum

Aynen oyle yap benim.dr sac boyatmama izin vermedi kafada bir ton beyazla kaldim acaba dogumdan ne kadar sure sonra baoyatilir
Valla atlas kuvezde olunca sut sagip veriyordum ya o arada boyattim iki uc saat sagmadim ama bebis direkt yaninda olursa nasil olur bilmiyorum
Acikcasi sutu etkiledigine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…