2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla atlas kuvezde olunca sut sagip veriyordum ya o arada boyattim iki uc saat sagmadim ama bebis direkt yaninda olursa nasil olur bilmiyorum
Acikcasi sutu etkiledigine inanmıyorum
Yok bende yaninda boyatmam canim kokusu agir olabilir bende senin gibi dfusunuyorum sonucta sut sindirim sisteminden aliyor boyayida almaz galiba

Valla anlamadım canım ya camları açıyorum sıcak diye her gün duş alıp camın önünde yatıyorum eşim gördükçe kapatıyor ama engel olamadı
Demek ki beni beteri bekliyor, günde 4-5 kere duşa giriyorum vantilatörun önüne cam kenarına yatıyorum , keşke dayanabilsem şu 5 günü ama nefes alamıyorum

Başladık bile hazırlığa eşim oğluşumuzun odasını kuruyor bende kıyafetlerini yıkama bölümündeyim çok mutluyum çokk

Canımm
1. Sütüm akşama geldi ama mama vermediler, bebek iki gün aç kalabilecek gibi doğuyor dediler, akşam kolostrum gelmeye başladı zaten.
2. Sürmedim ama bu sefer soğan süreceğim canım. Çok ama çok canım yandı alışana kadar. Sonra 2,5 sene hissetmedim bile.
3. Bunu bilmiyorum canım, benim vücudum ağdaya alerjik, lazere gidemediğim için 9 aydır, gilette

Bunu not aldım canım, tahinin üzerindeki yağı da deneyeceğim

Günaydın kızlar :) bugün sınav var dualarınızı eksik etmeyin güzel annişler. interiorarchitect hadi bakalım canım hamiş hamiş sınava

10 a düşmüş değerimiz canım çıkıcaz birazdan bizimki yeni bi oyuncak gibi görüyo bebeği hiç başından ayrılmıyo

Her an ne olucağı beli olmaz elbete.
Bende eşime büyük boy detarjan aldırdım. Dertarjandan bolsun nolucak yikarsın diyor. Bide boyle daha pasaklı oldular baba kız sanki.

interiorarchitect sınavda basarilar dilerim canim herşey gònlûnce olsun

interiorarchitect , yazmasam da sabah uyandığımdan beri aklımdasın, rabbim yardımcın olsun.
@MrsBiyolog , sen de bugün sınava giriyorsun değilmi canım? Dilediğin yeri kazanmanı dilerim.
Kizlaaar hepinize cok cok teşekkür ederim pek ic açıcı gecmedi ama bakalim sonuc gelmeden anlayamayız. Hayirlisi olsun insallah hakkımızda ben sinavdayken dogruan yok dimi :)[/QUOTE]

Ayyy gidiyor şükürrrr.... Nihayeetttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…