2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Grip değil canım midemi üşütmüşüm sağol teşekkür ederim hiç bi fikrim yok canım benim sızladıkça lansinoh sürüyorum ben şimdilik kalkanı da daha alamadım

Esime camlari sildi sagolsn. Hava gürledi ama yagmadi :)) dedim sen distan sil bn icten kızıyor birak bezleri yika ver dedi canima minnet. Bide oyle hizli temiz siliyorki hem siliyo hem kiziyo perdeyi kim acp bakiyor dio. cvp bile vermedm silsin sonra tartisiriz

AA neden genel anestezi ağrılı geciyormus

Şükür ya gözün aydın sonunda gitti adam şimdi güzel güzel bebeğinizin odasını kurun

AA neden genel anestezi ağrılı geciyormus
Bilmiyorum canim dr oyle soyledi epidural daha iyi genelin agrisi sizisi cok oluyor dedi ama ben tam tersi cok iyiydim hani rahatligim genel anesteziden mi diye sormakti amacim ona gore tekrar mi aynisini olsam diye sormak istedim ilk kez duyuyorum genel anesteziyle agrisiz olani dedi

Yok canim doguran

Yok yok asayiş berkemal [/QUOTE]
Oh iyi iyi bi sey kacirmamisim :) asil sinav yarın bize :) cinari alerji testine goturcem saat 3 te de bebis donmus mu donmemis mi onu Öğrencez :) bi de 36+1 olcam sizce cati muayenesi yapar mi[/QUOTE]
Yaptı bana 36 da . yaptı sayılmaz çünkü adam gibi duramadım ama denedi. Senden dünkü gibi akıntı daha da gelmedi değilmi?

Ya canım evimiz yüksek kat ve kaç gündür fena rüzgar var balkon kapısı açık yatıyorum sürekli çorap hiç giymiyorum muhtemelen ondan aldım en fazla vantilatör çok sesli açmıyorum bile klimada açmıyorum esinti çıkınca farketmiyorum uyuyor olunca bazende hiç olmuyor çok yanıyorum

Hurma gunde 6 7 tane yiyebilirsin. Ama yuruyus ve merdiveni cok abartma. Yine de kaslarinin zayif olmamasi icin tabiki yuru. Ama bebegin asagiya inmesine yardimci olsun diyorsan 38 e girdikten sonra artirirsan daha iyi olur sanki
Doktorumda ebemde 37. Haftadan önce üçten fazla yeme demişti canım CocoChanelmademoiselle erken doğum olur dediler senin haftan daha küçük dikkat et istersen kuzum

Yok yok asayiş berkemal
Oh iyi iyi bi sey kacirmamisim :) asil sinav yarın bize :) cinari alerji testine goturcem saat 3 te de bebis donmus mu donmemis mi onu Öğrencez :) bi de 36+1 olcam sizce cati muayenesi yapar mi[/QUOTE]
Yaptı bana 36 da . yaptı sayılmaz çünkü adam gibi duramadım ama denedi. Senden dünkü gibi akıntı daha da gelmedi değilmi?[/QUOTE]
Yok canim gelmedi gelseydi mutlaka gidecektim doktora demk ki icim temizlendi ondan oldu yarin doktora da soylcem boyle bi akinti geldi diye belki tahlil falan ister

Yok canim doguran

Yok yok asayiş berkemal [/QUOTE]

Bana dün yaptı kuzum 36+2de sana da yapabilir. Bir de kültür aldı vajinada olabilen bir bakteri varmış normal doğumda çocuğa geçerse sıkıntı oluyormuş ona bakmak için

Aaa gitdimi yoksa kp.
Şükürler olsun gözün aydin gecmiş sayfaları okuyamadım.
Gitti şükürler olsun sağol canım hemen hazırlıklara başladık zamanım kalmadı 2 haftada herseyi yetiştirmeye çalışacam. İnşallah bitirebilirim.

Kizlaaar hepinize cok cok teşekkür ederim pek ic açıcı gecmedi ama bakalim sonuc gelmeden anlayamayız. Hayirlisi olsun insallah hakkımızda ben sinavdayken dogruan yok dimi :)
[/QUOTE]
Olsun canım bidaha denersin hemde sakin kafayla hazırlanmış bir şekilde herseyde vardır bir hayır kimse doğurmadı ama benim kp gitti ve ben hazırlıklara başladım oğluşum için

İşte aynı araştırmanın bendeki sonuçlarını görmek için sıvadım kolları. Dün hurma aldım, bugün temizlenmesi için fırınladım. Birkaç güne kadar düzenli yemeye başlayacağım. Bu arada yine de hatırlatalım. Şekeri olanlar dikkatli davransınlar. Günde 6 hurma şeker olarak az değil.

Benim yalancı sancim çok oldu geçen hafta doktorum hurmayi bırak 37+0dan sonra baslarsin dedi canım eğer yalancı sancin çok vurursa aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…