2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür ya gözün aydın sonunda gitti adam şimdi güzel güzel bebeğinizin odasını kurun
Sağol canım aynen hemen başladık zaten hazırlıklara çok işimiz var ve sadece 2 haftamız kaldı inşallah önemli şeyleri bitirebilirim kp gitti ya hiçbirşey umrumda deil şuan

Aynen yaptir canim rahatlik ve temizlik valla ben 6 yoldir agda yaptiriyorum sadece bu hamileligin ilk donemi yaptiramadim.kendimi kotu hissettim
Ben de yaptırıyorum, büyük rahatlık valla. Kendim ağdayı asla beceremem. 10 dakikada halloluyor. Hep ertelemiştim aslında lazer yaptırmak varmış, ne rahat olurdu şimdi

Ben de yaptırıyorum, büyük rahatlık valla. Kendim ağdayı asla beceremem. 10 dakikada halloluyor. Hep ertelemiştim aslında lazer yaptırmak varmış, ne rahat olurdu şimdi
Ben kendim yapamiyorum canim ama lazeri bebekten sonra belki dusunurum cokta aciyor diyorlar bakalim

ONTK Olsun canım bidaha denersin hemde sakin kafayla hazırlanmış bir şekilde herseyde vardır bir hayır kimse doğurmadı ama benim kp gitti ve ben hazırlıklara başladım oğluşum için
Muhteseeem bi haber bu o zaman danssss  nasil almis bu karari kendi icin cok zor olsa gerek :) :)

Bende öyle düşündüm çünkü erkekler bu tür konuda karşılaştırma yapacak kadar inçe düşünceli değil asla. Ama benim muhattabım abim. Yazdığım mesajları okuduysa eğer yengem çok tırsmışrır zaten.
Bu nedir Ya bizi üzmesinler bizde ağlamayalım en güzel günlerimiz bizi bize bıraksalar keşke !!

çok haklısın neyse biz güçlü anneler olmalıyız inş daha bebişimizi doğrucaz büyütücez falan

Yok canim doguran

Yok yok asayiş berkemal [/QUOTE]
Oh iyi iyi bi sey kacirmamisim :) asil sinav yarın bize :) cinari alerji testine goturcem saat 3 te de bebis donmus mu donmemis mi onu Öğrencez :) bi de 36+1 olcam sizce cati muayenesi yapar mi[/QUOTE]
İnşallah gönlüne göre olsun sınavın. Doktorum çatı için 37+0 da çağırdı.

Yok yok asayiş berkemal
Oh iyi iyi bi sey kacirmamisim :) asil sinav yarın bize :) cinari alerji testine goturcem saat 3 te de bebis donmus mu donmemis mi onu Öğrencez :) bi de 36+1 olcam sizce cati muayenesi yapar mi[/QUOTE]
İnşallah gönlüne göre olsun sınavın. Doktorum çatı için 37+0 da çağırdı.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim insallah benimde yarin yapmaz ya

Benim yalancı sancim çok oldu geçen hafta doktorum hurmayi bırak 37+0dan sonra baslarsin dedi canım eğer yalancı sancin çok vurursa aklında bulunsun
Ben pek anlamıyorum yalancı sancı işinden. Henüz olmayabilir de bende, emin değilim. Ama farklı bir şey hissedersem keserim. Sağ ol canım

Ben kendim yapamiyorum canim ama lazeri bebekten sonra belki dusunurum cokta aciyor diyorlar bakalim
Yok ya acıdığı falan yok. Üniversitedeyken koltukaltıma yaptırdım. Ağdadan daha fazla acımıyordu. Ağda siyahlaştırıyordu. Şimdi pamuk gibi duruyor. 8 yıl oldu hala temiz, bazılarının tekrar çıkıyormuş ama ben sorun yaşamadım çok şükür. Bikini bölgesine de iki kere yaptırdım gerisi kaldı, gidebilsem ne rahat olurdu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…