2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende koltuk altima biyiklara yaptordim aynen agda cok karartiyor benimde bembeyaz olmustu hamilelikte cikti biraz agda yaptim yone karardi

Aynen valla ve ben saclarim cok duskunum aldigim kilo degil saclarim psikolojimi bozuyor
Aynen çok rahatsız ediyor beni de. Aldığım kiloya da sabır çekiyorum Uzadıkça da uzuyor saçlarım yılan gibi. Hep uzun saç severdim ama acayip darlandım, omuzlarımda kestirivericem mis gibi de boyatıcam ohh. Eşim de pek dındık, bebesi pek kıymetli. Aman kimyasal şampuan kullanma, o krem olmaz, bu makyaj malzemen organikti değil mi gibisinden çok destek oluyor sağ olsun

Hurma gunde 6 7 tane yiyebilirsin. Ama yuruyus ve merdiveni cok abartma. Yine de kaslarinin zayif olmamasi icin tabiki yuru. Ama bebegin asagiya inmesine yardimci olsun diyorsan 38 e girdikten sonra artirirsan daha iyi olur sanki
Tamam canim.suan sadece yürüyorum.mecbur alisveris icin falan cikiyorum illa.37 inci haftadan sonra baslarim hafif hafif egzersizlere.hurma da yerim

Kilo 8 kilo aldim veririm insallah ya suan ona birsey uapamadigim icin takmiyorim :) ama sacim benim icin sorun bende kestireyim diyorum 1 defa azccik kestirdim sonra vazgeciyorum :)) hic birseye karar veremiyorum yani

Tesekkûr ederim canim aslinda internetten yaptiracaktim hepsinide baktim fiyat olarak baya yùksek meblalar istiyorlar bende yapabiliyorsun otur kendin yap dedim ve yavas yavas yapiyorum kolonya sisesinide halledersem sanirim baska bisey kalmiyo
Cok guzel olmus canim,dun gonderdigin bebisin isim kemeri de cok guzeldi ❤

Tesekkûr ederim canim aslinda internetten yaptiracaktim hepsinide baktim fiyat olarak baya yùksek meblalar istiyorlar bende yapabiliyorsun otur kendin yap dedim ve yavas yavas yapiyorum kolonya sisesinide halledersem sanirim baska bisey kalmiyo
En iyisini yapmissin canim.adım atsan masraf nefes alsan masraf.bari böyle ufak tefek seyleri aradan cikarmak iyi olur.benim gelenim gidenim olmadigi icin hic yapmadim boyle seyler.1 tane lohusa pijamasi aldim tamamn:))

Ben yaptigim şeyleri bebisin odasindada kullanirim hatira olur diye yaptim canim
En iyisini yapmissin canim.adım atsan masraf nefes alsan masraf.bari böyle ufak tefek seyleri aradan cikarmak iyi olur.benim gelenim gidenim olmadigi icin hic yapmadim boyle seyler.1 tane lohusa pijamasi aldim tamamn:))

Gerci burda epidural spinal olan herkesin hep sikayeti oldu diye okudum cnm, bas ense sırt gogus agrisi kızlar hep öyle söyledi inş sende olmaz iyice düşünüp en iyi kararı verirsin inş çünkü her bünye farklı tepki verio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…