2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size en buyuk tavsiyem normal dogurmanizda hicnir sorun yoksa normal dogurun.beni spinal tutmadi uyusmadim bahsetmiştim genel yptilar hmn.4 gundur berbat durumdayim.belki bunyeden bunyeye değişiklik gostriyordur bilmiyrm.bnm beynime sanki civiler cakiliyor ayaga klkip otrmaya klkinca..
Biran evvel duzelio bebegimle kndim ilglnmk istyrm ykindan.ailm anneler bkiyor herseyine..bize dua edin.allah yardmcnz olsun szlerinde

Ben 3 kere genel anestezi ile sezaryen oldum karnımda acı ve yanma oldu ama hiç başağrısı yaşamadım. Spinalin etkisi mi acaba bunlar?

Benim saglikci arkadasim sivi az alinirsa agri oldugunu soyledi hunde 4 lt ye yakin su ic kahve ic anestezinin etkiaini attikca kendine gelirsin

Allah yardimcin olsun canim,insallah hemencecik duzelirsin gecer agrilarin.agri kesici atsan gecmiyor mu?

Kesinlikle haklısın normalde bir saat sonra al çocuğunu kendin bak ama sezaryan sıkıntı ben sezaryandan korkuyorum salı kontrol var insallah normal devam eder sanada çok geçmiş olsun burda arkadaşlar bol kafein ve su diyordu bol bol tuket

Cok gecmis olsun canim ya. Cok uzuldum
Az daha sabir, cok fazla sezeryan dogum hikayesi okudum bayagi zorlananlar var. Cola bitter cikolata sade nescafe iyi geliyormus ama sen o zamanlari gectin mi, bunlari tukettin mi bilemiyorum. Allah yardimcin olsun

Ben 3 kere genel anestezi ile sezaryen oldum karnımda acı ve yanma oldu ama hiç başağrısı yaşamadım. Spinalin etkisi mi acaba bunlar?
Spinal ve epiduralden birinde sirt agrisi birinde bas agrisi olur diye okumustum. Genel oldugun icin mi bunlari yasamamis olabilirsin. Bunyen de narkozu atarken zorlanmiyorsa sanslisin bacim

Bak simdi sende deyince benim aklim karisti ya cidden bende bu sikayetlerden baska bisey yasamadim genel.olunca Tzadkiel okudun mu canim insallah hicbirimizde agri sizi olmaz

Valla küfür ede ede gönderdik üstüne gittik yatcak yerin yok odayı boşalt oğlanın odasını hazırlamamız lazım dedik. Eşim bidahada gelme dedi inşallah azıcık anlamıştır yüzsüzlük yapmaz. Gerçi gelsede artık yatcak yeri yok misafir odasını bozup bebek odası yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…