2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulasiksuyu canım uzme kendini nolur,bebislerin kemikleri daha cok taze.iyilesir cabucak merak etme.benim abimin kızının da basina böyle bisey geldi.dogdugunda degil ama 2 aylikken yengem düşürmüş cocugu.kirik vardi omuz tarafinda.doktor bebeklerin kemikleri cabuk kaynar vs demisti.sargiya almislardi.bir sonraki kontrolde kaynamaya baslamis bile kemikler.sen normal dogum yapmistin degil mi?acaba ebe ihmali falan mi oldu ki?

Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda var Neyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Neghzel canim deniz arelini sagsalim allahin izniyle sorunsuz kucagina al insallah anne ogul koklasa koklasa yatin dualarim senin ve deniz arel pasa icin bizoi habersiz birakma

Kizlar tuz tuketiminiz nasil? Yani yemeklere tuz atiyor musunuz veya zeytin falan yiyor musunuz? Benim doktorum hic benim tansiyonumu ölcmuyor.neden ölcmuyor diye düşünüyorum anlam veremiyorum.bende ara sira saglik ocaginda olcturuyorum.cok tuzlu yememeye calisyorum.sadece bazen pastaneden pogaca falan aliyorum,onlarin icinde tuz oluyor o kadar

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün. Hücreleri canavar gibi onların hemen iyileşiverir

Bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum :))
Sarimsak yutuyorum arasira geceleri hem tansiyonuma hem sekerime hem romatizma agrilarima etki ediyor

Canım idrar yolların temizmi? Bu anlattıkların idrar yolu enfeksiyonuna benziyor gibi.
Temiz canım çok su içiyorum ben Allaha şükür şimdiye kadar bütün tahlil ve kültürlerim temiz çıktı. Uyumuşum zaten baya şuan birşey yok şükür, demekki bebişim dün biraz çıldırdı :)

Allahım esirgesin en kısa zamanda şifalar versin yavruna inşallah canım. Bir bakarsın kırık iyileşince koluda oynatmaya başlar sürpriz yapar annesine inşallah.

Toplaanacak şekilde kestirin kizlar bende kestirecekrim kuaforum kesmeyim hic acamayacaksin nasilsa dedi gerçektende ev topuzum hic acilamiyor
Kilo 8 kilo aldim veririm insallah ya suan ona birsey uapamadigim icin takmiyorim :) ama sacim benim icin sorun bende kestireyim diyorum 1 defa azccik kestirdim sonra vazgeciyorum :)) hic birseye karar veremiyorum yani

sen karar verdin mi tam mi anestezi alacaksın epidural mi yengemde vatan da sezeryan oldu 2 ay önce spinal istedi çok rahat diyor bende kararsızım.
%40hasta kötü etkilenebiliyormus
Ben 5 gun çektim hayatımın en kötü 5 günüydü
Ama bazilari icin cok kolay
Siz sansli kesimden olabilirsiniz

Saolasın canım evet haklısın,bu uzun bir maraton o yüzden durumu dengede tutmaya çalışıyorum :))
Bizim küçük beylerin memeyle arası nasıl ?
Denir zorlanıyor tutmakta ağzının tamamen dolmasını istiyor bizde de o kadar meme yok :) sinirlenip bırakıyor berkin daha iyi bu konuda ama sütte çok artış yok 10 ml anca mamaya devam
Sende durumlar nasıl beslenmeniz saatli mi ?

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.

Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda var Neyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Annişler Allah yrdımcınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Darısı başımıza olsun..

Merhaba kızlar bir sey sorcagm. Dün cok midem bulandı öğürdüm baya. Bilirsiniz ki öksürünce öğürünce altimiza kaçırıyoruz benim iç çamaşırım ıslaktı ama idrar mi suyum mu anlamadım bu sabah kalktıgımda da göbeğim küçülmüş gibi hissediyorum insanın suyu gelince göbeği küçülür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…