2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bekleme salonundayim halaa her seyi akisina biraktik

Bizimki yurtdışındayız böyleler düşünsene bide tr de olsak evimize yerleşir çıkmazlarmış valla sülük gibi yapışıveriyor koparamıyorsun. Neyin kafasını yaşadıklarını bende anlamıyorum dertleri boşamakmı diye sorcam bigün başka bişi gelmiyo aklıma. Eş iyi olmasa mücadelesini görmesem düşünürdüm hepberaber ömür boyu yasarlardı. İnşallah bi iş olurda çıkarsınız ordan biraz birbirinizin evliliğinizin tadını çıkarırsınız canım

Ay hadi bakalım git gelde anlat cimcimeyi nekadar büyümüş. Güzel haberlerle gel canım inşallah.
34+3 haftalık 2360 gr boyunu söylemedi. Evirdik çevirdik tam yüzünün resmîni çekecekti ki eliyle yüzünü kapattı cimcime. Ablasına benziyor. Bu arada şimdiye kadar hiçbir bebeğim dönmemişti hepsi makat geliş sezaryen olmuştum bu dönmüş. Akıllı akıllı kanala girmeden bekler inşallah.
Şimdi nst istedi ona gireceğim bakalım sancı var mı?
Bu arada SGK lılara nst ücretsiz özel sağlık sigortasına belli bir ücret alınıyormuş.

Sen burda olsaymışsın bunlar sizi boşarmış bacım. Al kocanı aman bırakma bunlara. Normal bir beyine sahip olduklarını düşünmüyorum maalesef. Allah uzak eylesin sizden.

Özel hastanelerde mi ücretsiz

Ay ne güldüm :) oğlun sünnetli ya diye alemsin valla canım ama öyle saça böyle tarak iyice canına tak etmiş senin allah sabır versin öteki de gelince yanına inşallah o tez vakitte döner
Kız artık ne diyeceğimi şaşırdım napim valla buda bileti sadece geliş bakalım vize süresi 3 ay toruna çok alışırım görmeden dayanamam o yuzden 1 bucuk ay şimdi kalayım 1 buçuk ay sonra geleyim diyordu bakalım inşallah buda kovdurmaz kendini. Ben seve seve kovarım zaten çok doluyum :)

Kovsan ne oluyor ki bacım
Seninkiler yüzsüzlüğü ele almışlar.
Alınmıyorlar bile.
Allah içlerine merhamet versin inşallah.

ONTK insallah kv melek gibi gelir sen geldiğinde yine oyle dusun pozitif enerjini yolla indallah senin enerjin ona gecer ve sana cok cok iyi davranir
İnşallah canım valla 1 senedir ne gördüm nede aradım arada eşimle konuşurken ver bi konuşim dedi öyle konuştum ama ondada oğlumla ilgili planlarını anlatıp sinir etti. Kız inşallah iyi gelirde gelip dedikodusunu yapmam size dert yanmam

Yok canım değildir dün bende kusarken ne var ne yoksa geldi tutamıyorsun artık idrarım olmadığı halde geldi birde ama idrarını kaçırmışsın son haftalarda oluyor dedi Doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…