2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar aklima takildi benim son kontrolumde (33 haftalik) dr bebek donmus kanala girmis dedi. Erken degil mi ? Yoksa erken mi dogacak kizim ?
Benım kı 34 hafta bıttıgınde kanala gırmıstı doktor erken gırmıs demıstı . 37 bıttı yenı hala bebegım dogmadı ama doktor bısey demesede ben egılmemeye ve cok yurumemeye dıkkat ettım.

Sen burda olsaymışsın bunlar sizi boşarmış bacım. Al kocanı aman bırakma bunlara. Normal bir beyine sahip olduklarını düşünmüyorum maalesef. Allah uzak eylesin sizden.
Kız aynı eşim gibi konuştun eşim hergün düzenli arar bigün aramasa tavır yapıyormuş kv aramadı diye çok özlüyormuş gelmek istiyormuş. Gelmesin diye hergün arıyo. Dedim ne saçma sapan huylarınız var ama fazla üstünede gitmek istemiyorum delide olsalar anne ve babası sonuçta.

Aklın yolu bir bacım. Herkesin ailesi çoluğu çocuğu var ama kimse gidip kimsenin evine uhu gibi yapışıp kalmıyor. Ki onca yol onca para.
Neyse sıkma canını sen. Kurdunuz mu oğlanın odasını? Nasıl oldu?

Oy maşallah prensese akıllı kuzucuk

Canim suyun gelse anlarsin ve kesilmiyor devam ediyor gelmeye

Çamaşırları hepsi bitti canım yıkadım
Odasıda bugun biter ütüler yerleştirir resim atarım size

yarın randevum var benım de ısyerınde artık son ıslerımı yapıyorum bu hafta son
ama saglık ocagı verırse 2 gun rapor alıcam yarında gelmycem zaten bakalım cumayı tamamlayabılecek mıyım
sol taraftan kasıgım baya baya agrıyo hep oturur vazıyetteyım tabı
ınsallah bıran önce geçer bana surprız bırsey olmaz bugun

Ağırlaştık iyice canım ben çalışmamama rağmen her tarafım ağrıyor Allah siz çalışanlara kolaylık versin valla zor.

Çamaşırları hepsi bitti canım yıkadım
Eki Görüntüle 2171533 Odasıda bugun biter ütüler yerleştirir resim atarım size
Masallah canim gule gule giysin bu arada kp gitmiş gözün aydın tek basına mi yapıyorsun hazırlıklarını ? Ütü vs baya uğraştırıyor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…