2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim gule gule giysin bu arada kp gitmiş gözün aydın tek basına mi yapıyorsun hazırlıklarını ? Ütü vs baya uğraştırıyor allah kolaylık versin
Sağol canım evet gitti nihayet. Eşimle tek başımıza yapıyoruz eşim oğluşun odasını kuruyor bende çamaşırlarla küçük işlerle ilgileniyorum bugun oda bitecek inşallah. Eşim çocuğun kıyafetlerini ütülerim sen yerleştirirsin dedi bakalım zaman kalmadı inşallah yetiştirebiliriz yetişmezse artık doğumdan sonraya kalır.

İnşallah güzel geçer kontrol canım güzel haberlerle gel inşallah. Tarih belli olsunda gününü beklersin artık bişi kalmadı.

Sağol canım valla son günlere kaldı hertarafım bişi yapmadan tutuluyo zaten bakalım :) güzel yorgunluklar
Yavaş yavaş yaparsın annesi :) ütülemek değilde ütünün sıcaklığı ve buharı darlıyor insanı dinlene dinlene yaparsın ben 5 parça ütüleyim oturuyordum yaparken

Aminnnn canım inşallah. Sen girdinmi nst ye nasıl çıktı?

Nst ye bağlıyım şimdi uykum geldi valla
Problem yok gibi görünüyor Elhamdulillah.

Hadi hayırlı haberler al arkadaşım. Bitirdin maşallah

İnşallah güzel geçer kontrol canım güzel haberlerle gel inşallah. Tarih belli olsunda gününü beklersin artık bişi klmadı.
Saol cnm yarın artık soylicek nstye göre benim durumuma göre ama artık iki adım atacak halim klmadi birde bu sıcaklar mahfetti beni yarın inş güzel hbrler alırım

Kizlar dogursn var mi :). Bnde hazirlanayim gidicm konrtole dr.cati muanesi yapabilir esimde izin vermiyor erkek olduğu icin figee hastenelerde de bayan dr yok heo erkek. Napicm blmiyom

Muayeneden çıktım nst deyim şimdi.
Bayağı konforlu hale gelmiş 8. Kat da özel odada
Uykum geldi, kim kalkıp eve gidecek şimdi
Evet doğumdan sonra kalcagimiz odalarda o katta geçen hemşire söyledi genelde doğum ypcak hastalarimiza havuza bakan tarafları verioruz dedi inş bizede denk gelir çünkü geçen nstde Havuzlu odada kldim insanın içi acilio süperdi :)

Diğer doğumumda öyleydi benim gerçekten hoş manzara. Sezaryende 2 gece kalındığı için manzaralı odalar öncelikli veriliyor. Tabii yoğunluk olmazsa.
Bu arada göğüs ucum çok hassaslaştı acımaya başladı Dr.um lansinoh sür ama uyarmadan sür dedi. Doğumu tetikler dedi. Doğurmak isteyen arkadaşlar meme ucunuzla oynayın

Peki normal dogum olursa esin izin vermeyecekmi canim ben bu bazi erkeklerin erkek doktor takintisini anlamiyorum doktorlar bizlere hasta gozúyle bakiyo sonucta degilmi ama
Kizlar dogursn var mi :). Bnde hazirlanayim gidicm konrtole dr.cati muanesi yapabilir esimde izin vermiyor erkek olduğu icin figee hastenelerde de bayan dr yok heo erkek. Napicm blmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…