2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki normal dogum olursa esin izin vermeyecekmi canim ben bu bazi erkeklerin erkek doktor takintisini anlamiyorum doktorlar bizlere hasta gozúyle bakiyo sonucta degilmi ama

Bazen eşler kıskançlık yapabiliyor ama.
Ben de itiraf ediyorum eşimi diyetisyeninden kıskandım bir daha da yollamadım
Kadın aleni bir şekilde koca göbüşlü kocama asıldı.
Yolda mı buldum ben adamımı yedirir miyim diyetisyene

Hahah kiz yok yedirme 4 cocugun babasi o nereye diyetisyene gidecekmis otursun evinde

Alemsin canim benim olabilir haklisin
l

Bende duymadım cnm hiç ..çarşamba gittiğimde detaylı sorcam doktora..sizede yazarım yine sagolun

Bu coraplar genel olarak hareketsiz kalip kan dolasimi yavasladiginda pihti atmasina karsi onlem olarak giyiliyor, mesela uzun ucak yolculuklarinda filan da giyenler oluyor. Doktorunuz ameliyatta ufak da olsa risk var, onlem olsun diye istemistir.

Bence de öyle yaptım zaten.
Göbeğin de kalsın sen de kal dedim adama
Benimkide ben sisince zayiflamaya calisiyor nedense mesaj mi veroyor bana sende zayigla diye yoksa baska seyler mi gicik oldum ha bire sevdihi hemekleri yapiuorum bende kocalari elimizle tutuyoruz canlar

Peki normal dogum olursa esin izin vermeyecekmi canim ben bu bazi erkeklerin erkek doktor takintisini anlamiyorum doktorlar bizlere hasta gozúyle bakiyo sonucta degilmi ama
Bnde erkek doktorlarn daha iyi olduğubu düşünüyorum.konsssun o onun dedigi olmaqycak.. sezeryan olursam doktor yapacak mecbur

Bnde erkek doktorlarn daha iyi olduğubu düşünüyorum.konsssun o onun dedigi olmaqycak.. sezeryan olursam doktor yapacak mecbur
Adami bn korkuttum galiba parmağını fln sokcaj dedimm zannimcs o yüzden izn vermiyor. Anam vok sicakms ya diarid bayılıcm

Amma direndin canım rüyamdada suyun geliyordu demekki inat etmişsin şimdi doğurmıcam diye su patlayınca mecbur kaldın :)
Hakikaten ne çok gittim döndüm ben hastaneye doğurmadan )))) ama bugğn olmasın lütfen, bugün çok kötü şeyler yaşadık. Kv kp i yine sabahın köründe evden yollamış her zamanki gibi, hastayim falan dinlemez hiç. yaşlı adam, güneş de çarpınca yığılmış kalmış. Ambulans götürmüş hastaneye, ciğeri sönmüş meğer, delik açtılar. Arıyorum baba nasıl diye, yaa öyle de ölecez böyle de ölecez, eninde sonunda hepimiz öleceğiz diyor. Eşim refakat edecek akşam,gözünü seveyim bugün doğurayım deme diye yalvarıyor

Ben de hep kadın doktora gittim
Özel saglık sigortamm oldgu için dahiliye de bile kadın doktor tercih ettim ama suan erkek doktora gidiyorum ( mecburi gerci )

Bi de devlete gidiliyosa doktor seçilemiyosa yapacak hiç bişe yok

Benım ılk kızımda çatı muayene acıklık vs hep ebeler baktı açıklık 10 cm olnca doguma doktorum geldi

Bi arkadasımında dogımu biraz zor olmus erkek baska doktor yardıma gelmiş belli olmuyo bu işler

Sadece devlet veya arastrma hastanesinde ögrenme amaçlı asistan doktorlar geliyo ona izin vermeme hakkım varsa izin vermezdim gerisine bişe yapılmıyo

Bi de gercekten doktorların asla farklı gözle bakmadıgını dusunuyorm neye bakcakta ne hissetcek sanki:):):

Aslında beslenme saatli değil ama en fazla 2 saat bekleyebilirler denmişti ama ben dönüşümlü olarak sürekli emziriyorum,bizim kızlar memede uykuya bayılıyorlar o nedenle koca gün kızlar meme ve ben boğuşuyoruz,ağız dolusu meme ve bolca sürü bizimkilerde istiyor o nedenle biz hazır mamayı en son çare olarak kullanıyoruz çünkü emzirmeden bile sütüm akıyor bu kdar varken mama vermek istemedim ama gerekirse mamamızda var yani onuda eksik etmedim :))

Esimin anlamadığı erkek doktoe haricinde ebe fln yapmıyoe mi dedi bnde israrla yapmiyor dedim. Sekretere sordum yapiyormus. Rahatladm adamla kadında bir olmuyor smdk :))

Saol cnm yarın artık soylicek nstye göre benim durumuma göre ama artık iki adım atacak halim klmadi birde bu sıcaklar mahfetti beni yarın inş güzel hbrler alırım
Valla al bendende okadar sezeryan olacağım için yürüyüşü falanda bıraktım tembellik yapıyorum bol bol. Zaten şu bel ağrısı mahfetti beni 5 dk ayakta dursam ağrı başlıyo hemen.

Ay senin bu kv nin yatcak yeri yok töbe töbeee cidden karışık bugun gelmesin oğluş offf yok canım bunlardan hiçççç rahat yokkkk hamileliğimizide evliliğimizide yaşatmıyolar yeminliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…