2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esimin anlamadığı erkek doktoe haricinde ebe fln yapmıyoe mi dedi bnde israrla yapmiyor dedim. Sekretere sordum yapiyormus. Rahatladm adamla kadında bir olmuyor smdk :))

Sonuçta o şekilde muayene kadın erkek farketmez hep zor
Bi de dediğin gibi erkek olunca iyice zor
Neyse bakalım artk hayrlısyls atlatalımda insallah bunları

Cok sinirliyim gerizekalı kadın ya nstye grdm illkez lastik vardi sedyenin ustunde bnde dueecek fln die topluyayim dedm kadin bı bağırıyor bn toplansa toplardım die. N bileyim bn deddedm kac defa girdim nstye sinirleri mi bozdu ya

Sen voşver okadini bebişinin kalp atışlarına odaklan bak sana sinir gelecek sonra bebis gerilecek durduk yere kasilma sancin çıkacak rahat ol gerekirse şikayet edersin canim

offf deli mi ne ya bagırmak nedır Allah askına
bız de calısıyorz ıs yapıyoruz yerı gelıyo sabah 5 de evden cıkıp gece 12de eve gıdıyorum
nedır bu Allah askına salak salak hareketler
yanı hemsıresı ebesı doktoru yok calısan herkes ıcın gecerlı
calısmasanda gecerlı bagırmak azarlamak nedır yaaaa
ben sınır oldum suan

Bnde erkek doktorlarn daha iyi olduğubu düşünüyorum.konsssun o onun dedigi olmaqycak.. sezeryan olursam doktor yapacak mecbur
Her kadin doktor olmasa da cogu tahammülsüz suratsiz sinirli ve dogum esnasinda anneyi geriyorlar. Walla kusura bakmasinlar zaten dogum basli basina bir olay bir de onlarin kiskancliklarini hic cekemeyecez

Allah sifa versin o nasil bir tabir yazik degilmi sicagin icinde disari gonderilirmi yasli basli adam nasil vebalini alacak o adam olse

Erkeklere kadin dogumla ilgili detayli ayrinti vermemek gerekiyormus demekki benim esimin ole tutuculuklari yokta genede hayal gucleri cilginlasa bilir

ben ilk muayene olmak zorunda kaldıgımda asırı strese gırmıstım ama dedıgın gıbı esıme cok bellı etmedım
gercı kendım bıle dusunmek ıstemedım
hep ayıp gunahla yetıstırılıdgımz için aslında
oyoyoyoy neyse bu konu uzar gıder:)

Canim bir yanlisin var devlet hastanesinde doktor secme hakkin var hatta mudahalede bulunulacaksada soruyorlar bayan hoca tercihin varmi diye benim icin fark etmedigi icin hatta erkek doktorlarin daha anlayisli oldugunu dusundugum icin hic sıkıntım olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…