2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle adamlar bakmıyo bile. Vajinal ultrasonu bile bakmadan yapiyorlar resmen. O kadar çok hasta görüyorlar ki

Herkese iyi haftalar.
Doğuma gidenler sağlikla bir avazda alin bebeğnizi kucağniza.
Kontrole gidenlerde güzel haberlerle dönsünler.

Bu gece saat 3 civari korkunc bir sancıyla uyandim aralarni saymak isdedim ama sayamadım. düzensizmiş az kalsın eşimi unadırıyordum bebek geliyor diye.
Bir ara 10 dk bir gelince ben 10 dk dan bir gelen sancıya dayanamiyorum bu 3 dk bir gelmesi gereken sancı olmaliydi. Bide 2 doğum kolay olur deler diye sinirleniyordum.
Sonra bakdım düzen falan kalmadı şideti azaldı uyudum.
Sabah ayni yalancı sanci yine yukladı ama yine düzensizdi 1-2 saat içerisinde gecdi.
Artık bebeğim gelsin isdiyorum daha günümün dolmasna 3 gün var 10 günde dr bekliycek. 13 o kadar uzun zaman gibi geliyorki bana artık yurumek bile cok zor geliyor. Eğilmek zaten işkence doğurmak isdiyorum.

Yüksek tansiyonum var riske atmak istemiyor günde 4tane ilac iciyorum. Benim kizimda gününü gecmisti 40+6 suni sanciyla doğum yapmistim.
Pardon canim allah en hayırlisi neyse oyle nasıp etsin umarım suniye gerek kalmadan kendisi gelir.

Pardon canim allah en hayırlisi neyse oyle nasıp etsin umarım suniye gerek kalmadan kendisi gelir.
Herseyin hayirlisi... açıkçası benim icin fark etmiyor sunu sanci oğlumda suni sanci vermediler kizda verdiler ağrı aynı tek fark suni sancıda doğum daha hızlı oluyor bende öyle olmustu bakalim 3cü nasil olacak merakla bekliyoruz

ben devlette de perınatologa gıdeyım dıye bakarken
gebelık takıbınde kadın doktor vardı ama normal kontrol vs gebelık harıcınde olanların hepsini erkek görmüştüm

bı tanıdıgımzda devlette dogurdu doguma asıstan doktorlar felan da gırmısti sanırım
niyeyse aklımda öyle kalmıs canım

sorulması şart zaten mahremiyet açısından

Aynen erkek öyle adamlar bakmıyo bile. Vajinal ultrasonu bile bakmadan yapiyorlar resmen. O kadar çok hasta görüyorlar ki
dr artık makineleşmiş. Makine gibi yani. Bu yüzden ne utanmak ne cekinmek gerekmiyor aslinda ama yinede elde değil.

Zaten süni sanci hormonlaarla kadının kendi sancısni başlatıyor. Yani o sancıyı hamile olmayan birine verseler hiç bir şey his etmez sadıce cok duygusal hasas ve sevgi dolu biri olur o kadar. Senin bu 3 isa eyer kolay olur inşallah.

Amin insallah hepimiz bi an önce vakti geldiğinde bebisleri kucağımıza alırız

Ya kızlar tatil için geç mı kaldım sizce? 35 hafta oluyor yarın 4-5 saatlik yol tehlikeli mi

Canım ben olsam sahsen gıtmezdım:)
ilk kızımda erken dogum rıskım yoktu nıspeten sımdıye gore daha rahattım ama 36. haftada dogum oldu

gercı doktoruna da sor bakalım ne dıcek

dr artık makineleşmiş. Makine gibi yani. Bu yüzden ne utanmak ne cekinmek gerekmiyor aslinda ama yinede elde değil.
Ben utanmiyorum artık valla. Napym sağlık bu ayıbı falan yok. Geçenlerde kadın doktor alttan muayene etcem dedi sert bı sekilde parmak attı çığlık attım. Eşime dedim sesimi duydun mu yok noldu ki dedi. Doktor açıklık var mı diye parmağını hızlı bir şekilde soktu bağırdım dedim erkek mıydı diyo yok kadın dedim rahatladı galiba. Ama şimdi bazen hak veriyorum erkeklere. Dusunsene kadın doktora bi yerini açıp muayene ettirse kıskanırım ben. Zaten çok kıskanç bir insanım bı ara yasak koydum dışarda gülme diye çok güzel gülüyor

Benim kizim gunde 27237373 kez emiyor memeler lastik gibi oldu hala tik yok :)

Canım ben olsam sahsen gıtmezdım:)
ilk kızımda erken dogum rıskım yoktu nıspeten sımdıye gore daha rahattım ama 36. haftada dogum oldu

gercı doktoruna da sor bakalım ne dıcek
Ayyy doğru diyorsun valla canım eğer öyle bişey olursa kurtulamam çenesinden

Benim
Annemin miyomlari alincakti bilmeden erkek doktora almisim muayeneyi annem yok istemiyorum diyince doktor butun tektikleri istedi muayeneyide baska doktora yonlendirdi o yuzden biliyorum canim

Bende bayram çıkışı 34 haftadaydim cesaret edipte tatile cikamadik dogsunda oyle gidelim dedik yolun bin bir turlu hali var sonucta
Canım senin doğum yakın ama Eylül'de bebişinle gidebilirsin aslında. Agustos sonunda doğumum olsa eylül sonu gibi 1 aylık olur benimki yine de gidilmez demi zor olur. Seneye artık

Canım senin doğum yakın ama Eylül'de bebişinle gidebilirsin aslında. Agustos sonunda doğumum olsa eylül sonu gibi 1 aylık olur benimki yine de gidilmez demi zor olur. Seneye artık
Ilk tercihin deniz olmazsa hava degisimi dersen gene bir yerlere gidilir ben gecen sene ekimin sonunda alanyada denize girdim 30 dereceydi ankarada yagmur yagiyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…