2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk tercihin deniz olmazsa hava degisimi dersen gene bir yerlere gidilir ben gecen sene ekimin sonunda alanyada denize girdim 30 dereceydi ankarada yagmur yagiyordu :))
:)) Ya denize gitmek istiyorum aslinda. Seneye oğlumla giderim artık nasip olursa bu sene planlar alt üst oldu. Eşimde seneye vercem sana parayı sen nereyi seçersen sec herşeyi sen ayarlarsın dedi. Kafası şişti adamın yazık

Bilemedik ilk hamilelik oldugu icin yaza gelmemek gerekiyormus tatili bolmemek icin

Kizlaar cinarin alerji testini yapamadik doktor vardi yapacak olan hemsire yoktu ekime kaldi. Bende kontrole gittim kizim dönmemiş bundan sonra da donmezmis %10 sans varmis %90 donmezmis sezaryen dedi doktor herseyin hayirlisi diyoruz tabi ama iste kendimi kotu hissettim yinede moralim bozuldu ister istemez cunku sezaryen korkularim var bi önceki sezaryenimden dolayi ve aslinda asil moralimi bozan su isyan degil ama diledigim seyler sanki hep tersi oluyor demek ki ben istemeyi bilmiyorum diye kendime kiziyorum. basimda da bi agri gecmek bilmiyor su an oyle iste bugun cok karardi icim. @etka31112

MRB ARKADAŞLAR uzun zamandır giremiyorum çok merak ediyorum neler olup bittiğini doğum yapan arkadaşlar varmı diye güzel günlerimiz oldu burda sona geldik ben her gün doğum yapıyorum rüyamda birde size birşey danısmak iatiyorum doğum öncesi ağda yaptırmak doğru olurmu 36 hafta gibi malum göbüşlerden kendimizi göremiyoruz .

Hayirlisi olsun canim benim saglicakla kucagina alda artik aciyida korkuyuda bastiracagiz. Allahim her seyi en iyi bilendir vardir bundada bir hayir

cnm hakkına hayırlısını dile bende normal yapmak cok isterdim ilkım sezeryan suyu kalmamıstı sezeryan acıl olmustum bundada sınırda azalmıs acıl yıne alabılır doktorum bazı şeyler olmayınca olmuyor 18 ağustosa gün verdı ama böyle giderse tam 37 tam alacak

Uzme kendini kizin dogum şeklini boyle istiyor demekki annesi :) seni en iyi ben anlarim bende hic aklimda yokken ailemde bile yokken sirf inat edip donmedi diye mecburi sezeryan oldum hayirlisi bu demekki. Hem bakarsin surpriz yapar sana donerek ama sahsen ben nedense donmeyecegini dusunuyorum yerleri darlasti bide birseyi hakikatten cok cok isteyince olmuyor haklisin :)

Ben geçen kendim yaptım ama dediğin gibi göbeğim beni perişan etti

Birinci sayfada dogum yapanlarin listesi var canım. Ben gecen hafta icinde agdami yaptırdım hemde malum riskli gebelik dikis falan var. Sorun olmadi olacaginida sanmiyorum.

Canım nasil parmak atmak bu? Yani hizlica daldirip sicratiyor mu acı veriyor mu? Ay en urperdigim şeyler Allah yardimcimiz olsun:))

ben utanıyorum cnm tamız olmak istiyorum doğumda yoksa mınnacık bıle kalsa kendılerı yapıyor ağda daha temız olur diye düşündüm kasılma olsada ayımıza girersek bir problem olmaz demı yanı
Ben hic agda vs yapamiyorum.göbekten görülmüyor ki.jiletle almaya calsiyorum onu da görmeden bi sekilde yapmaya calisiyorum.kalan kaliyo yine.Benim yasadigim sehirde hijyenik bi kuaforde yok hadi en son care ona gideyim desem.mecburen doguma gitmeden jiletle halletcem yine :/

ben utanıyorum cnm tamız olmak istiyorum doğumda yoksa mınnacık bıle kalsa kendılerı yapıyor ağda daha temız olur diye düşündüm kasılma olsada ayımıza girersek bir problem olmaz demı yanı
Yok canım sanmıyorum yani ne sorun olabilir ki. Bu ay kendim yapamam bende 1 kerecik gidip yaptircam artık. Haklısın insan çekiniyor her defasında temiz gidiyorum nolur nolmaz diye

Canim hayirlisi buymus demekki sonucta kızçeni kucagina alda hayîrlısıyla ve saglikli birşekilde dogum şekli farketmez bak banada epidural dedi doktor o korku psikolojisiyle hergún doguruyom rúyamda kendimizi rahat bitakalim belki korkularimizin hicbiri olmayacak diger herşeyi nasil kilosu boyu mesela yuzunu gòrebildinmi

Bir şeyi fazla isteyince bazen o istediğimiz şey imtihanımız oluyor. Sağlıkla al kucağına en önemlisi o canım.
İçini karartma bir sezaryen kötü geçti diye bu da aynı olacak diye birşey yok. Her işte de bir hayır vardır öyle düşünmek lazım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…