2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hiçbir sıkıntısız, güzel haberlerle gel canım. Benim de yarın son kontrol inşallah

evet cnm ben bunuda düşündüm hijyende önemlı görmeden de cok zor oluyor ben yapamıyorum

Canım nasil parmak atmak bu? Yani hizlica daldirip sicratiyor mu acı veriyor mu? Ay en urperdigim şeyler Allah yardimcimiz olsun:))
Ya aslında acimadı canım ama birden yapınca ben tepki verdim. Öyle yapacağını bilmiyordum. Ama bu şekilde bakılıyormuş açıklık var mı diye

Ya aslında acimadı canım ama birden yapınca ben tepki verdim. Öyle yapacağını bilmiyordum. Ama bu şekilde bakılıyormuş açıklık var mı diye
Eyvaaahh yandık :)) bende sicrardim valla birdenbire yapilsa.dogumda da oluyormuş surekli kontrol herhalde.onu da sancidan hissetmeyiz buyuk ihtimal

Bak bak kadında ki atarlara bak nolmus topladiysan gicik oluorum ya böyle tiplere ne onemsiyorlar kendilerini

Ben gidiyorum sürekli bir problem yaşamadım. Son ağdamı da sezaryenden 3 gün önce yaptırıcam inşallah.

Kiyamam canim benim ya,hamile kadına oyle bagirilir mi ne bicim insanlar.bozma moralini.bazı hemsireler insana çok bağırıyorlar.sikayet kutulari var oraya yaz at kutuya

Ne hissediyosan inan bende aynısını hissediyorum canım, bende çok istedim en son bebeğim döndü ama bu sefer başka türlü sorun çıktı çok korkuyorum sezaryenden ama yapacak bişey yok demekki hakkımızda böylesi hayırlıymış. İnşallah sıkıntısız problemsiz atlatıp alırız yavrularımızı kucağımıza.. sıkma sende artık canını düşünmede..

Manyakmı o ya sende bağırsaydın terbiyesiz bağırmaya hakkı yok o işi yapamıyorsada defolsun gitsin insanlarla kontaga giremeyecegi bir iş yapsın terbiyesiz ya sinir oluyorum öyle insanlara. Şikayet et canım

Canım üzülme nolur,rabbim senin ve bebisin icin en hayırlı olani nasip etsin inşallah.vardır bunda da bir hayır hic bilemeyiz.takma kafana karartma içini böyle.

Ay senin bu kv nin yatcak yeri yok töbe töbeee cidden karışık bugun gelmesin oğluş offf yok canım bunlardan hiçççç rahat yokkkk hamileliğimizide evliliğimizide yaşatmıyolar yeminliler
Yok işte, olmuyor çok acıdım çok ağladım kp haline. Eşime söyledim buraya getirsin taburcu olunca, yapacak birşey yok, zorlansam da bakarım bir şekilde. Oraya gitse açılmış hava borusunu bile kapatırlar , aklıma her şey geliyor

Ben de şahit oldum canım çok kaba davranıyorlar bazen

Ayy kizlar mesajalrinzi okumaya çalıştım bayilcm sicakdan. Kadina ole bole degil coo sinir oldum ki sanci cikti doktor agrin vvarmj dedi yok dedim. Catu muanesi oldum nirmal olacak ins 1 cm de acijlik cikti kilosu 2782 cikti iyi almis kilo aslinda caslinda cok iri bebk olmaz dedi ama 3 kilo dogr dedi boyu smdi 50 cm. Su fln herseyi cok iyi dedi. Bnde kilo almisim 63 olmuşum sasirdim sevindjm ama. 10 Ağustos dogum tarihi dedi kafasi asagida ama kanala grmemis haftaya bidaha gidicm. Smdiljk bu jadar tYzeleri.sarjim yok gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…