2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun bosa dememisler Rabb merhametli insanlarla karsilastirsin. İnsanin kendi akrabasinin yaptigini el yapmiyor kimseye.

Allah sifa versin o nasil bir tabir yazik degilmi sicagin icinde disari gonderilirmi yasli basli adam nasil vebalini alacak o adam olse
Sağol canım. Vebal kimin umrunda, benim daha doğmamış bebeğime neler söyledi ne gerek var diye. Neden çocuk yapıyorsunuz sanki, olanlar yeterdi diye. Sanki rızkımız ondan geliyor. Babayı da öyle yaptı işte,cidden onunla tek kalmasına korkuyorum. Eşime söyledim biliyorum buraya getiririm diyor.

Merhabalar bir şey soracağım, serklajlıyken ( rahim ağzına dikiş) nişan veya su gelebilir mi? Sonuçta rahim ağzı dikişli yanı kapalı oluyor

Allahim o nasıl bi şirretmis öyle tövbe yarabbim okurken urperdim siz kim bilir neler cekiyorsunuzdur canim.insani katil eder boyleleri.

Allah yaptigin hayrin bin kat mislini sana verir insallah canim,bu dünyada ne yapilan kötülük karsiliksiz,nede yapilan iyilik karsiliksiz kalır.

Merhabalar bir şey soracağım, serklajlıyken ( rahim ağzına dikiş) nişan veya su gelebilir mi? Sonuçta rahim ağzı dikişli yanı kapalı oluyor
Su geliyor evet. Ama nisan degilde rahim acilmaya baslayinca gerilmeden dolayi dikis sebebiyle kanama dogum baslangici oluyormus. Bende serklajliyim ve dr um bu sekilde aciklama yapti.

Hayirlisi olsun canim benim saglicakla kucagina alda artik aciyida korkuyuda bastiracagiz. Allahim her seyi en iyi bilendir vardir bundada bir hayir
Canim cok sagol aynen oyle diyorum bende vardir bunda da bir hayir insallah o da bende saglikli oluruz da hic aramam normal dogumu

Canim Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah her zaman ettigim duamda bu ama iste insanız ya bazi seyler istedigimiz gibi olmayınca cokuveriyoruz ama sukurler olsun yine de cok sukur saglikli insallah oyle de saglikli bir sekilde dogar bende rahat atlatirim hic aramam normali

Aynen oyle canim hanimefendiler 29. Haftadan beri ayni pozisyonda mutlu mesut duruyor :) milim yer degistirme yok bende senin gibi dusunuyorum canim boyu 49 cm olmus artik zor doner o hayalleri biraktim artik

Yuzunu artik hic goremiyoruz canim en son 24. Haftaydi sanirim gördüğümüzde ice bakiyor 2 boyutta bile goremiyoruz nst cekti nst de temiz çıktı boyu 49 cm kilosu da 2670 di haftasiyla uyumlu dedi sukurler olsun saglikli kuzum bende bugun biraz moral olarak çöktüm fikir olarak hazirlamadigim icin ama yarin kendime gelirim Allahin izniyle

Aynen oyle bir soz vardi bir seyi cok istemeyin en cok istediginizle sinanirsiniz diye gercekten oyle oluyor buna da sukur ne diyeyim insallah saglikli bir sekilde kucaklarim kizimi hemen toparlarim kotu bir sey yasamam dilegim bu sekilde sen beni daha iyi anlarsin hem sezaryen oluyorsun hem de bir cocukta evde varken 2.cocuk gelince sezaryenli halinle cok zorlandin mi yani ne kadar surede toparladin kendini cok uzun sürdü mu evdeki cocugunla ilgilenmen ya acikcasi diger korkumda bu simdi sezaryenden sonra cinari cok ihmal etmis olacak miyim normalde cunku Allahtan bir sey olmazsa hizli ayaklanıyor ama sezaryen de daha dikkatli hareket etmek gerekiyor

Aynen canim saglikla alalim kucaklarimiza insallah deriz ki cok rahatti iyi ki bu sekilde olmus. Vardir Rabbimin bir bildigi

Canım üzülme nolur,rabbim senin ve bebisin icin en hayırlı olani nasip etsin inşallah.vardır bunda da bir hayır hic bilemeyiz.takma kafana karartma içini böyle.
Cok sukur canim hayirlisi boyleymis dedim bende. Yarina toparlarim bugun boyle biraz coktum sadece

Kuzum benim nolursun öyle söyleme hayırlısını istiyoruz ve bence en doğrusu bu. Bak sana bir örnek vereyim eşimin önceki bedellide yaşı tutmadı geçen kasımda askere gitti nisanın ortasında geldi .Biz 6 senedir bedelli bekliyoruz artık çıkmaz diye ve önümüze bakabilelim hem iş değiştirecek hem bebek istiyoruz diye gitti. Şimdi ne oldu bak döndükten 3 ay sonra birden hizlica bedelli askerlik çıktı . Örnek konu olarak çok farklı ama biz de yıllarca hayırlısını diledik şimdi demek ki hayırlısı böyleymiş diyoruz hikmetini henüz göremedik biz ama vardır eminim . çünkü gitmesi, onsuz 6 ay yaşamak inanılmaz zordu hem maddi hem manevi .Bir de ayarlamış gibi ben bu dönemde hamileydim manevi olarak özellikle çok zorladı
En kötü ihtimalle bunlar bizim sinavimizdir ve isyan etmeyerek ödülünü ahirette alacağız insaallah . biliyorum dönsün diye çok uğraştın ama inanıyorum Rabbim hayırlısı olarak bunu nasıp etmiştir .
Çınar'ın alerji testi için Insallah Ekim ayında sorunsuzca halledersiniz benim erkek kardesimde de vardı bu sırtına küçük iğnelerle yapılan test değil mi?

Ben geçen kendim yaptım ama dediğin gibi göbeğim beni perişan etti

Helal olsun nasıl ağda yaptın kendi kendine ben lazer var diye çıkanları jiletle alıyorum onda bile göbekten goremedigim için aynayla falan yapıyorum çok yorucu oluyor :)

Kuzum artık sezeryanler de daha çabuk iyileşiyor benim gördüğüm . ben inanıyorum sen bu istekle hemen ayaklanip iki bebeğinle de güzel güzel ilgileneceksin şimdi lutfen kendini uzme küçük prenses de hissediyor biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…