2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect canim uzulme lutfen her iste bi hayir vardir hem.korkmada her dogum.ayni olacak diye bisey yok ilki sorunlu diye ikinci de oyle olmaz insallah auni riskler hepimiz icin soz konusu sen icini ferah tut
Canim insallah dedigin gibi ilki gibi olmaz insallah bu sefer cok kolay iyilesirim derim ki cok kolaymis iyi ki olmus hayirlisi bakalim Rabbim boyle nasip ettiyse vardir bir hayri dicez yapacak bir seyim de yok baska

Canim aynen göremediğimiz hayirlar var bazen de sinav dedigin gibi. Ama iste insaniz ya istediğimiz olmayinca cokuveriyoruz dilim boylesi hayirlisi diyor kalbimde oyle uzuluyor iste ama gecici biliyorum yarin uyandigimda daha iyi hissetcem kendimi.
Aynen canim o testten yapilacak astimi alerjik mi enfeksiyonla gelisen bir astim mi olduğunu anlamak icin kan yapildi temiz cikti ama o her zaman dogru sonuc vermiyormus bu daha net sonuc veriyormus doktor su an iyi dedi ekim de havalar serinliyor ya o zaman getirin hem kontrol olur hemde testini yapariz dedi

İnşallah canım benim. Rabbim hayırlısını verir. Demek ki böyle daha iyi. Çınarın testi ne zamana kaldı?
Aynen oyle canim Allah daha iyi biliyor bizden.
Cinarin testi ekime kaldi canim dedi ki hem kontrol olur havalar serinledigi icin ataklar siklasir belki dedi hemde alerji testini yapariz iyi olursa dedi astim ilacinin dozunu da düşürdü gunde 1 keze

Beni az cok tanimissinizdir canim kolay kolay enerjimi dusurmuyorum ama bugun bi coktum ama en kisa zamanda eski enerjime doncem insallah bugun boyle bi melankolik havalar bi kaygili haller sardi etrafimi basimda cok agriyor onunda etkisi var sanirim ama yarina bomba gibi olcam insallah cok tesekkur ederiz canimiz teyzemiz uzmem prensesimi

Bugún o aglamakli hal bemdede var canim son haftalara giriyoz o yûzden olsa gerek

Normaldede kiskancim ama şu gebeligin son günlerinde kocamı biraz delirtme durumuna geldim surekli soru soruorum kimle konustun vs abarttım biraz ama farkında gebelikle ilgili olduğunun cok sesini cikarmio

O konuda eşimin bir kiskancliği yok yani dr erkede olsa kadında dr onun için, ama ben kıskanırdım kesin eşimi. İlk doğumumda erkek dr yapdırdı. Şimdide kadın dr isdesemde. Kv kendini amelyat eden dr isdedi ben cok beğenmediğim için o dr hemde fazla masraf olmasın diye o an hastanede hangi dr nöbetci olursa o yapdırır dedim doğumu. Ama eşimde bu dr israrci bir bakıcam kesin doğuma gitdiğimde bu dr getırmiş berkide. Üstelik burda artık kadın dr'dan cok erkek dr var. Kadın dr ları.

Anladım kuzum küçük kardeşiyle beraber gider alerji testine paşa:)

Evettt bir an önce bekliyoruz neşeli halini :) bugün güzelce dinlen bol su ic sıcaklardan susuz kaldıysan baş ağrısı yapabilir canım

Geçmis olsun cnm ya sende sitres ypma çok aman doğurma

Aynen canim hormonlar costu artik. Duygusal gelgitler daha fazla oluyor
Eşim bu sabah saat 11 de disari cikti babasiyla ablasiyla 4 gibi geldi ay ben adami gorúnce basladim aglamaya.neden disardayken beni hic aramadin tabi baban ablan yanindaydi falan diye ama tutamiyorum kendimi aslinda hic sulu gòz degildim ama bu hormonlar beni son aylarimda maf etti

Canim insallah dedigin gibi ilki gibi olmaz insallah bu sefer cok kolay iyilesirim derim ki cok kolaymis iyi ki olmus hayirlisi bakalim Rabbim boyle nasip ettiyse vardir bir hayri dicez yapacak bir seyim de yok baska
Yani tatlim hakkinda boylesi hayirliymis Allah koruusn normalinda var riskli yanlari sen bide genel anestezi iste hic riske girme

Yemyesilbirdeniz canım neyaptın hayırlısıyla yaptınmı dogumunu nasılsın küçûk prens nasıl inşallah sorunsuz anne ogul koklaşiyorsunuzdur bizleri habersiz birakma dualarim sizinle

Helal olsun nasıl ağda yaptın kendi kendine ben lazer var diye çıkanları jiletle alıyorum onda bile göbekten goremedigim için aynayla falan yapıyorum çok yorucu oluyor :)
Valla canım 3 yıldır kendim yapıyorum. bu sefer bende aynaya bakarak yaptım ama normalde 10 dk da yaptıgım ağda yarım saatte anca bitti keşke eldiven takıp yolsaydın canım

Devlet mı özel mı canım ? Devletse zaten doktorlar yerine ebeler ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…