- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #59.841
Canim insallah dedigin gibi ilki gibi olmaz insallah bu sefer cok kolay iyilesirim derim ki cok kolaymis iyi ki olmus hayirlisi bakalim Rabbim boyle nasip ettiyse vardir bir hayri dicez yapacak bir seyim de yok baskainteriorarchitect canim uzulme lutfen her iste bi hayir vardir hem.korkmada her dogum.ayni olacak diye bisey yok ilki sorunlu diye ikinci de oyle olmaz insallah auni riskler hepimiz icin soz konusu sen icini ferah tut
Canim aynen göremediğimiz hayirlar var bazen de sinav dedigin gibi. Ama iste insaniz ya istediğimiz olmayinca cokuveriyoruz dilim boylesi hayirlisi diyor kalbimde oyle uzuluyor iste ama gecici biliyorum yarin uyandigimda daha iyi hissetcem kendimi.Kuzum benim nolursun öyle söyleme hayırlısını istiyoruz ve bence en doğrusu bu. Bak sana bir örnek vereyim eşimin önceki bedellide yaşı tutmadı geçen kasımda askere gitti nisanın ortasında geldi .Biz 6 senedir bedelli bekliyoruz artık çıkmaz diye ve önümüze bakabilelim hem iş değiştirecek hem bebek istiyoruz diye gitti. Şimdi ne oldu bak döndükten 3 ay sonra birden hizlica bedelli askerlik çıktı . Örnek konu olarak çok farklı ama biz de yıllarca hayırlısını diledik şimdi demek ki hayırlısı böyleymiş diyoruz hikmetini henüz göremedik biz ama vardır eminim . çünkü gitmesi, onsuz 6 ay yaşamak inanılmaz zordu hem maddi hem manevi .Bir de ayarlamış gibi ben bu dönemde hamileydim manevi olarak özellikle çok zorladı
En kötü ihtimalle bunlar bizim sinavimizdir ve isyan etmeyerek ödülünü ahirette alacağız insaallah . biliyorum dönsün diye çok uğraştın ama inanıyorum Rabbim hayırlısı olarak bunu nasıp etmiştir .
Çınar'ın alerji testi için Insallah Ekim ayında sorunsuzca halledersiniz benim erkek kardesimde de vardı bu sırtına küçük iğnelerle yapılan test değil mi?
Aynen oyle canim Allah daha iyi biliyor bizden.İnşallah canım benim. Rabbim hayırlısını verir. Demek ki böyle daha iyi. Çınarın testi ne zamana kaldı?
Beni az cok tanimissinizdir canim kolay kolay enerjimi dusurmuyorum ama bugun bi coktum ama en kisa zamanda eski enerjime doncem insallah bugun boyle bi melankolik havalar bi kaygili haller sardi etrafimi basimda cok agriyor onunda etkisi var sanirim ama yarina bomba gibi olcam insallah cok tesekkur ederiz canimiz teyzemiz uzmem prensesimiKuzum artık sezeryanler de daha çabuk iyileşiyor benim gördüğüm . ben inanıyorum sen bu istekle hemen ayaklanip iki bebeğinle de güzel güzel ilgileneceksin şimdi lutfen kendini uzme küçük prenses de hissediyor biliyosun
Bugún o aglamakli hal bemdede var canim son haftalara giriyoz o yûzden olsa gerekBeni az cok tanimissinizdir canim kolay kolay enerjimi dusurmuyorum ama bugun bi coktum ama en kisa zamanda eski enerjime doncem insallah bugun boyle bi melankolik havalar bi kaygili haller sardi etrafimi basimda cok agriyor onunda etkisi var sanirim ama yarina bomba gibi olcam insallah cok tesekkur ederiz canimiz teyzemiz uzmem prensesimi
Normaldede kiskancim ama şu gebeligin son günlerinde kocamı biraz delirtme durumuna geldim surekli soru soruorum kimle konustun vs abarttım biraz ama farkında gebelikle ilgili olduğunun cok sesini cikarmioBazen eşler kıskançlık yapabiliyor ama.
Ben de itiraf ediyorum eşimi diyetisyeninden kıskandım bir daha da yollamadım
Kadın aleni bir şekilde koca göbüşlü kocama asıldı.
Yolda mı buldum ben adamımı yedirir miyim diyetisyene
O konuda eşimin bir kiskancliği yok yani dr erkede olsa kadında dr onun için, ama ben kıskanırdım kesin eşimi. İlk doğumumda erkek dr yapdırdı. Şimdide kadın dr isdesemde. Kv kendini amelyat eden dr isdedi ben cok beğenmediğim için o dr hemde fazla masraf olmasın diye o an hastanede hangi dr nöbetci olursa o yapdırır dedim doğumu. Ama eşimde bu dr israrci bir bakıcam kesin doğuma gitdiğimde bu dr getırmiş berkide. Üstelik burda artık kadın dr'dan cok erkek dr var. Kadın dr ları.Ben utanmiyorum artık valla. Napym sağlık bu ayıbı falan yok. Geçenlerde kadın doktor alttan muayene etcem dedi sert bı sekilde parmak attı çığlık attım. Eşime dedim sesimi duydun mu yok noldu ki dedi. Doktor açıklık var mı diye parmağını hızlı bir şekilde soktu bağırdım dedim erkek mıydı diyoyok kadın dedim rahatladı galiba. Ama şimdi bazen hak veriyorum erkeklere. Dusunsene kadın doktora bi yerini açıp muayene ettirse kıskanırım ben. Zaten çok kıskanç bir insanım bı ara yasak koydum dışarda gülme diye çok güzel gülüyor
Canim aynen göremediğimiz hayirlar var bazen de sinav dedigin gibi. Ama iste insaniz ya istediğimiz olmayinca cokuveriyoruz dilim boylesi hayirlisi diyor kalbimde oyle uzuluyor iste ama gecici biliyorum yarin uyandigimda daha iyi hissetcem kendimi.
Aynen canim o testten yapilacak astimi alerjik mi enfeksiyonla gelisen bir astim mi olduğunu anlamak icin kan yapildi temiz cikti ama o her zaman dogru sonuc vermiyormus bu daha net sonuc veriyormus doktor su an iyi dedi ekim de havalar serinliyor ya o zaman getirin hem kontrol olur hemde testini yapariz dedi
Aynen canim hormonlar costu artik. Duygusal gelgitler daha fazla oluyorBugún o aglamakli hal bemdede var canim son haftalara giriyoz o yûzden olsa gerek
Aynen canim kardesi götürecek abisini :)Anladım kuzum küçük kardeşiyle beraber gider alerji testine paşa:)
Beni az cok tanimissinizdir canim kolay kolay enerjimi dusurmuyorum ama bugun bi coktum ama en kisa zamanda eski enerjime doncem insallah bugun boyle bi melankolik havalar bi kaygili haller sardi etrafimi basimda cok agriyor onunda etkisi var sanirim ama yarina bomba gibi olcam insallah cok tesekkur ederiz canimiz teyzemiz uzmem prensesimi
Geçmis olsun cnm ya sende sitres ypma çok aman doğurmaHakikaten ne çok gittim döndüm ben hastaneye doğurmadan )))) ama bugğn olmasın lütfen, bugün çok kötü şeyler yaşadık. Kv kp i yine sabahın köründe evden yollamış her zamanki gibi, hastayim falan dinlemez hiç. yaşlı adam, güneş de çarpınca yığılmış kalmış. Ambulans götürmüş hastaneye, ciğeri sönmüş meğer, delik açtılar. Arıyorum baba nasıl diye, yaa öyle de ölecez böyle de ölecez, eninde sonunda hepimiz öleceğiz diyor. Eşim refakat edecek akşam,gözünü seveyim bugün doğurayım deme diye yalvarıyor
Eşim bu sabah saat 11 de disari cikti babasiyla ablasiyla 4 gibi geldi ay ben adami gorúnce basladim aglamaya.neden disardayken beni hic aramadin tabi baban ablan yanindaydi falan diye ama tutamiyorum kendimi aslinda hic sulu gòz degildim ama bu hormonlar beni son aylarimda maf ettiAynen canim hormonlar costu artik. Duygusal gelgitler daha fazla oluyor
Olabilir valla cok az su ictim bugun bolca iceyim tamamdir anlastik yarin bomba gibi olcam :)Evettt bir an önce bekliyoruz neşeli halini :) bugün güzelce dinlen bol su ic sıcaklardan susuz kaldıysan baş ağrısı yapabilir canım
Yani tatlim hakkinda boylesi hayirliymis Allah koruusn normalinda var riskli yanlari sen bide genel anestezi iste hic riske girmeCanim insallah dedigin gibi ilki gibi olmaz insallah bu sefer cok kolay iyilesirim derim ki cok kolaymis iyi ki olmus hayirlisi bakalim Rabbim boyle nasip ettiyse vardir bir hayri dicez yapacak bir seyim de yok baska
Yani tatlim hakkinda boylesi hayirliymis Allah koruusn normalinda var riskli yanlari sen bide genel anestezi iste hic riske girme
Şifa olsun :) yine de sen tansiyonunu takip et evde tansiyon aletin vsr mi ? Normalden fazla dusmesin dikkat et :)Iyi fikir valla.bende bol sarimsakli bi cacık yapayim bari.tansiyonlarimizi dusursun : ))
Valla canım 3 yıldır kendim yapıyorum. bu sefer bende aynaya bakarak yaptım ama normalde 10 dk da yaptıgım ağda yarım saatte anca bittiHelal olsun nasıl ağda yaptın kendi kendine ben lazer var diye çıkanları jiletle alıyorum onda bile göbekten goremedigim için aynayla falan yapıyorum çok yorucu oluyor :)
Devlet mı özel mı canım ? Devletse zaten doktorlar yerine ebeler ilgileniyorO konuda eşimin bir kiskancliği yok yani dr erkede olsa kadında dr onun için, ama ben kıskanırdım kesin eşimi. İlk doğumumda erkek dr yapdırdı. Şimdide kadın dr isdesemde. Kv kendini amelyat eden dr isdedi ben cok beğenmediğim için o dr hemde fazla masraf olmasın diye o an hastanede hangi dr nöbetci olursa o yapdırır dedim doğumu. Ama eşimde bu dr israrci bir bakıcam kesin doğuma gitdiğimde bu dr getırmiş berkide. Üstelik burda artık kadın dr'dan cok erkek dr var. Kadın dr ları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?