2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Himmmm o zaman bence gerek yok canim ya unutmusum senin hastanenin giydirecegini bosversene kiz ne zahmet edicen o zaman

O çok acıyor canım ya bir de zaten göremiyorum hic ugrasmayayim dedim :) olmadı babası verir parasını bir daha giderim lazere napim onun kızı yüzünden çıktı yeniden
Hahaha demi kız versin yaptır tekrar o kadar taşıyoruz sıkıntı çekiyoruz bı arkadaş vardı eylul annelerinde lazer yaptırmış ama hamilelikte cikmamis çünkü her yıl 1 kez kontrol seansına gidiyormuş tekrar yaptırırsan aklinda olsun. Onun sayesinde cikmadi diyordu

Cnm haftasonu tatiline getirmesen bnce daha iyi doktorlar hep izinde oluyo benim kizimda 23 nisana denk glmişti kimseye doğru durust ulasamio hemsireler yinede sen bilirsin tabi

Ona ben de gittim.bacaklarda nerdeyse hiç çıkmadı ama genital bölgede çıktı canım ya :/

Senin kesede gyzel canim derli toplu duruyo ikinizinki birde bebise aldiginiz cantayami koydunuz yoksa kendi bavulunuzami kiyafetlerini
Ay benim aklima gelmedi bohce gibi yapmak makinede zor dikti kac kat dikis gittim o kadarcik sey icin guzel.olmus canim battaniyelerden duauyorlar ya en akillisi bu ekse oldu

Ay benim aklima gelmedi bohce gibi yapmak makinede zor dikti kac kat dikis gittim o kadarcik sey icin guzel.olmus canim battaniyelerden duauyorlar ya en akillisi bu ekse oldu

Benim makinem ve yapabilecek becerim olmadığı için tembellikten aklıma bu şekilde yapmak geldi canım :) tembel insan her şeyin en kolayını bulmaya çalışıyor ışte benim gibi

Benim makinem ve yapabilecek becerim olmadığı için tembellikten aklıma bu şekilde yapmak geldi canım :) tembel insan her şeyin en kolayını bulmaya çalışıyor ışte benim gibi
Benim senelerdir calisan makinem ben hamile.olmadan 1 ay ònce bozuldu canim burda sogru dúzggn yapacak yer yok bekliyo òylece

Bende sogurayim artim diye düsûnïyorum ama benim cimcimem rahat sanirim allah nasip ederse 13 sonra konusmaya baslariz canim hatta sana soralar bile sorariz
Hadi doğurun artik yaaa
Artik seninki kac saat emiyor gece yine uyumadik demi
Kac kere cis yapti
Emzige nasil alistirsak
Konularıni konuşalım kendimi yalniz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…