2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tam arife gunu dogurdum bisey olmuyo hastane sonucta tam tekmil herkes oluyor

Canım karartma içini bak benimde oğlan dönmedi korkularım var ama yapcak bişi yok pozitif düşünecez herseyde vardır bir hayır güzel bir şekilde atlatacaz sezeryanı ve yavrularımız kucagımıza gelecek inşallah

Senin kesede gyzel canim derli toplu duruyo ikinizinki birde bebise aldiginiz cantayami koydunuz yoksa kendi bavulunuzami kiyafetlerini

Ben ayrı ayrı yapmadım canım bebisle kendime kabin boy valize yaptım bir tarafı onun bir tarafı benim oldu

Bende sogurayim artim diye düsûnïyorum ama benim cimcimem rahat sanirim allah nasip ederse 13 sonra konusmaya baslariz canim hatta sana soralar bile sorariz
Bekliyorum valla sabirsizlikla
Gittim biraz temmuz annelerine daha doğurmayanlar var konu cok karisik
Hazirana gittim biraz okudum dertler ayni ama kisiler yabanci
Sizi bekliyorum

Ben 10 lu hastane çıkışı 5 li çıkış 2 úst gòyney 2 onun altina corapli alt donu 2 adet çorap birkactane mendil 2 adet battaniye birtane resim cekilmesi icin zibin bebek bezini paket halinde koymaya karar versim 2 adet alt acma minderi 1 paket temizleme pamugu emzik kelebek gògús ucu biberon gogüs pompasi birde kalkan siparis ettim gelince onu koyacam hastane hicbirsey koymana gerek yok dedi ama ben genede koydum neolur neolmaz diye kendimi 1 adet tam takim lohusa gecelik seti 1 tane gecelik 2 adet emzirme atleti 1 paket depender kilot 1 paket lohusa bezi havlu 2 adet corap 1 tane túlbent lohusa terlik seti dis fircasi tarak bunlari koydum
Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum haastane çantanıza neler koydunuz? Bebek ve kendiniz için. Hazır listeniz falan varsa atarsanız çok sevinirim ilk doğum ne gerekir ne gerekmez tecrübesizim

Senin kesede gyzel canim derli toplu duruyo ikinizinki birde bebise aldiginiz cantayami koydunuz yoksa kendi bavulunuzami kiyafetlerini
Bebegin cantasina koydum.bebek esyalarini kendime de bi minik valiz yaptim birde sus malzemeleri icin bi poset yaptim bu kadar simdilik

Ayni benim gibi bem kendime küçük bir canta bebisin kendi cantasi sùsler içinde küçük bir anta yada arabanin bavuluna koyarim bezi falanda paket halinde koyacam
Bebegin cantasina koydum.bebek esyalarini kendime de bi minik valiz yaptim birde sus malzemeleri icin bi poset yaptim bu kadar simdilik

Kızlar bugün doğuruyorum zannettim.. sabaha yakın depremle uyandım onun kokusu da etkiledi sanırım tüm gün kaşıklarımda adet sancısı gibi ağrı oldu, belki idrar yolu enfeksiyonudur diye idrar tetkiki baktım ama temiz çıktı, kültür sonra çıkacak, gün içerisinde biraz yoruldum da arabayla eve gelirken nefesimi kesti ağrı şimdi uzanıyorum adet ağrısı azaldı ama belimin sol tarafı ağrıyor , ciddi bir şey yoktur tahminimce ama korkuttu kerata , bu arada kendisi baya hareketli o içimi rahatlatıyor

Kizlar keseleriniz ne kadar güzel,ben de battaniyeye sarmistim bebegimin kıyafetlerini sizin keseler cok minnos amaaa

bu tüller nerede satılır bilmiom ki
Internetten bende bakayim bari keselere cok hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…