2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

S
Sen yinede iyice dinlen dikkatli ol canim ayaklarini havaya kaldir

Korkudan kendini minkastin acaba canim ondan mi oldu bide adet agrisi tarzinda agri bende de oluyor epey zamandir ama sen calisiyorsun yatip dinlenince gecer yoksa

Benim makinem ve yapabilecek becerim olmadığı için tembellikten aklıma bu şekilde yapmak geldi canım :) tembel insan her şeyin en kolayını bulmaya çalışıyor ışte benim gibi
Bende de hic oyle beceriler yok canim,imreniyorum valla ne guzel seyler yapiyorlar kizlar

Canim cok mu dus aldin ki acaba su degdiyse olmus olabilir belki iltihap bide dusunme artik bunlari iyi olacak Allahin izniyle bu yastigida soyledigin iyi oldu zaten migrenim var basagrisi cekmeyeyim ekstra
Yok canim 3.gün dus almistim o bandi cikarip cikardigimda zaten iltihap vardi yani hemen olmus anladigim kadariyla

Hadi doğurun artik yaaa
Artik seninki kac saat emiyor gece yine uyumadik demi
Kac kere cis yapti
Emzige nasil alistirsak
Konularıni konuşalım kendimi yalniz hissediyorum
Ben agustos annesi olacağım kararlıyım oğluşumda inşallah gelmeye kalkmaz agustos 8 de gelsin ki hazırlıkları bitirim odası hazır olsun. Sana eşlik edecek çok var canım maşallah bizim gurup aceleci çıktı :)

Çok teşekkür ederim canım. Erkek canım. 8.30da doğdu çok şükür Denizalp’im.

Gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun.

Her kadin doktor olmasa da cogu tahammülsüz suratsiz sinirli ve dogum esnasinda anneyi geriyorlar. Walla kusura bakmasinlar zaten dogum basli basina bir olay bir de onlarin kiskancliklarini hic cekemeyecez

Vajinal muayene icin kadin doktor tercih etmeyi anlarim da, doktorun iyisi kotusu olur bence kadini erkegi olmaz. Kadin doktorlar kotu oluyor gibi cinsiyetci yaklasimlari kabul etmiyorum, bari siz yapmayin hanimlar :)

Bebişlerinin kıyafetlerini koymak icin kese yapan arkadaşlar rica etsem fotosunu atabilirlermi ben battaniyeye sararak koymustum hosuma gitmedi bende yapayim diyorum

Ben utuleme isini bitirince boyutuna ve turlerine gore ayirdim, burada bir arkadasin dedigi gibi buzdolabi posetlerine koydum uzerine de post-it'le not yazdim. Henuz bebegin odasini yapmadigimiz icin simdilik kendi komodinimizde yer actik (daha doguma cok var diye bir kereye mahsus posetledim) cekmeceye yerlestirdim, ama kiyafetler gozume cok az gorundu, lazim olursa aliriz artik biraz daha.

Dun evden cikmamistim, sanki daha yorgundum. Bugun indirim varmis diye kendimi carsiya attim, magaza magaza gezdim, kendimi ilginc bir sekilde daha dinc hissediyorum. Karnim hala burnumda, bebek henuz inmedi diye tahmin ediyorum.

Kiz agustosta doguracam diyon senin sipa anneme sûpriz yapayim demesin ben benimkinden bekliyom bòyle bi cadilik insallah beni yaniltir

Canım çok teşekkür ederim Emzik biberonu steril edip öyle koymak lazım heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…