2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerinin kıyafetlerini koymak icin kese yapan arkadaşlar rica etsem fotosunu atabilirlermi ben battaniyeye sararak koymustum hosuma gitmedi bende yapayim diyorum

Benimde oyle kendimi doldurup aglamalarim oluyor ara ara eslere sabretmek dusuyo :)

Sen nasılsın kuzum büyûk paşa nasıl bebiş paşa nasıl bittimi ev işleri
Ahh canim ahh bitmedi daha var dinlenerek yapiyorum birazda doguma yakin bitsin istiyorum.ki kirlenip de yine aynisi olmasin diye Allahtan oglum akilli duruyorda yapabiliyorum birde yaparken biseyim yok ama oturunca kendimden geciuorum aagrimayan zerrem.kalmiyor

Bebişlerinin kıyafetlerini koymak icin kese yapan arkadaşlar rica etsem fotosunu atabilirlermi ben battaniyeye sararak koymustum hosuma gitmedi bende yapayim diyorum
Ben hazır aldım keseyi ama evde değilim canım akşam atabilirim ancak gidince atıyım eve

Dikkat et genede kendine bende yaptirdim canim halilari sermedim ama evi bi gorsen sanki hic temizlik yapilmamis gibi dogumdan bikac gyn once silip sûpúrúp òyle yerlestirecem halilari

Yani tatlim hakkinda boylesi hayirliymis Allah koruusn normalinda var riskli yanlari sen bide genel anestezi iste hic riske girme
Canim isin garip yani su ben cinarda spinal olmuştum ne basim agrimisti ne boynum cok rahattım ama ben hep cift yastikla uyuyordum dikis yerim ağrımasın uyurken diye ondan olmadi galiba bas agrisi falan benim nolduysa 5. Gun ki kontrolden sonra oldu dikisim iltihapliydi doktor dedi ki batikon sur gecer o sonra buyudu buyudu taki dikisim açılana kadar 9. Gundu sanirim zaten sonra 25. Gunde ancak toparladim yani sezaryen sonrasi korkutuyor beni

Canım ben hurça koydum. Küçük hurç ama içine 10 lu hastane çıkışı 2 zıbın altlı üstlü bir takım sıgdı 2-3 parça daha sığar

Eklentiler

• _20180723_175609.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 77
Canım ben hurça koydum. Küçük hurç ama içine 10 lu hastane çıkışı 2 zıbın altlı üstlü bir takım sıgdı 2-3 parça daha sığar
Ben bebisin kendi bakim çantasina koyayim diyorum bòyle hurca koyarsam ona sigdiramam bende almistim hurc kafam karisik

Canim cok mu dus aldin ki acaba su degdiyse olmus olabilir belki iltihap bide dusunme artik bunlari iyi olacak Allahin izniyle bu yastigida soyledigin iyi oldu zaten migrenim var basagrisi cekmeyeyim ekstra

Kızlar 18 ağustosa tarih alanlar var mı hiç. Ben 18.08.18 olsun istiyorum doğum tarihi ama bayramdan 2gün önceye denk geliyor hem de cumartesiye acaba bi sorun olur mu. Dr cumaya yapalım dedi ama ben 18ine çok istiyorum. Sizin fikiriniz nedir acaba

Bende boyle bisey yapayim diyorum hastane besigine fiyonk takmak icin túl almistim ondan yapayim diyorum
Olur canim fark etmez bende kapiya takacagimiz tulden yaptim bi de kurdele bitti gitti icindede sadece onlu setin icindeki bir zibin takimi ic zibin eldiven sapka ve bez var ilk giyecekleri yani ameliyathaneye giderken olmasi gerekenler

Canim soyle ki pazara gelir cikisin dr gelir mi senin kontrolune tekrardan hadi cumarteside calisiyorlar cumadan olsa ama pazar gunu bilemedim

Valla canım 3 yıldır kendim yapıyorum. bu sefer bende aynaya bakarak yaptım ama normalde 10 dk da yaptıgım ağda yarım saatte anca bitti keşke eldiven takıp yolsaydın canım

O çok acıyor canım ya bir de zaten göremiyorum hic ugrasmayayim dedim :) olmadı babası verir parasını bir daha giderim lazere napim onun kızı yüzünden çıktı yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…