2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tmm at canim nerelerde satiliyo bu keselerden
Ben bunu oda için süslerini aldığım böyle özel günler için hediyelik satan dükkanda bulmuştum kına sünnet dügün ıvır zıvırları satılıyor canım biraz küçük ama büyüğünden istediğim renk yoktu mavisi bende iki tane aldım birine battaniye bez diğerine giyeceklerini koydum ayrı ayrı oldu ama büyük istediğim gibi yoktu

Bugün kontrolde sancılarım çıktı kızlar. Bende hissettim ağrıdı resmen . Hala devam ediyor . Nst den sonra tekrar baktı doktor 2 cm açılma var Dedi. Kasılmalar hala devam ediyor ve çok terliyorum. Bunlar şiddetsiz kasılmalarmış yani bi ritim olursa su vb falan gelirse gel Dedi. Birde oğluş çok haraketli bugün. Sürekli ishalmişim gibi bi ağrı var. Doğum yakınmıdır acep yoksa habire çekecekmiyim bunu . Günün gelseydi suni verirdim ama beklemekte fayda var Dedi.. varmı benim gibi olan ???

Eklentiler

• image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 83
Benim nesetede sancim çimmadi en son ama ben evde hissediyorum kasilmalari agrisiz dedim doktora nesete temiz cikti dedi banada su nisan ve cok agrili olursa hemen gel hersey normal desi seninki nas bilmiyorum canim ama doktorun bekleyelim desiye bekleyin kac haftaliktin

Eki Görüntüle 2171729 bunlarda benm hastane icin hazrladklarm ortadaki bos olana lokum yada cikolata sizce nasil lavanta kesesi ve tesbih kutusu digerleri masaya sadeve bunlari koyayim die dusundum
Çok gúzel gòrûnúyorlar ellerine saglik guzel gùnlerde kullanmak nasip olur insallah

37+1olduk canım. Erken Doğum riski bitti şükür ama ne olacak diye beklemedeyim bolca dinlenmeye çalışıyorum. Hala kasılmalar devam ediyor aralıklı bebiş de 3200 olmuş bu hafta

Nst nasil yorumlaniyor biliyor musunuz sanci varsa nasil oluyor mesela o grafikleri nasil okuyacagiz?

Nst nasil yorumlaniyor biliyor musunuz sanci varsa nasil oluyor mesela o grafikleri nasil okuyacagiz?
Üst taraf bebeğin kalp atışları canım. Yukarı doğru olan oklar var onlar da bebek hareket ettikçe bastığımız yerler. Aşağısı da rahim kasılmaları. Hiç kasılma ve hareket yoksa o çizgi nerdeyse aşağıda ilerliyor. Kasılınca yükseliyor . Sanırım Doğum sancılarında hep ritimli oluyor mesela 3 dk ya bir 70 e geliyor sürekli ve uzun sürüyor kasılma gibi.

Korkudan kendini minkastin acaba canim ondan mi oldu bide adet agrisi tarzinda agri bende de oluyor epey zamandir ama sen calisiyorsun yatip dinlenince gecer yoksa
Olabilir canım depremden çok korkarım normalde sakin kalıcam diye çabaladım ve ilk defa kendinden daha çok başka bir canlıyı düşünmek neymiş anladım, anne mi oluyorum ne

Kizlar ben doktor brawnun 150 ml biberonunu aldim birde bebedorun manuel sút pompasini alsim onunda içinde biberon var birde 125 ml biberon aldim acaba bu 125 ml biberon fazlami oldu
Bende 1 tane 120 ml dr browns aldim canım,1 tane de süt sagma makinesinde var mamajoonun.yeterlidir herhalde.üçüncü biberonu da mi dr browns aldin? Onu büyük alsaydin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…