2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Büyükler 1.5 2 tl küçükler 50 kuruş ben bunların ağzındaki ip-leri çıkarıp daha süslü kurdale ve fiyonk yapcam haftaya

Eklentiler

• Screenshot_20180723-200802.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20180723-200751.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20180723-200745.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20180723-200737.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 54
N
37+1olduk canım. Erken Doğum riski bitti şükür ama ne olacak diye beklemedeyim bolca dinlenmeye çalışıyorum. Hala kasılmalar devam ediyor aralıklı bebiş de 3200 olmuş bu hafta
Ne gûzel iste bak bebiste iyiymiş benim kiloyla ilgili sıkıntilarim var benimde bebisin kilosuna 3 kilo demisti en son gittigimde 2800 dedi bende neden bòyle dedim òlçûmlerinin bazilarini tam òlçemedim dedi çarsamba kontrolüm var en cok bu sefer kiloyu kac diyecek bakalim acaba gelismiyormu diye dúsûnmeden edemiyorum doktora gòre hersey iyi ama

Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum haastane çantanıza neler koydunuz? Bebek ve kendiniz için. Hazır listeniz falan varsa atarsanız çok sevinirim ilk doğum ne gerekir ne gerekmez tecrübesizim
Canım ben 2 tane alt üst takim sapka eldiven göbek bagi oyuntulu zibin agiz mendili falan koydum.penye battaniye lohusa pedi ve pijamasi,göğüs kremi koydum.göğüs kalkanini biberonu ve emzigi yıkayıp oyle koycam.terlik,corap,bebisimin bezi,alt acma örtüsü.baskada birşey gelmiyo aklima.bu kadar yeter herhalde

Son düzenleme:
Bayağı sancın çıkmış , 80 falan olunca Doğum sancısı diyorlar yakın sanırım artık Doğum, ama nst uzmanına sormuştum sancılardan çok açılmaya bakarlar açılma durursa Doğum bekler demişti, hayırlısıyla zamanı gelmişse bebeğini alırsın inşallah kucağına

Insallah canim insallah Allah buyuktur insallah cok guzel gecer dogumlarimiz

Zorlanmadım çünkü her zaman annem yanımda oldu sağolsun. Bebek gelince küçük olan çocuk direk dikkat olarak bebeğe yöneliyor. Senin yapacağın şey yatakta emzirip doyururken Çınar’ı da olaylara dahil etmek olacak. Yatakta yanına al bak annecim bebek böyle meme emiyor bak böyle gaz çıkarıyor hadi altını açalım beraber ,gibi söylemlerle etrafında tut.
Yanına yardım için biri gelecekse hiç korkun olmasın geçiyor.

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Çok uzun zamandır giremiyorum. Neler olmuş bakayım dedım okumaya yetişemedım:) doğum yapan arkadaşlar olmus hepınızı tebrık ederim. Bugun doktor kontrolum vardı benımde. 34+1im nst de sancı cıktı 50lere vuran. Erken dogum rıskı var dedi doktor. Tam yatak istirati dedi. Tuvalet harici kalkmıcaksın dedi. Aranızda en son doğum yapcaklardan biri olarak galiba benimkide erken geliyo

Bana hareket edince bas diye bir sey vermediler hic siz bahsediyorsunuz ordan biliyorum :) tesekkur ederim

Allah islah etsin canim sizede guc kuvvet versin

Hic polemige girmeye gerek yok. Benim denk geldigim doktorlarin cogu oyle. Cevremdeki bir cok kadin da kadin dogumda erkek doktoru tercih ediyor. Kendi dusuncemi ve gozlemimi yazdim da siz niye illa cevap verme ihtiyaci duydunuz onu anlamadim :)

Kiz agustosta doguracam diyon senin sipa anneme sûpriz yapayim demesin ben benimkinden bekliyom bòyle bi cadilik insallah beni yaniltir
Ben hergün benim oğlanı tembihliyorum gelmesin diye hazırlıklara yeni başladım ev alt üst gelmeye yeltenmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…