2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nst nasil yorumlaniyor biliyor musunuz sanci varsa nasil oluyor mesela o grafikleri nasil okuyacagiz?
Ustteki minik dalgalar bebegin kalp atimlari. Ara ara kalbin hizlanmasi ve grafigin tepe yapmasi istenir. Eger oyle olmazsa reaktif test denir ve bebek uyuyordur belki diye testin suresini uzatirlar veya git sekerli birseyler ye acsan karnini doyur derler. Alttaki buyuk dalgalar onlar sanci iste canim. 100 e vurdugu zaman dogum sancisi oluyor. Seninkiler orta duzeyde cikmis ama biraz sık. Yani alttaki dalgalarla hem sanci sıkligina hem de sanci siddetine bakiyorlar canim

Bende gataya gidiyorum canim bende insallah gatada yapicam hilal asik doc istersende umut hoca iyi ama randevusu biraz sıkıntıli
Cok tesekkurler cevaplariniz icin ...planlarimizda degisiklik olacak dogum Malatyada olacak gibi duruyor...acikcasi bilmedigim bir sehir bilmedigim doktor beni biraz gerdi ...hayirlisi olsun bakalim

Nasıl sancılardı acaba? Bugün öğlenden beri önce sezaryen yerimde başlayan sonra az daha aşağı inen ve ara ara çok şiddetlenen sancılarım var. Doğum sancısı nasıl oluyor ki?

Tesekkur ederim :) benim sancilar daha 25 bile degil o zaman :))

Arkadaslar bende bugun kontrole gittim..35.haftadayim ama kizimin 1 hafta geride oldugunu soyledi doktor...kilosu 2.394 sizce iyi mi?

Nasıl sancılardı acaba? Bugün öğlenden beri önce sezaryen yerimde başlayan sonra az daha aşağı inen ve ara ara çok şiddetlenen sancılarım var. Doğum sancısı nasıl oluyor ki?
Doğum sancıları adet krampları gibi belden vuruyormuş. Kasıldığında da uzun süreli ama ritimli kasılmalar oluyor rahimde. Mesela 10 dk üç tane sancı geliyor ve nefes almakla veya yatıp kalkmakla falan geçmiyor. Karında ağrı oluyor haliyle .
Benim yalancı kasılmalarım vardı hiç ağrımayan bebek toplanır gibi bir yere . Ama şimdi ağrı yapıyor kasılınca. Sanırım sizin ilk sezeryan ikinci normal mi olcak ?

Amin canım saolasın. Bende yoksa 20 gün daha böyle mi olacak dedim Ya .

Ben hergün benim oğlanı tembihliyorum gelmesin diye hazırlıklara yeni başladım ev alt üst gelmeye yeltenmez inşallah
Bekler annesi seni ùzmez ben latife yapayim dedim benimki geleceginin sinyallerimi veriyo cadi kizim bakalim bemde ona çarsamba doktor amcana gidecez ozamana kadar sabret bide mùmkúnse buhafta gece baban calisirken falan gelmeye kalkma diyoru

Hic polemige girmeye gerek yok. Benim denk geldigim doktorlarin cogu oyle. Cevremdeki bir cok kadin da kadin dogumda erkek doktoru tercih ediyor. Kendi dusuncemi ve gozlemimi yazdim da siz niye illa cevap verme ihtiyaci duydunuz onu anlamadim :)
Önceki gittigim bayandi hâlâ arkasndan laflari sayıyorum vallahi. Herseyden allahdan ama tedbirli olmak lazm önceki bebeğimj onun yUzunden kaybettim ki arkasndna bitane allahh razi olsun diyin yok.... Bana gore erkek doktorlar daha iyi hâlâ da bunu savunuyorum...

Arkadaslar bende bugun kontrole gittim..35.haftadayim ama kizimin 1 hafta geride oldugunu soyledi doktor...kilosu 2.394 sizce iyi mi?
Cnm uzulme bnm de hep geriden gldi .. on gun olur geriden gelmesi sorun degil dedi doktor. Sorun olsa biz zaten mudale ederiz demsti

Hic polemige girmeye gerek yok. Benim denk geldigim doktorlarin cogu oyle. Cevremdeki bir cok kadin da kadin dogumda erkek doktoru tercih ediyor. Kendi dusuncemi ve gozlemimi yazdim da siz niye illa cevap verme ihtiyaci duydunuz onu anlamadim :)
Illa cevap vermek diye birsey yok, ben de kendi gorusumu belirttim.

Bu yaramazların sağı solu belli olmuyor valla gelirmi gelirler :)

Bebegin cantasina koydum.bebek esyalarini kendime de bi minik valiz yaptim birde sus malzemeleri icin bi poset yaptim bu kadar simdilik

Ben sus malzemelerini en yakın arkadaşlarımıza emanet ettim o telasede unuturum bir şeyleri belki diye :)

Annem olacak insallah canim icimi cok ferahlattin cok teşekkür ederim bende oyle yapmayi dusunuyordum dogruda düşünüyormusum insallah oglumda ilimli olur kardesine karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…