2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Anammm gliyormu yoksaaa.heyecanlandmm.... hyrlisi canimmmm sonucta olmasi vakitte gliyor ama senin sezeryan olaxakti gakiba yanlis htrlamiyorsam

Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Allah yardimcin olsun canim anlattiklarin dogum baslangici gibi...bebisini hayirlisiyla sagikla kucagina alirsin insallah..dualarim.sizinle.

Isteyen doguramiyor kuzu kuzu sirasini bekleyenler dogurdu bile bende anlamadim bi turlu

Doğumun erken belirtilerinin hepsini yaşıyorum bir sancılar ve su gelmesi kaldı yaaa herhalde 3 hafta bunların hepsini çekeceğim. 10 gündür ishalim, yalancı sancılarım var, uyuyamiyorum ama buna rağmen enerjigim, deli gibi istahim olduğu halde kilo vermisim, kasıklarımda inanılmaz baskı var... Ama bebis gelmiyooooor :)

Benim dönmemesi gereken kızım dönmüş ayaklarıyla midemi ağzıma getiriyor sağolsun. Yanıyor cayır cayır midem keşke senin kuzu dönseydi dedim bir ara

Annem olacak insallah canim icimi cok ferahlattin cok teşekkür ederim bende oyle yapmayi dusunuyordum dogruda düşünüyormusum insallah oglumda ilimli olur kardesine karsi

Biz anneler gereksiz tepki ve gereksiz bir olgunluk beklemeye başlıyoruz çocuklarımızdan. Ben ikinci doğumdan sonra kızımı pedagoga götürdüm. Bana “eşin eve birgün bir kadın getirse ve dese ki sen bununla kardeş kardeş yaşayacaksın artık” tepkin ne olur ? Zınk diye kaldım ben o an Kızın şu an o duyguları yaşıyor ve tepki verecek sen de onu anlamaya çalışacaksın dedi. Sizin şansınız şu Çınar küçük henüz. Benim kızım 7 yaşına girecekti oğlum oldu, oğlum 7 yaşındayken kızım oldu. Büyüklerin kıskançlıkları ve ilgi istemeleri küçüklerden çok daha farklı. O yüzden canını sıkma.
Bir de ilk sezaryenden sonra iltihap oldu dedin antibiyotik kullanmadın mı? Doktor muayene etmeden mi taburcu etti seni?

Son düzenleme:
Anaa gerçekten mi benimde bugün sancım belimden vuruyor hep ama ben yatıp uyumayı düşünüyordum akıntıda koyu sarıya dönmüş iyice bugün

Hadi hayırlı haberler inşallah.
Bakalım geliyor mu Melike Hanım

Sen demi yaaa??? Sendemi beni itip öne geçeceksin? Oldumu şimdi yaaa... Olmadı olmadı arkadaşım arkama geçermisin lütfen dermişim. Sağlığınız ne zaman en iyisi olursa o zaman gelsin Melike kuzum

Nasıl kilo veriyorsunuz arkadaş
Yiyemiyorum ama her gidişte kilo almış oluyorum bu ne ya

ONTK yetisir sen stres yapma yeter canim esin en büyük destekçin ben guZel yeterki sen ve bebisin iyi olsun. Eşyaları hazır olsun tamam gerisi gelir

Ftm41 canim Allah razı olsun kontrol guzel
Geçti şükür bi sıkıntımız yok herşey yolunda yanliz benim bebesi 15 günde 200 gr almış bana az geldi doktor kilosu gayet iyi desede genelde 15 günde 400 gr alırdı çünkü bu hafta niye böyle
Oldu anlamadım
Bir de Doğum tarihimiz 14 agustos nasipse günümüz belli oldu bugün doktor onayıyla

İki gündür yalancı sancılarım kesilmişti paroladan galiba bugün yalancı sancım çok değişik geldi öğleden beri sürüyor belimde kuyruk sokumu kalçalarım öylece yayılıyor bende 37. Haftaya girişimize bağlamayı düşündüm bu durumu çok uykum var hiç gidesim yok hastaneye ki zaten yanlış alarm olup duruyor bugün sırayı @Ftm41 almalı :)

Isteyen doguramiyor kuzu kuzu sirasini bekleyenler dogurdu bile bende anlamadim bi turlu
Öyle valla. Kızlar birer birer hastaneye gittikçe utanasım geliyor. 6 aydır çingenlik yapıyorum ha doğurdum ha doğuracam diye , dert anlattıklarım gitti kucağına aldı ben hala burada günümü bekliyorum

Nasıl kilo veriyorsunuz arkadaş
Yiyemiyorum ama her gidişte kilo almış oluyorum bu ne ya

Ben son 1 haftaya kadar gerçekten çok ciddi dikkat ettiğim ve az yediğim halde haftada 1-1.5 kilo alıyordum senin gibi isyan ediyordum :) bu hafta saldim gerçekten çok yedim ve doktora gittiğimde 1 kilo vermiştim doğum yaklaşınca kilo veriliyormuş bakalım ne kadar yaklaştı. Yoksa merak etme 15 kilo aldım 14e düştü sadece :))

Memelerinle oyna Doğumu tetikliyormuş
Onuda yapdım ben bir işe yaramadı bende sanırım benim kızım gelmiyor kontrolde yok oyle bekliyorum korkuyla sanki hiç gelmiycek gibi his ediyorum sonunda sesaryan olucak gibi his ediyorum yada suni sancı. Ama en korkduğum bebeğme bir şey olması.

Sen demi yaaa??? Sendemi beni itip öne geçeceksin? Oldumu şimdi yaaa... Olmadı olmadı arkadaşım arkama geçermisin lütfen dermişim. Sağlığınız ne zaman en iyisi olursa o zaman gelsin Melike kuzum

Hahahha cumaya kadar hepimiz dogurucaz kuzum sana inat

Anneler bugün kontrolümüz vardı Doğum tarihimiz 14 agustos nasipse kızımı kucağıma alacağım tarih, herşey yolundaymış yanliz kilo az almış bana göre doktor iyi dedi, Suan 2600kg olmuş 35+3 uz ama her gittiğimde 400 gr alırdı bu 15 günde 200 gr almış. Bundan sonra haftalık gidicem kontrole. ZAten 3 haftamız kaldı

Ben hala kilo almaya devam ediyorum 13 kilo aldım ve her gün artıyor sanirim ben doğuramıycam.

Uyu canım. Gerçekse imkanı yok ki uyutmaz. 37 hafta bende de zor geçiyor günde kaç.kere sancı yokluyor. Parol içtim uyudum dün, bugün de içeceğim. Bebiş doğmasına surda 3 gün kaldı, yorgun halde yeni anneliye başlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…