2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahahha kiz ikimiz cingeneyiz o konuda drlar almasa daha gelmez bizim inat sipalar

Kötü birşey olmaz kuzum aklına neden kötüyü getiriyorsun. Diğer kızın da 40. Haftayı geçince doğmuş. Demek ki zamanın gelmemiş. Baştan beri bak kaç hafta geçti son bir hafta germesin seni

Biizi catlatip oyle gelecekler ondan gelmiyor canim benim

Teşekkür ederim. Evet ilki suyum azaldığı gerekçesiyle ani sezaryen oldu, bu kez normal istiyorum kısmetse. Umarım gerçek sancıları anlarım.
Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Biizi catlatip oyle gelecekler ondan gelmiyor canim benim

Hayır bari uyuyabilsek, havalar serin olsa gezebilsek diycem ki gelmesin. Bütün gün evdeyim sıkıntıdan kac temizlik yaptım bilmiyorum :) gelsin de az sevelim opelim diye bekliyorum

Ayyy canim guzel kalbinden operimmm

Aaa nasil guzel bir yaklaşımla anlatmis doktor direk dank ediyor insana gercekten cokta mantikli onlar icin cok zor bir durum daha anlayisli olmak lazim bu surecte.
Yok canim belki kullandirsaydi o iltihap oyle yayilmayacakti bana batikonla pansuman yap gecer dedi bende yaptim ama git gide buyudu 5 dikişlik acilma oldu normalde yapıştırma yapmisti ikinci sefer de dikti

Kötü birşey olmaz kuzum aklına neden kötüyü getiriyorsun. Diğer kızın da 40. Haftayı geçince doğmuş. Demek ki zamanın gelmemiş. Baştan beri bak kaç hafta geçti son bir hafta germesin seni
Öyle ama o zaman dr güveniyordum bu dr hiç bir şey yapmadı sadıce untrason yapdırdı ona bakdı ve sancı su kan gelirse gel dedi. Ama diğer dr 40+0 da kontrole cağırdı o zamana kadar gelmezse diye ve kontrol eti bebeğin kalp atışlarni falan ve 5 gün daha bekleyeceğmizi söyledi. 5 gün gecdiğinde aradım gelelimi diye hiç bir berilti yok hemen gelin sakin beklemeyin. Artık bebek beslenemiyordu cünki 3 haftada sadıce 250 gram almişdi of sürekli bir dertliyim hiç güzel şeyler yazamıyorum bu topikde.

Bak doğurmaya başlarsanız baktım 20ye geliyor liste, yalandan suyum geldi diyip hastaneye koşacağım nasılsa ameliyata alacaklar, kim görüyor suyu

Hahaha bak o çok mantıklı
Saka bir yana herkes doğurur ben doguramam sonunculuga adayım. Her muayenede doktorun gözüne bakıyorum doğumla ilgili bir sey söylesin diye yok suyun iyi sancı yok ağrı yok pehhh :) bayramda da doktorum şehir dışında olacak günüm geçerse hiç tanımadığım bir doktor doğurtacak

Ben hala kilo almaya devam ediyorum 13 kilo aldım ve her gün artıyor sanirim ben doğuramıycam.

Sen al bir zahmet çok zayıf hamile kalmıştın zaten. Benim hamileliğin başında 9 kg fazlam vardi simdi oldu 23 kilo oooh sefam olsun

Her sezaryenden sonra antibiyotik kullandım iltihap olmasın diye. Neden ilaç vermemiş çok garip.
Bu defa herşey çok güzel olacak. Olumlu düşünüp Mevla’dan günahsız kuzularımız için herşeyin en iyisini istiyoruz

Ay sanki gelse surda oturdugum yerde doguracak gibiyim inan ki o derece bu kez motive oldum ay ben baytatdan kkrkuyorum ellemsin o hic acimasi yok onun

Ay baytar demişken demin eşim eve geldi kapıyı bir açtım içeri bir şey giriyor yerden refleksen kapıyı ittim hizlica meğerse komşunun kedisi evden kaçmış herhalde evleri karıştırdı. Sonra açtım bana bağırıyor ama hiç bir kedinin öyle bir ses çıkarttığını duymamıştım mooooowwwwaaaaaaaaeeeeeee diyor bana manyak insaallah kapı kafasına çok sert carpmamistir üzüldüm .Ama hep onun hatası sen ne giriyosun benim evime ya kedi olduğunu kapatınca algiladim kedi canını senin

Sen al bir zahmet çok zayıf hamile kalmıştın zaten. Benim hamileliğin başında 9 kg fazlam vardi simdi oldu 23 kilo oooh sefam olsun
Sanirim karişdirdin canim. Ben kızımdan kalan 7 kilo fazlayla ikinci hamileliğe başladım 20 kilo fazlam var şuan ayni kaderi paylaşıyoruz.

Oyle yapcam insallah canim. Yarindan sknra daha ilimli bakcam yapacak bir seyimde yok zaten bari zehir etmiyeyim kendime vardir her serde bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…