2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

37+4 sata gore 2800 kilosu bide on gun geriden geliyor doktor sıkıntı degil on gun ileri yada geri olur dedi. Suyu organları da fln allaha sukur iyi bir sıkıntı yok.
Zayif dogan bebekler daha cabuk kilo alip toparlaniyor. Onemli olan anne karninda kaldigi sure ve organ gelisimi. Benim oglanda haftada 300-400 gr gr aliyordu 2 hafta ondeydi gelisimi ama on gunde 100gr aldi sadece. ikinci kez yaptırdığımız ciğer geliştirici durdurdu kilo alimini ama haftasina uyumlu hale geldi dr ileri geri onemli degil dedi kiloyuda dusunme dedi. Ayni sekilde sende takilma. Gozumuzun onunde daha iyi bakariz besleriz hele dogsunlarda:)

Evet canım normal doğum yaptım. Ebeler sadece sancı sürecimi ve bebeğin kanala girip basının nasıl olduğunu kontrol ettiler. Doğumu doktor çok güzel yaptırdı. Yaşanan olayın aslında doktor ya da ebe hatası olduğunu düşünmüyorum. Biraz araştırdım ve birden fazla doktordan görüş aldım. Hepsi aynı şeyi söylüyor doktor hatası değildir doğumda bazen bu şekilde ongorulemeyen komplikasyonlar yaşanabilir deniliyor. Sabredip bekleyecegiz; )

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün. Hücreleri canavar gibi onların hemen iyileşiverir
Amin canım inşallah

Nasilda dogurasimm geldii

Insallah beboşun hemencecik toparlanir canim.her ikinize de tekrardan gecmis olsun ❤❤

Yaa ben bu gobek deligindeki aci ile basedemiyorum anormal birsey değildir di mi... boyle bir aci yok yani hicbirsey yapamiyorum. Bildigin açık yara varmis gibi, minicik hafifcecik degemiyoruz bile...
aynı acı bende de var hem göbek deliği etrafında hem de kasık kısmında.dr dediğine göre hepsi normal rahim iyice büyüdüğü içinmiş

O ne yaaa onu ikna bunu ikna ilgilenmiyorlarsa baygınlık falan olduğunda 112 ara gelsin gotursunler

Nihai kararım normal doğum olursa ertesi gün, sezaryen olursa bir hafta içinde eşimi yollayıp aldırmak. Deneyip karar vereceğim. Zaten incecik bir şey hemen elde yıkanır, kurur yaz günü
Bnde öyle yapayim madem nasıl olacak bilmiyorum ama olur inşallah başka bir insan gibi hissediyorum kendimi

Eltim joie nin tentesi tam kapanmayan bir travel modelini almisti. Bebek içinde uyudugu zaman zor oluyor tentenin kapanmamasi. Baska seylerle kapatmaya calisiyor battaniye falan. Olmuyor dusuyor velhasil kullanisli olmuyor.
Butceni bilmiyorum eger iyi para ayirabilirim diyorsan en pratik kolay katlanan quiny ve maxicosi ikilisini tavsiye ederim. Yaklasik 2500 falan tutar. Daha uygun olan chicco nun baston travel sistemi var. Burdan da bir arkadas kullanmisti cok memnundu. Onun disinda diger traveller cok agir her seferinde kaldir indir yeni bastan kurulum yapiyormus gibi, bana kullanisli gelmiyor. Agir kocaman tekerlekli travel alanlarda eni sonu bastona gecis yapiyormus. O yuzden en hafif olarak quinny ve chicco yu tavsiye ederim

Ben 41e kadar dogurmazsam oyle bir islem yapacaklar bana alttan.tuse sanirim turkcesi.dogumu hizlandirmak icin yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…