2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) bazi doktorlar oyle sanki karsisindaki de doktor :) oyle olsa anlasam zaten sana gelmem :)
Ay gerçekten öyle yani muhakkak ters bişey olsa söyler ama bizde merak ediyoruz yani:) Ama sanki ben 38 de doğum yaparım gibi geliyor ama benim şansıma bayrama gelir kuzucuğum.
Ayy hadi bakalım rabbim bir avazda kurtarsın inşallahh hayırlı habrrlerini bekliyoruz canım
Ayy wallahi burnumun direği sızladı. Hiç dayanamıyorum böyle şeyleri okumaya. Rabbim sıhhat sağlık versin inşallah darısı bizlere olsun allahın izniyle

2 gün bakmadım ama 8 dir gidiyor. Nedir bu 8? Neden yapılır? Bir de sonsuz işareti gibi yatayda mı bu 8? Yoksa düşey mi? Aydınlatın beni de
Canım pilates topunu alıyorsun üzerine oturuyosun kalçanla 8 çiziyorsun sen ister sonsuz işareti yap ister 8 yap tamamen yeteneğe kalmış bişey ahahahahshsha. Normal doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor illa pilates topu ile değil topsuz da olabiliyor:)

Cidden işe yaradığı için mi yüksek fiyatı, yoksa ithal falan da ondan mı ?? :)
Canım hiç bilmiyorum ama sosyal medyadan tavsiye ile aldım ben. Bundan daha çok yamuna korse öneriliyor ama onun fiyatı 250 tl civarı benim için çok geldi fiyatı o yüzden bunu aldım.

Pamuk derken bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcam

İşte yan yatılmıyor ki bebek sağdan soldan ittiriyor canı acıyor insanın heleki sağ tarafıma yatayım diyorum dönüyorum sanki birşey batıyor içerden geri dönüyorum soldan da bebek ittiriyor kendini ay diyorum sıkışıyor mu içerde acaba ama sırt üstü yatınca gayet rahatım. Sen yüz üstü nasıl yatabiliyosun yahu demek ki uyku halinde anlamıyorsun

Ben dayanabildiğim yere kadar pamuk ya da pamuklu kumaş kullanmayı düşünüyorum. Kendimde bile ıslak mendil kullanmaktan hoşlanmazken çocuğa kullanmayı hiç istemiyorum
Oyle guzel dayaniliyorki inan kiyamiyorsun ben hala 19 aylik kizima pamuk kullaniyorum islak mendili kullanamam kesinlikle simdi oglan icinde netten 30 paket siparis verecegiz bugun :)

Cnm sanada hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel oğlunu Nasılsıniz agrin sizin varmı ? Emiyormu paşa?

Benim de 77 yi gördüğü oldu nst deki kasılmaların ama hiçbir şey hissetmiyorum. Herkesin acı eşiği farklı olduğu için herkes farklı algılıyor sanırım
Evet ondan da olabilir. Genelde ben vücudumda ağrıyı çoğalınca hissetmeye başlıyorum o yüzden adet sancıları çektiğim zaman ağrı kesici ictigimde geç kalmış oluyorum doktor ağrın başlayınca iç diyor çünkü ama ben hissedene kadar ağrının son eşiğine gelmiş oluyor o zamanda iki üç ilaç içince anca diniyor ağrı hatta bazen anca iğne geçiriyor ağrıyı bakalım doğum sancılarım nasıl olcak adet ağrısı gibi diyolar genelde

Arel13 yaa canım bende varımmm sonlara kalan. 38 de olur inşallah ya. Yalancı sancılar sık sık yokluyor. Nst den anlıyor musunuz en son ki nst şu şekilde
Canım sancın var ama düzensiz benim düzenli ama şiddeti az bak 100 maksimumum senin galiba 80 falan olmuş arada ama iki defa aralıkları farklı farklı benimde iki çizgide bir oluyor ama 40 50 ye ancak çıkıyor ikisinede yalancı dediler önemli olan senin gibi yüksek benim gibi düzenli olması lazımmış yani ikimizinkinin o yönleri lazm

Anneler bebisini kucağına alanlar Allah sağlık sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah E Egepam ve ONTK gözünüz aydın

Bugün Doğumda olanlar annisler Allah yar ve yardımcınız olsun insallah güzel guzel Bebislerinize kavuşun kalbimiz aklımız yüreğimiz herseyimiz Suan sizinle Nesrinay86 Ftm41

İsmini etiketleyemedigim Doğuma giden anneler allah yardımcınız olsun herkesten guzel
Haberler alalım inşallah bu mübarek günde

Arel13 yaa canım bende varımmm sonlara kalan. 38 de olur inşallah ya. Yalancı sancılar sık sık yokluyor. Nst den anlıyor musunuz en son ki nst şu şekilde
Evet biraz sancın çıkmış canım nst de. Senin minik acele ediyo galiba annesine kavuşmaya :) inşallah gönlüne göre 38 e kadar bekler yavrun canım. Dinlen sürekli ayakta kalma yorma kendini.

kontrole diye gidip doğuma girmek de ayrı bir duygudur okurken ben heyecanlandım sizi düşünemiyorum :) Rabbim yavrunuza hayırlı uzun ömür nasip etsin

Canim bana da dr bisey dememişti acaba benim nst ye de bakabilirmisin karnım cok sertleşiyor
Bisey de anlamıyorum bu nst den

Eklentiler

• image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
İkimiz anca doğum sancısı yapıyoruz yani ozaman çok uzak değildir bizim doğumlar ya sankinimm

Kızlar ben bugün doktorun yanindan geldim Allahima sukurler olsun herşey yolunda ama suyu birazcik fazla cikmis.sekerden olabilirde olmayabilirde dedi doktor.eczaneden kan sekeri ölçüm cihazi aldim.daha önce almamistim bugün alayim dedim.orda eczanede calisanlar.anlattilar bana.açlık kan sekerini olcmeliymisim oyle diyorlar.ama benim burdan ve netten okudugum kadariyla tokluk kan sekeri önemliymiş.yemekten 2 saat sonra olculmeliymis.en fazla kac çıkması gerekir tokluk kan sekerinin bi bilginiz var mi? Şeker yoksa maximum kaca kadar cikmasi lazim?

Evet biraz sancın çıkmış canım nst de. Senin minik acele ediyo galiba annesine kavuşmaya :) inşallah gönlüne göre 38 e kadar bekler yavrun canım. Dinlen sürekli ayakta kalma yorma kendini.
Ay bu aralar çok duygusalım bak şimdi yazında senin minik acele ediyo annesine kavuşmaya dedin ya okuyunca bile duyguladım gözlerim doldu ben ona öyle bi hasretim bi bilse

Canim bana da dr bisey dememişti acaba benim nst ye de bakabilirmisin karnım cok sertleşiyor
Bisey de anlamıyorum bu nst den
Canım sanıyorum senin sancıların başlamamış henüz. Öğrenmiş olduğum kadarıyla alttaki sancıları gösteriyor pek hareketlenme yok senin alt çizgilerde

Pamuk derken bildiğimiz pamuğu mu ıslatıp kullanıcam
Canım bunu bende sormuştum bilmedigimden.e bebekte satiliyor temizleme pamugu diye.paketin icinde pamuk geliyor biraz büyükçe.sonra onu islatip kullaniyosun.burda arkadaslar bahsedince ben hemen almistim e bebekten
Nette temizleme pamuğu diyince çıkıyor.bende başta acaba islak mendil gibi mi falan sanmistim :) 1 paket temizleme pamugu aldim birde islak mendil aldim unibaby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…