2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

34-5 de gittim kontrole
Bi sonraki de 37 de olacak
Normalde 2 haftada bi çağıracaktı ama rapor yasağı icin 37 de gel dedi
Sonra da her hafta gidicem sanırım seninki de benimkiyle ayni kafada sıkıntı yoksa sık sık gitmeye gerek yok diye düşünüyorlar

Canım ben yaşadım ilk hamileliğimde çıkmıştı şimdi de aynı sorun devam ediyor. Allahtan kabız olmuyorumda sıkıntı yaratmıyor bana. Ama yinede sık sık ağrı yapıyor
İlk hamileliğinizde sonra geçti mi? İlaç bişey kullandınız mı hiç? Offf çok zormuş ben de kabız değilim Bi de üstüne kabızlığı düşünemiyorum

Kizlar hepinizi etiketleyemedim ptlrensesimi 12 de kucagima aldim ikimizde gayet iyiyiz allaha şûkür 3250 kilomuz 52 cm boyumuz emme seanslarimizda gayet gúzel benim cadim tuttumu birakmiyo bizden bukadar teyzoslari darisi dogum yapacak canlara insallah

Ayyyy MAŞALLAH Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin.Spinal sezeryanmı oldun canım.Nasıl hissediyorsun kendini, giriş çıkış kaç dakika sürdü.Hemen sıcağı sıcağına anlat bize çok heyecanlı

Rabbim anali babali buyutsun ins. Masallha diyelimde nazar degmesinn. Melike hanim Kocaeliye bereketiyke gldi yağmur yağıyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Nesrinay86 Ftm41 gozunuzaydin canlarimm biriniz pasasini biriniz prensesini kucakladi sira bize dogru geliyor hayirlisiyla :) Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin yavrularinizi insallah guzel omurleri olsun kuzularinizin,

İlk hamileliğinizde sonra geçti mi? İlaç bişey kullandınız mı hiç? Offf çok zormuş ben de kabız değilim Bi de üstüne kabızlığı düşünemiyorum
Yok geçmedi canım. Çok afedersin meme gibi çıktı dışarı kimi zaman hafif kanıyorda. Gerçekten çok zor. Hayatım boyunca kabızlık nedir bilmedim strese bağlı 1 defa olduğum kabız yaptı hemoroidi bende

Maşallah Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün hayrlı evlat olsun inşallah :) darısı başımıza

Haftaya cumaya randevu verdi duruma göre sezeryana çevirebiliriz dedi. 4 kiloyu geçerse normal önermiyorum dedi. Şu an gelmeye pek niyeti yok herşey normal görünümde kanalda falan da degil henüz. Beklicez kendiliginden gelmez ve 4 kiloyu gecerse o zaman sezeryanla alacak işte ama gün falan vermedi

Masallah canim,saglikla buyutmeyi nasil etsin rabbim.bahtini guzel eylesin.

Birde nesrinden haber alaydik

Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin

Ayyyy MAŞALLAH Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin.Spinal sezeryanmı oldun canım.Nasıl hissediyorsun kendini, giriş çıkış kaç dakika sürdü.Hemen sıcağı sıcağına anlat bize çok heyecanlı
Canim epidural oldum cok rahatmis tavsiye ederim ne bas agriso ne bel egrisi olmadi ama sezeryan dikislerim acayip agriyo devamli agrikesici veriliyo ilk 10 dakikada bebisi cikardi doktorum sapsari saçlari renkli gòzleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…