2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim epidural oldum cok rahatmis tavsiye ederim ne bas agriso ne bel egrisi olmadi ama sezeryan dikislerim acayip agriyo devamli agrikesici veriliyo ilk 10 dakikada bebisi cikardi doktorum sapsari saçlari renkli gòzleri var

Maşallah barekallah
Rabbim hayırlı uğurlu eylesin
Bol bol süt olsun Melike hanıma inşallah

Ben kadın doğumcuma sordum geçebilir dedi geçmezse doktora o zaman kendi kendine geçeydi iyiydi:)

Sağıl canm bir koşturmacafırmgidiyor bi biri bi birisi derken akıyorum akmış gitmiş saatler bugünümüze şükür siz nasılsınız?

Ben bu akşam çok iyi değilim nedense agrim var arada karnım sertleşiyordu bu akşam çok sık tekrarlıyor uzandım dinleniyorum şimdi bi yandan korkuyorum

Anneler ben bugün hiç iyi değilim karnım habire kasılıyor sertleşiyor nedense gündüz iyiken gece artıyor bu gece de daha da bi arttı, bebek hareketleri normal gibi bazen duruluyor bazen hareketleniyor ne yapsam
Bilemedim kontrolüm salı günü.. yarın 1 günlüğüne Çeşme’ye gidecektik hiç yola çıkmayım değil mi bu şekilde

@Nesrinay86 masallah nasıl tatlısınız siz ama Allahım nazardan korusun sizi, çok guzel bir foto kalben yürekten diliyorum insallah hep sağlık mutluluk içinde geçsin ömrünüz

Ftm41 canim iyi olmanıza sevindim ne güzel emzirmekte de sorun yokmus
Masallah, Allah sağlık sıhhatle
Büyütmeyi nasip etsin insallah

Canim epidural oldum cok rahatmis tavsiye ederim ne bas agriso ne bel egrisi olmadi ama sezeryan dikislerim acayip agriyo devamli agrikesici veriliyo ilk 10 dakikada bebisi cikardi doktorum sapsari saçlari renkli gòzleri var

Canım ne güzel bir doğum olmuş.Ben senin doğum yapmadan önce yazılarını okuyordum srnde benim gibi çok korkuyordun.Sakinleştirici aldınmı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…