2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç gündür tansiyonum düşüyor başım dönüyor mahvoluyordum bende boyun düzleşmesi vardı kızlar boyun fıtığı başlangıcı sanırım agırlık arttıkça boynum tekrar nüksetti var muydı hamilelikten önce aranızda olan

İyi akşamlar, bende burda sessiz takipçilerdenim. Bugünde 2 Doğum olmuş Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebeklerinizi.
2 side sezaryan Doğum sanırım benimde öyle olucak kısmetse. Merak ettiğim bir şey var spinal ya da epiduralde sonda takılıyor mu?
Bir de Pendik tarafında uygun fiyatlı doğum fotoğrafçısı arıyorum tavsiye edeceğiniz bir fotoğrafçı var mı?

Canım bu yasadıkların her zamankınden farklı mı
Ya da yarın yola cıkcagnz için stres mi yaptın

Çesme ne kadar mesafede?

Ben ilk kızımı dogurdugm gecenın önceki gününde mesela aşırı bel agrısı yasamstm. Bilmıyodum tabi dogum belirtileri arasında oldgunun. Onun haricinde aksamına nişan su hersey geldi peşpese ama öncesinde inanılmaz bel agrısı yanı her zamankınden farklıydı

Evet tecrubeli olmam inşallah işe yarar.
Dr daha neler yapdığna inanmazsın ilacin ne kadar verilmesi gerekdiğni bile bilmeyen dr du

Maşallah prensese Allah ayırmasın cnm.

Maşallah küçük prensle çok tatlısınız Allah ayırmasın.

Üçümüzün aynıydı satları beni solladınız bakalım benim kuzu 4 gün daha sabredebilecek mi

Ben her sabah kahvaltıda karpuz yiyorum gaz da yapmiyor hic bisey de olmadi
Gel sen bunu bizimkilere anlat işde canim bende karpuzun zararı bir şey olmadığnı biliyorum ama burdakı salak dr bile karpuzun zararlı olduğna inanıyor.
Her hastalık yemek ve soğukdan geldiğine inaniliyor.

Benimki de kardesini soranlara daha cikmadi diyor.alemler ya.

İçine nasıl girdi diye sormadı mı
Bir ara ısrarla çok soruyordu kırmızı başlıklı kızdaki kurt gibi yuttum kardeşini dedimçocuğum şoklara girdi
Tabi sonra şaka yapıyorum dedim ,hala nasıl içime girdiğini çözmeye çalışıyor

Hayırlı akşamlar kızlar. Bugün bebeğimde aşırı bi hareketlenme var çok endişeliyim hiç böyle hareketli değildi. Normal mi sizce?

Sormaz mii.anneyle baba birbirini cok sevince cocuklari olur.anne karninda buyutur sonra dogurur dedim gitti.o degilde tutturmus simdi pipinden mi cikacak diye sorup duruyor.yok diyorum annelrrin ozel bir dogum yeri var sadece doktorlar biliyor ben bilmiyorum nerde ama.2 gun sonra yine ayni soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…