2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda hamilelikte hemoroid sorunu yaşayan oldu mu?
Canım ben yaşadım ilk hamileliğimde çıkmıştı şimdi de aynı sorun devam ediyor. Allahtan kabız olmuyorumda sıkıntı yaratmıyor bana. Ama yinede sık sık ağrı yapıyor

Çok güzel Hemencik doğmuş anneyi bekletmemiş sevindim. Rabbim sağlıkla büyütsün inş.

Ay ne zaman girsem buraya bir iki kişi doğurmus oluyor :))) ne güzel ne mutlu bizlere. Benim doktor baktı rahim ağzımda açılma yok ama yumusama var dedi bugün. Kafası eline gelmiş :) persembe tekrar bakacak. Annem ebe benim yanıma geldi tutturdu bende gireceğim doğuma diyor. Laftan anlamıyor yine geriyor beni çünkü herşeye karısacak biliyorum huyunu sinir oldum Nesrinay86 E Egepam kızlar gözünüz aydın çok mutlu oldum sizin adınızada. Atladığım kişiler varsa ne olur kusura bakmasınlar

Hay allahımmm annen de durup durup bomba patlatıyor
girse karışır orada dimi hemşirelere falan da
babandan rica etsen 1-2 günlüğüne çağırsa doğum olunca ararsın gelir olmaz mı ki

Hay allahımmm annen de durup durup bomba patlatıyor
girse karışır orada dimi hemşirelere falan da
babandan rica etsen 1-2 günlüğüne çağırsa doğum olunca ararsın gelir olmaz mı ki
Hayatta gitmez :)))))) alem kadın yaa karısacak gerecek benide ay benim doğumum bana sor di mi yok sormuyor. Kendi istiyor ya girecek. Ama yok istemiyorum direk söylücem. Eşimi bile istemiyorum diyecegım

Ay gel kız gel tanısmıs oluruz hem :) gönül hamım var dedi onunla olur dedi. Ay inş emre beyle olur yaa

Emre bey bence bu normal doğumu kaçırmaz :)
o yüzden rahat ol haftaya cumartesi doğur sen öyle telkin ver bebişe de bende yetişeyim size

Bende şimdi doktordan geliyorum. Şeker yüzünden iri bir bebek bizimkide hatta 3500 gr olmasına ragmen doktorum normal için beklicez dedi. Günlerimizde seninle hemen hemem aynı. Benimkine kıyasla kilolu bile sayılmaz bebegin. Başka bir doktorada mı görünsen bakalım o da diyecek mi aynısını emin olurdun için rahat ederdi canım

Canım ben şekerimi ölçmüyordum çöl yüksek değil diye oda sürekli her gördüğü yerde bana şekerin kaç diyordu ölçeyim diye korkutmak amaçlı dedi galiba

inşalahh canım :)
kaç haftalıksınız siz şimdi benimde haftaya cumartesi muayenem bakalım ne durumda kızçe
Canım seninle günlerimiz aynı, en son ne zaman gittin kontrole? Yani haftada mı yoksa iki haftada bir mi çağırıyor doktor? Benimki iki haftadır haftalık çağırdı, bu hafta gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi, sıklaştıracağına uzattı arayı sanki :)

Canım ben şekerimi ölçmüyordum çöl yüksek değil diye oda sürekli her gördüğü yerde bana şekerin kaç diyordu ölçeyim diye korkutmak amaçlı dedi galiba
Artık bende pek ölçmüyorum çok sıkıldım yaklaşık iki ay çok uğraştim diyet yaptım vs... ama yinede bebek normal haftasına dönmedi bir türlü üstelik insülinde kullanıyorum ben baktım ki öyle de olmuyo böle de olmuyo saldım gitti bu arada bu şekerin aldığımz kiloylada hiç alakasi yokmuş ben en başından bu yana 2 kilo aldım ama bebegim nerdeyse 4 kilo olacak suyumda fazla. Nasıl oldu bu iş hiç anlamadım. Moralim bozuluyo bayağı stres yapıyorum bende artık nasıl dogurcam diye

Ben diyet yaparken 4 kilo vermiştim canım ondan alakalı diyorum diyete bağladım yani ama bebeğin kilosu kesin etkili diye biliyorum onada müdahale edemiyoruz benimkinin kilosu allahtan normalde Doktorum çok pimpirikli benide ondan korkutuyor ama insanın morali bi kere bozulmaya görsün sezeryan hakkında ne dedi doktorun peki

Etiketlemeyi pek beceremiyorum ama egepam ve ftm41 arkadaş da Doğumlarını yaptılar sanırım, Gözünüz aydın kavuştunuz yavrularınıza :)

Bugün son iş günümdü 4 de şancı vurmaya başladı eve geldim ara ara 2 3 dakika suren şiddetli sancı giriyor bakalim devam edecek mi yoksa yalancı mi ilk kez bu kadar sancı oldu
Içine mi doğdu yoksa
sende doğurucan işde. Bence yalancıdır cok hızlı araları azaldısa bve şideti azsa yalancıdır.
Ama beli olmaz.

Amin canim benim,kötü bir tecrübe yasamissin ama bundan sonra bu konuda bilinclendin daha da dikkat edersin zaten.oda ne bicim doktormus mubarek
Cnm karpuz kavun üzüm bunlar şekeri yükseltir. Aslında üzümü yememiş olsan o kadar çıkmaZdı
evet ben üzümü baya bi abarttim canım.sırf deneme icin yiyeyim dedim maximum kaca kadar cikacak diye ama sonra pisman oldum bebegime zarar verdim diye vicdan azabi oldu icimde

Şimdi bi de mevsimi küre bile gerek yok ye gitsin:)
canım kurumuş incir yaş incirden cok cok fazla vitamin icerigine sahip.incir kurutulunca daha fazla vitamin iceriyor aklinda bulunsun

artık oyle yapacagim canim.her gun aclik tokluk sekerimi olcecegim.tatli meyve ne kadar canim istesede yemiycem.bugun sırf deneme amacli sekeri yuklendim ama sonra pismanlar oldum ya çocuğuma birsey olursa diye korktum bundan sonra tövbe küçük bir elma bile yemem.bi sekilde halletmeye caliscam.halledemezsem dahiliyeye giderim artik.kontrol altina alinamazsa iri bebek olmasindan baska ne zarari olabilir ki sekerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…