2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??
aynen canım yok daha hiç biri hakkında bilgim yok benimki baya bi erken geldi hazırlıksız yakalandım araştıramadım

Şimdi bi de mevsimi küre bile gerek yok ye gitsin:)

Valla kuzum ben ac yasadim bildiğin
Tuzsuz sebze yemegi
Yagsiz et tavuk balik
Kahvalti tuzsuz peynir yumurta sut salatalik domates zeytin
Yani hala tuzlu yemek yiyemiyorum o kadar alismisim
Ceviz findik fistik yersin aralarda

Hem.az kiloyla doguma girersin ben 5 kiloyla girdim cok sikayet ediyordum hamileyken simdi iyiki diyorum almamisim diyet yapmışım kesin kafaya takardim kiloyu
Sik sık yersin ac kalmazsin

Sen bile beni solar benden önce doğurursun kesin. Benim kiz üniversiteyi bitirip oyke cikacak direkt iş hayatına atılacak sanırım.
Bugün son iş günümdü 4 de şancı vurmaya başladı eve geldim ara ara 2 3 dakika suren şiddetli sancı giriyor bakalim devam edecek mi yoksa yalancı mi ilk kez bu kadar sancı oldu
Içine mi doğdu yoksa

D _Depply_ doktordaşım ne durumdasın var mı bi gelişme
doktor hafta sonu mu çıkıyor tatile ne yapacaksın bekleyecek misin normali ?
Bugünde gittik doktora yarın gidiyor çarşamba burdaymış. Nst de bir sey çıkmadı. Alttan muayene etti açılma yokmuş rahim ağzı biraz açılmış sadece dedi. Kafası eline değmiş beni bekler bu bebek dedi :) bekleyeceğiz canım. İnşallh bekler oğlum emre beyi

inşalahh canım :)
kaç haftalıksınız siz şimdi benimde haftaya cumartesi muayenem bakalım ne durumda kızçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…