Bir insan da önce merhamet vicdan olucak oda onlar da yok onların varı yoğu para bir liraları gitse hesabını yapıyolar evet dediğin gibi çocuğu olmayanlar milyarlar dokuyor oluyor rabbim bize nasip etmiş sevinmiyolar da üç beş kurusun lafını yapıyorlar ve biz onlardan birşey istemediğimiz halde ne lazımsa ben gidip annemle hallediyorum onlara demiyorum bile şunu alcam bunu alcam mobilyayı aldık iki ay sonra haberleri oldu söylemedik haberleri olunca da başladılar doğmamış bebeğe mobilyamı alınır diye Fuzuli masraf dediler. K.v. bana ısrar etti bayramda elbise aldı bi kaç kere giydim bir daha giymedim diye başıma kaktı durdu elbiseyi ben ona para verdim sen giymiyosun bilseydim almazdım dedi eşime söyledim boşver desin diyor
Eğer bizim öyle bir sorunumuz olsaydı ailesi bosanın derdi o harcanan paraya bile laf ederlerdi emin olun çünkü onlarda o merhamet yok ben iki defa düşük yaptım bana merhamet etmediler bu hamileligimde de düşük tehlikesi yaşadım yine merhamet etmediler beni o halimle strese sokuyolardı ben daha ne diyeyim ki canım