2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben rezenenin markette satılan poşet çayını içiyorum hurmayla. Tadını çok sevdiğim için büyük kupayla içiyorum. Bir de yeşil armut. İki tane yediğim gün 3 kere her memeden 80ml sağıp döküyorum. Yeşil taze fındık da iyi, kızımda fayda ediyordu bu sene almadık. Dereotu seviyorsan bol bol tüket canım.

@etka31112 kiz bn sok. Mesajı iki kere okudum . Daha dun saka yapıyorduk doguramadj die. Senij kereta 1 ağustosu mu bekliyordu yoksa.. sağlıcakla kucağına al ins... P Poouh grup bozuluyor etka basi cekti
Azıcık uyumuştum neler oluyor ben demiştim ama uyumadan önce :)

Bir insan da önce merhamet vicdan olucak oda onlar da yok onların varı yoğu para bir liraları gitse hesabını yapıyolar evet dediğin gibi çocuğu olmayanlar milyarlar dokuyor oluyor rabbim bize nasip etmiş sevinmiyolar da üç beş kurusun lafını yapıyorlar ve biz onlardan birşey istemediğimiz halde ne lazımsa ben gidip annemle hallediyorum onlara demiyorum bile şunu alcam bunu alcam mobilyayı aldık iki ay sonra haberleri oldu söylemedik haberleri olunca da başladılar doğmamış bebeğe mobilyamı alınır diye Fuzuli masraf dediler. K.v. bana ısrar etti bayramda elbise aldı bi kaç kere giydim bir daha giymedim diye başıma kaktı durdu elbiseyi ben ona para verdim sen giymiyosun bilseydim almazdım dedi eşime söyledim boşver desin diyor
Eğer bizim öyle bir sorunumuz olsaydı ailesi bosanın derdi o harcanan paraya bile laf ederlerdi emin olun çünkü onlarda o merhamet yok ben iki defa düşük yaptım bana merhamet etmediler bu hamileligimde de düşük tehlikesi yaşadım yine merhamet etmediler beni o halimle strese sokuyolardı ben daha ne diyeyim ki canım

Kizlar benim kiz memede uyuyor.gucsuz emiyor haliyle uykulu az az yutkunuyor..
Nasil uyutmaycgm memede caresini bilen var mi? Cok keyifci bir kizim var.
Bu arada dogum yapacaklar var goruyorum Rabbim yardimciniz olsun hepinizin

canım benım de ilk kızımda nısanım geldı suyum geldı ama sancı acılma yok
sabaha kadar bekleyelım dedıler
suyum geldıkten sonra sancı ve acılma 3-4 saat sonra basladı

Görgü çok önemli bişey canım bunların hepsi ondan yarın çocuk dogsa ilk tepene gelecek onlar olur torunum muhabbetleri yaparlar ben çok gördüm ama emin ol çocuğun az aklı erse büyüse farkeder onları fırsat vermez onlara

Amin canım sağol eşim aslında çok merhametli ama niye boyle yapıyor bende anlamıyorum ne istersem alır yapar işten gelir evi süpürür agır birşey tasımama izin vermez uzmemeye çalışır işin içine ailesi girdinmi sanki adamın ayarları değişiyor onlara kıyamıyor acıyor kırılan ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…