- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.961
Yesil armut deveci falan mi canim armut cok severim hamileyken de en cok yedigim meyveydi ama hala var mi pazarda bilmiyorum 2 aydir gitmedigim icin esime bi soyleyim baksın ayy 80 ml hic sagmadim ne guzelmisCanım ben rezenenin markette satılan poşet çayını içiyorum hurmayla. Tadını çok sevdiğim için büyük kupayla içiyorum. Bir de yeşil armut. İki tane yediğim gün 3 kere her memeden 80ml sağıp döküyorum. Yeşil taze fındık da iyi, kızımda fayda ediyordu bu sene almadık. Dereotu seviyorsan bol bol tüket canım.
Karnımdan lıkır lıkır su sesi geliyor Baya duyuluyor ama ve sancım başladı yine yalancı muhtemelen ama ses çok acayip
Sizin beboşlar içeride durdukça orjinal çalismalara imza atıyorlar galibaKarnımdan lıkır lıkır su sesi geliyor Baya duyuluyor ama ve sancım başladı yine yalancı muhtemelen ama ses çok acayip
Valla aynen öyle KEşfe çıkıyor durdukça:)Sizin beboşlar içeride durdukça orjinal çalismalara imza atıyorlar galibaÇok tatlisiniz
Sezeryan olacak cani m 14 agustos gün aldıkİnşallah canım. Senin normal doğum mu sezeryan mı
Arana mesafe koy yavaş yavaş yap dikkat cekmedenBir insan da önce merhamet vicdan olucak oda onlar da yok onların varı yoğu para bir liraları gitse hesabını yapıyolar evet dediğin gibi çocuğu olmayanlar milyarlar dokuyor oluyor rabbim bize nasip etmiş sevinmiyolar da üç beş kurusun lafını yapıyorlar ve biz onlardan birşey istemediğimiz halde ne lazımsa ben gidip annemle hallediyorum onlara demiyorum bile şunu alcam bunu alcam mobilyayı aldık iki ay sonra haberleri oldu söylemedik haberleri olunca da başladılar doğmamış bebeğe mobilyamı alınır diye Fuzuli masraf dediler. K.v. bana ısrar etti bayramda elbise aldı bi kaç kere giydim bir daha giymedim diye başıma kaktı durdu elbiseyi ben ona para verdim sen giymiyosun bilseydim almazdım dedi eşime söyledim boşver desin diyor
Eğer bizim öyle bir sorunumuz olsaydı ailesi bosanın derdi o harcanan paraya bile laf ederlerdi emin olun çünkü onlarda o merhamet yok ben iki defa düşük yaptım bana merhamet etmediler bu hamileligimde de düşük tehlikesi yaşadım yine merhamet etmediler beni o halimle strese sokuyolardı ben daha ne diyeyim ki canım
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Benimde 36+2 bu hafta kontrolüm yok, bende merak ediyorum, senin bebişe ne diyecek bakalım doktor :)Merhaba kızlar bugün kontrolumuz var 36 hafta olduk sıra bekliyoruz benim koku hassasiyetim yine artı son zamanlarda midem bulanıyor sabahları sizde de oluyomu acaba
Benimde şekerim çok düştü canım ben dün hareket hissedemedim gittim kalp atışlarında zayıflık vardı ütü sıcak duş ve burası 36 dereceydi sıcaktan oluyor muhtemelen biz dayanamıyoruz onlar hiç dayanamıyordur içimizde hastanede klimayı görünce toparlandı kalp atışlarıHerkese merhaba,
Yavas yavas islerin bir kismini daha bitirdim. Bazi ufak duzenlemeler kaldi bana, banyo temizligini esime biraktim. Yarin kontrol var, dusunmemek icin kendimi mesgul etmeye calisiyorum, havuclu, cevizli, tarcinli kek yaptim. Yarin da cikolatali muzlu kek yapicam. Bir sise soguk suyu dolaptan cikarip bardak bardak iciyorum, yine de susuzluk hissediyorum. Sicak havada firin calistirma deliligi yapiyorum. Cumartesi esimin annesi geliyor, o gelince zaten mutfakla baglantim kalmaz.
Iki gundur bebegin hareketleri azaldi gibi geliyor, umarim buyudugu icindir. Yarin kontrol oldugu icin ustunde durmadim. Seker olcumlerimi yazdim, hep normal hatta ortalamayi da bayagi asagi cektim. Umarim bebek de cok iri degildir ve gununu beklemeye karar verilir.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Benimde 36+2 bu hafta kontrolüm yok, bende merak ediyorum, senin bebişe ne diyecek bakalım doktor :)
Ay ne güzel ben tuzu sıfıra indiremedim bı türlüÇok fazla ödem oluşuyor senin vücudunda demek ki.
Eski hamileliğimde olmuştu ben de, bu defa tuzu kestim soda içmiyorum çok fazla ödem oluşmadı elhamdulillah.
Ay canım bende öyleyim bi iş yapmıyorum ama biraz yürüsem tabanlarım bacaklarım kopuyoo bebiite iyice aşağıya baskı yapıyor herhalde şimdi kolu çıkacak diyorum o derece ağrım oluyor. Ama dün dr a gittiğimde sakın yürümemezlik yapma normal doğum istiyorsan zorla kendini dedi. Bende biraz bitaz yürüyeyim diyorum bari :/
Herkes bana da diyo yürü diye ama yürümek daha çok yoruyor beni canım bende normal istiyorum inşallah istediğimiz gibi olur @annecikk-16
Canım çok ödem olduğu için olabilir .Ben tamamen tuzu kestim soda da haftada 1-2 içiyorum. Yoksa ben de oyleydim
Benim tuzu brakmam lazım yani oncelikle
Selam kızlar
@secondlife gözün aydın
öyle kolay doğumlar bize de inşallah
Elizay beni de al yanına
masanın üstünde meyve vardı altta kalan bozulmuş suyu akmış bende işteydim eşim görmüş mutfağa girince
beni işten alınca hayatım bak kalmış dikkat et biraz dedi
bütün gece ağladım
bi iş yapabildiğim yok çünkü
eve gidiyorum yemek genelde menemen domates ekmek falan oluyor
sonra yat gitsin
enerjim hiç olmuyor işteyken daha rahatım koca gün oturduğum için sanırım ama
şu iş için bi enerji gelse çok mutlu olucam
bütün yük eşime bindi garibim süpürüyor siliyor toz alıyor ama detaylı temizlik yok evde evi bok götürüyor resmen
@Doga27 senin kv kp cins tamam da
sende fazla detay veriyorsun onlara
hem fazla görüşüyorsunuz hemde birbirinizden memnun değilsiniz
mesafe koy sorulara da basit yuvarlak cevaplar ver
çanta alamadım vs demeye gerek yok bence
Gel canım gelben yorulsamda mecbur yapıyorum napym. Ama KV nin yanına taşındım doguma kadar daha rahat ederim en azından Allah razı olsun yardimci oluyor bana. Esin en azından yardım ediyormuş bak ne güzel bende benimkine akşam ütüleri kitliycem
Dualarımız seninle canım. Bir avazda kurtulun inşllah.Evden çıkmadan suyum geldi. Su an hastanede yatisim yapıldı dua edin kızlar benim için nolur
Orası kesin zaten kuzum herşeyi hazır zaten istediği zaman gelsin :) bende işi bitirdim davul gibi ayaklarımı yükseğe uzattm insin diye bakınıyorumAy azcık iş yapayım dedim öldüm öldüm resmen hem sıcak hem ağırlık bitirdi beni.
Elizay en iyisi yürüyüş canım kendinş zorlamadan yavaş yavaş yürü. Esasen çok hareketle de ilgili değil. Bütün hamileliği boyunca istiraht etmek zorunda kalan arkadaşlarımız var normal doğum yapan yada devamlı spor yapıp sezeryan olan. Birazcık kısmet işi galiba:) biz me edersek edelim kuzular bildiğini okuyacak
Canım ben ayaklrım şişince hemen soğuk suyun altına tutuyorum çok iyi geliyor. Hatta bi kovaya su içine buz oh missOrası kesin zaten kuzum herşeyi hazır zaten istediği zaman gelsin :) bende işi bitirdim davul gibi ayaklarımı yükseğe uzattm insin diye bakınıyorum
Gelen evine bakmaya geliyorsa gelmesin zaten. Hamileyiz yiyeceğimiz yemeği bile zor hazırlıyoruz. Sen bence bı temizlikçi çağır temizlet kurtul.Elizay yardım ediyor da yine de kadın gibi olmuyor
birden doğuma gitsem eve kimseyi sokamıcam resmen rezillik
kv ne maşallah ilgileniyor ne iyi benimkisi sanki bir iş bekliyormuşum gibi 15 temuzdan beri yok kardeşine gitti kalmaya
annem zaten çalışıyor
akşam geleyim diyor ama ona da kıyamıyorum gücü kendine zor yetiyor
bakalım ne bekliyor bizi :)
Ayyyy tam benlikCanım ben ayaklrım şişince hemen soğuk suyun altına tutuyorum çok iyi geliyor. Hatta bi kovaya su içine buz oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?