2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yesil armut deveci falan mi canim armut cok severim hamileyken de en cok yedigim meyveydi ama hala var mi pazarda bilmiyorum 2 aydir gitmedigim icin esime bi soyleyim baksın ayy 80 ml hic sagmadim ne guzelmis

Karnımdan lıkır lıkır su sesi geliyor Baya duyuluyor ama ve sancım başladı yine yalancı muhtemelen ama ses çok acayip

Arana mesafe koy yavaş yavaş yap dikkat cekmeden

Herkese merhaba,

Yavas yavas islerin bir kismini daha bitirdim. Bazi ufak duzenlemeler kaldi bana, banyo temizligini esime biraktim. Yarin kontrol var, dusunmemek icin kendimi mesgul etmeye calisiyorum, havuclu, cevizli, tarcinli kek yaptim. Yarin da cikolatali muzlu kek yapicam. Bir sise soguk suyu dolaptan cikarip bardak bardak iciyorum, yine de susuzluk hissediyorum. Sicak havada firin calistirma deliligi yapiyorum. Cumartesi esimin annesi geliyor, o gelince zaten mutfakla baglantim kalmaz.

Iki gundur bebegin hareketleri azaldi gibi geliyor, umarim buyudugu icindir. Yarin kontrol oldugu icin ustunde durmadim. Seker olcumlerimi yazdim, hep normal hatta ortalamayi da bayagi asagi cektim. Umarim bebek de cok iri degildir ve gununu beklemeye karar verilir.

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz var 36 hafta olduk sıra bekliyoruz benim koku hassasiyetim yine artı son zamanlarda midem bulanıyor sabahları sizde de oluyomu acaba
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Benimde 36+2 bu hafta kontrolüm yok, bende merak ediyorum, senin bebişe ne diyecek bakalım doktor :)

Benimde şekerim çok düştü canım ben dün hareket hissedemedim gittim kalp atışlarında zayıflık vardı ütü sıcak duş ve burası 36 dereceydi sıcaktan oluyor muhtemelen biz dayanamıyoruz onlar hiç dayanamıyordur içimizde hastanede klimayı görünce toparlandı kalp atışları

Çok fazla ödem oluşuyor senin vücudunda demek ki.
Eski hamileliğimde olmuştu ben de, bu defa tuzu kestim soda içmiyorum çok fazla ödem oluşmadı elhamdulillah.
Ay ne güzel ben tuzu sıfıra indiremedim bı türlü

Son düzenleme:
Ay azcık iş yapayım dedim öldüm öldüm resmen hem sıcak hem ağırlık bitirdi beni.
Elizay en iyisi yürüyüş canım kendinş zorlamadan yavaş yavaş yürü. Esasen çok hareketle de ilgili değil. Bütün hamileliği boyunca istiraht etmek zorunda kalan arkadaşlarımız var normal doğum yapan yada devamlı spor yapıp sezeryan olan. Birazcık kısmet işi galiba:) biz me edersek edelim kuzular bildiğini okuyacak

Elizay yardım ediyor da yine de kadın gibi olmuyor
birden doğuma gitsem eve kimseyi sokamıcam resmen rezillik

kv ne maşallah ilgileniyor ne iyi benimkisi sanki bir iş bekliyormuşum gibi 15 temuzdan beri yok kardeşine gitti kalmaya
annem zaten çalışıyor
akşam geleyim diyor ama ona da kıyamıyorum gücü kendine zor yetiyor

bakalım ne bekliyor bizi :)

Orası kesin zaten kuzum herşeyi hazır zaten istediği zaman gelsin :) bende işi bitirdim davul gibi ayaklarımı yükseğe uzattm insin diye bakınıyorum

Orası kesin zaten kuzum herşeyi hazır zaten istediği zaman gelsin :) bende işi bitirdim davul gibi ayaklarımı yükseğe uzattm insin diye bakınıyorum
Canım ben ayaklrım şişince hemen soğuk suyun altına tutuyorum çok iyi geliyor. Hatta bi kovaya su içine buz oh miss

Gelen evine bakmaya geliyorsa gelmesin zaten. Hamileyiz yiyeceğimiz yemeği bile zor hazırlıyoruz. Sen bence bı temizlikçi çağır temizlet kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…