2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın canım. aynen inşallah öyle olur

Insallah guzel haberlerle donersin insallah eser bile kalmamistir canim

Amiiin inşallah teyzesi
bu kadar dua aldı bir şeyi kalmamıştır bence
biraz atraksiyon yapalım diye düşünmüştür belki :)

Ağustos bitecek ben doğuramıycam sanırım.
40+6 bu gün.

ultrasonda önde çıkıyor belki de günün dolmamıştır
çünkü adet olmadım demiştin
burda ultrasonu değil sat ı göz önüne alıyorlar
yani sen 40+6 derken belki de 39 larda olabilirsin

evet canım daha küçük oldukları için öyle sanırım ama ben dediğin gibi her şekilde ayırt edebiliyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı, nst de iki defa 70 80 arası sancı çıktı, 1 cm de açılma varmış, haftaya tekrar kontrole gel dedi. Böyle açılma olunca bir hafta sonraya kontrole kadar Doğum olmaz değil mi

O belli olmaz sanırım canım arkadaşım iki cm açıklıkla iki hafta durdu bak @etka31112 nın suyu geldi bi kaç gün içinde onun 1 cmdi açılması

O belli olmaz sanırım canım arkadaşım iki cm açıklıkla iki hafta durdu bak @etka31112 nın suyu geldi bi kaç gün içinde onun 1 cmdi açılması
Peki bu nst de çıkan sancılar gerçek sancılar mıdır çünkü ben öyle ağrı falan hissetmiyorum pek sadece karnım çok sertleşiyo sık sık ve bebek hareket ettikçe o gevşeme esnasında alt tarafımda baskı oluyo bu kadar

O ihtimalde var burdada saat baz alınıyor ama benim sat yok. Ama ilk untrason ölcümüne güveniyorum cünki o zaman kac haftalık net beli oluyor untrasonda diye.

Bilemem canım düzenliyse gerçek diyorlar o sancılara

Merhaba kızlar bugün kontrolumuz var 36 hafta olduk sıra bekliyoruz benim koku hassasiyetim yine artı son zamanlarda midem bulanıyor sabahları sizde de oluyomu acaba
Evet benim sürekli bulanmaya başladı yine midem iki haftadır böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…