2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin sabahtan kontrol diye onemsemedim, simdi ayaklarimi uzatip biraz dinleyeyim, bakalim hareket edecek mi..

rofleli_kedi canım kendini hiç üzme. Tabi ki eşin erkek haliyle kadın gibi iş yapamaz. Ama takdir ettim gerçekten benim eşim asla yapmadı yapmaz da zaten. Bence sen iki gün kadın tut bir günde istediğin gibi bitmez.çalışıyorsun da hem kimse hesapta soramaz sana. Gelsin bi gün halı koltuk silsin perdeleri hemen yıkasın taksın ertesi gün banyo lavabolar mutfak dolap kapakları evi silsin süpürsün. Tamam işte bitti işin. :)

Canım kadın tutsan olmaz mı? Bosver sıkma canını. Nazın parana geçsin. Çalişiyorsun nasıl olsa.

Kizlar ne habersiniz nasil gidiyor?
Ben hamileliğin sonları sicak zor diyordum ama lohusalikta sicak daha zormus. Oturduğum yerde surekli terliyorum. Bebegi emzirirken cocugu nerdeyse terimle yikiyorum. Önü dugmeli geceliklerden ya da pijamalardan alabildiginiz kadar alin. Bu terin icinde en cok ona kamandim. 3 pijama bir gecelik olmasina ragmen yetmiyor.
Bi de biri bana özet gecebilir mi? Kimler dogurdu ne oldu. 600 kusur mesaj birikmişti okuyamadim..

Bu ara maluk cok sicak kizlar. Yenidogana kisa kollu giydirilmez üşürler hikaye benik icin. Ilk dogdugu gun ve ertesi evet uzun kollu giydi, ama 3. Gunden sonra kisa kollu badilere gecis yaptik. Zibinlari hep uzun kol almisim cok pismanim. Coook sicak ve bebis ter icinde kaliyor. Klima acamam hava vurmasin diye pencerede acmiyorum. Hava vurmasi beni daha tedirgin ediyor. Onun yerine ince giydirmeyi tercih ediyorum. Oglum da temmuz cocuguydu, ona da giydirmemistim aslinda tecrubeliydim ama tek kat uzun kol giyilir diye dusundum yanlis dusunmusum. Bulundugunuz sehre ve bu aralar bebisin dogacagi zamana gore ilk 20 gunu dusunerek kisa kollu yedekleri elinizin altında bulundurun kizlar.

Gelen evine bakmaya geliyorsa gelmesin zaten. Hamileyiz yiyeceğimiz yemeği bile zor hazırlıyoruz. Sen bence bı temizlikçi çağır temizlet kurtul.

ahh yemek allahtan sıcak şimdi de geçiştirebiliyoruz :)
bende öyle diyorum valla şaka bi yana gelen bana gelsin

koltukları halıları benimki yıkadı zaten halı yıkama makinasıyla
bi mutfağın halısı kaldı onu da kullanıyoruz diye sonra yapacak

kadın bulsam bi günde cam kapı silse yetecek bakalım
haber yolladım her yere

Canım kadın tutsan olmaz mı? Bosver sıkma canını. Nazın parana geçsin. Çalişiyorsun nasıl olsa.

ya kadın bulamıyorum
2 kişi gelenler vardı
çoğu bayram üstü ya dolu
boş olanda resmen giydirmeli tarife uygulamış 2 kat para istedi

Kızlar bisey sorucam Bebeğinizle konuşuyormusunuz? Ona ismiyle hitap etmemizin bi sakıncası varmi ? Doğmadan ismiyle anmak yanlışmi?
Mesela benim oğlum 4 yasında hep kardeşinden ismiyle bahsederiz, Kızımın adı Zeynep
Olacak, misal ; Zeynep te seni çok seviyor Zeynep sana söyle dedi, omunda cani cekti vs vs yanlismi yapıyoruz ? Öyle bi eleştiri aldımda kafama takildi

aman çok biliyor herkes bence
ben çok değil de eşim devamlı adıyla seslenip seviyor

sonuç olarak hazırlık vs de yapıyoruz adıyla
bir şey olacaksa isimsiz de olsa olacak

KİZlar bir yemek yaptım sadece altı üstü bir yemek oda ayıptır söylemesi dolma. Sonuc: bel agrisi karin agrisi Pert durumdayım, yemek dahi yapamıyorum artık nedir bu halim benim yaa (

aman çok biliyor herkes bence
ben çok değil de eşim devamlı adıyla seslenip seviyor

sonuç olarak hazırlık vs de yapıyoruz adıyla
bir şey olacaksa isimsiz de olsa olacak

Yanı bende öyle düşünüyorum sonuçta kardeşini de her yonden hazırlamaya çalışıyoruz aramıza yeni bi birey katilacak insallah Rabbim nasıl ederse.herseyin bilincindeyiz ama insanı uyararak Hevesini kacirmaya ne gerek var dimi

KİZlar bir yemek yaptım sadece altı üstü bir yemek oda ayıptır söylemesi dolma. Sonuc: bel agrisi karin agrisi Pert durumdayım, yemek dahi yapamıyorum artık nedir bu halim benim yaa (
Canim hepimiz ayniyiz pert olduk valla hayirlisiyla vaktinde dogursak biraz hafifleriz en azindan insallah bebislerimiz uysal akilli olirlar

insanımız çok seviyor batıl şeyleri
mantığıma oturursa eyvallah ama

sen şimdi ismiyle seslenme çocuk da alışmayacak
sonrasında eve yeni biri geldi diye
5 kat fazla zorlanacaksın
sonuçta ufak daha

boşver sen Zeynep de üzülmesin :)

Bunun neresi yanlis olsun ben kizimda daha dogmadan ismiyle seslenip konustum hep. Simdide 19 aylik ablasi Yiğit diye sevip oksuyor karnimi bizde yine konusuyoruz. Ablayada anlatiyoruz Yiğit şöyle yiğit böyle diye. Elestiren neye istinaden yanlis dedi anlayamadim sacma ve yersiz bir elestiri takilma.

Yanı beni üzmek icin söylemediğini biliyorum ama bunda ne gibi bi sakınca var bana da mantıklı gelmedi sonuçta hazırlık yapılıyor onca aylar öncesinden çocuk zaten noluyor der yadırgar alıştırıyoruz ki oda patolojisi bozulmasın kardeşini sevsin ilgilensin diye hep ismiyle örnekler veriyoruz

Yaaa canım ne diyosunn eşin halı koltuk mu yıkadıı wallahi bravo. Bayrama daha var aslında bulursun ya. Standart 120-140 tl arası 1 gün bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…