2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet 4 oluyo dimi :) okadar bunaldım ki artık ağrılardan günleri de saymıyorum 2 de kalmışım :)

bende bugün sağlık ocağına gittim de orda sorunca söyledim

bizimki totoyu mu dayıyıor kaburgama bilmem onun acısı var genelde
onun haricinde fena değilim

Yaaa canım ne diyosunn eşin halı koltuk mu yıkadıı wallahi bravo. Bayrama daha var aslında bulursun ya. Standart 120-140 tl arası 1 gün bayanlar

valla makinayla yıkadı Allah razı olsun hakkını yiyemem
süpürge falan da o yapıyor
bir de hep derdi ikimiz de çalışıyoruz diye
yemek yap demedikten sonra sıkıntı yok :)

aynen burda da öyle
bi tanesi tek 190 dedi
bi firmayı aradım 180 istedi
2 kişi de 200 civarı ya öylesi de iş görür
bu cumartesi kontrolüm var bi atlatayım da
artık arkadaşları araya sokcam illa denk gelir birisi diye düşünüyorum bakalım

bende bugün sağlık ocağına gittim de orda sorunca söyledim

bizimki totoyu mu dayıyıor kaburgama bilmem onun acısı var genelde
onun haricinde fena değilim
Benim 3. aydan beri bitmeden artan sırt ve bel ağrım car hiç çözüm bulamadık son 1. atdır da bacak arasındaki kemik ağrısı, çatı ağrısıymış beni mahvetti artık son günlere gelmek istiyorum

Sağolun kızlar takılmayacağım kesinlikle ayni fikirdeyim

Canım çok yüksek fiyatlar bunlar. Ben halılarımı verdin yıkamaya 80 tl tuttu. Sonra kadın aldım yarım gün onada 80 tl verdim. Camları kapıları ve banyoyyu temizledi. Hamileyim diye kıyamadı yerleride sildi toz aldı bildiğin tüm evi yaptı sayılır. Sende öyle yapsan yerleri sil süpür sen yaparsın. Kalan işleri yapsın benim gibi yarım gün al

Bu arada bende acaba hamile degilmiyim diye dusunmuyor degilim Nesrinay86 :)) dikisli halimle bugun yine uc cesit yemek yaptim ev supurdum iki saat disarida gezdim suandada kizim tepemde emiyor :) en son dogurmaya adayim aslinda sezeryan olmayacak olsaydim :)

evet yaa bacaklarımı kapatamıyorum ama
gebeliğin son zamanı ya normal geliyor bana tadı tuzu deyip polyanna olmaya çalışıyorum

Cinsiyeti belli olduğu gün adı belli idi. Sonuçta anne karnında çocuk ile iletişim öneriliyor. Adı belli çocuğa bay/bayan bebek neden diyelim canım. İsmi belli olduktan sonra hep adı ile konuştum. Bence yanlış bişey Yok.

sen atraksiyonu başta yaptın ya
yiğit de madem öyle gelmicem bekle beni diyor

Alalh razı olsun ne güzel yapmış
burda da vardır kesin de
benim bulduklarım kazıkçı çıktı

Bende aynen oyle dusunuyorum ama beklerim mumkunse oda beklesin cunku cidden E Egepam in dedigi gibi bu sicakta hamilelik neysede lohusalik cok cok zor olacak durdugu her gün kar.

dikişini doğumda alacaklar değil mi senin de ?

öyle yaa ekmek elden su gölden :)
açlık gaz kaka derdimiz de yok

bizimki de 17 ağustos babasının doğum gününü beklese ne güzel olur var yaaa :)

Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar sese

Evet dogumda bebek alindiktan sonra dikisi alacak dr. Benden 5 gun geridesin benim planli tarih 08.08 sezeryan olacaksan deneyebilirsin o tarihi bir sansin olur ama aksama bile dogurabilirsin bu agustos bebeklerinden benim gozum korktu :))

Benimde esimin dogum gunu yarin gelse ne buyuk.hediye olurdu ama hic gelesi yok gibi duruyor

Kesinlikle katılıyorum ilk 18 gun kuvez o.kadar soğuktu ki orda hasta olmadi bebisler
Eve geldik ilk 2 gun uzun kollu sonra kisa kollu bady giyiyo sadece bikac gun pijama da giydirdim sonra oni da attik
Evde 27 derece klima surekli calisiyor sicakta bunaliyor bebisler
Nasil.alisirsa oyle gider bence

Evet dogumda bebek alindiktan sonra dikisi alacak dr. Benden 5 gun geridesin benim planli tarih 08.08 sezeryan olacaksan deneyebilirsin o tarihi bir sansin olur ama aksama bile dogurabilirsin bu agustos bebeklerinden benim gozum korktu :))

normali bekliyoruz şimdilik ama
valla bende çok güvenmiyorum
umarım 40 ı buluruz da :) hayaller hayatlar olacak

Benimde esimin dogum gunu yarin gelse ne buyuk.hediye olurdu ama hic gelesi yok gibi duruyor

aslında gününde gelmiş ama kısmet
bakarsın kolay doğum olur su nişan bebek aynı anda gelir :)

E Egepam ben de uzun kollu almışım çoğu şeyi. Beboş ter içinde kalmaya başlayınca kısa kollu giydirme basladim. Hatta alt pijama bile giydirmiyorum ayağında sadece çorapları oluyor. O halde bile terliyor. Ev çok sıcak. Yazık beboşum yanıyor. Gittiğim tüm çocuk doktorları bu kadar giydirme dedi. Ben de onları dinledim olabildiğince ince giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…