- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.001
Evet 4 oluyo dimi :) okadar bunaldım ki artık ağrılardan günleri de saymıyorum 2 de kalmışım :)
Yaaa canım ne diyosunn eşin halı koltuk mu yıkadıı wallahi bravo. Bayrama daha var aslında bulursun ya. Standart 120-140 tl arası 1 gün bayanlar
Benim 3. aydan beri bitmeden artan sırt ve bel ağrım car hiç çözüm bulamadıkbende bugün sağlık ocağına gittim de orda sorunca söyledim
bizimki totoyu mu dayıyıor kaburgama bilmem onun acısı var genelde
onun haricinde fena değilim
insanımız çok seviyor batıl şeyleri
mantığıma oturursa eyvallah ama
sen şimdi ismiyle seslenme çocuk da alışmayacak
sonrasında eve yeni biri geldi diye
5 kat fazla zorlanacaksın
sonuçta ufak daha
boşver sen Zeynep de üzülmesin :)
Bunun neresi yanlis olsun ben kizimda daha dogmadan ismiyle seslenip konustum hep. Simdide 19 aylik ablasi Yiğit diye sevip oksuyor karnimi bizde yine konusuyoruz. Ablayada anlatiyoruz Yiğit şöyle yiğit böyle diye. Elestiren neye istinaden yanlis dedi anlayamadim sacma ve yersiz bir elestiri takilma.
Canım çok yüksek fiyatlar bunlar. Ben halılarımı verdin yıkamaya 80 tl tuttu. Sonra kadın aldım yarım gün onada 80 tl verdim. Camları kapıları ve banyoyyu temizledi. Hamileyim diye kıyamadı yerleride sildi toz aldı bildiğin tüm evi yaptı sayılır. Sende öyle yapsan yerleri sil süpür sen yaparsın. Kalan işleri yapsın benim gibi yarım gün alvalla makinayla yıkadı Allah razı olsun hakkını yiyemem
süpürge falan da o yapıyor
bir de hep derdi ikimiz de çalışıyoruz diye
yemek yap demedikten sonra sıkıntı yok :)
aynen burda da öyle
bi tanesi tek 190 dedi
bi firmayı aradım 180 istedi
2 kişi de 200 civarı ya öylesi de iş görür
bu cumartesi kontrolüm var bi atlatayım da
artık arkadaşları araya sokcam illa denk gelir birisi diye düşünüyorum bakalım
Benim 3. aydan beri bitmeden artan sırt ve bel ağrım car hiç çözüm bulamadıkson 1. atdır da bacak arasındaki kemik ağrısı, çatı ağrısıymış beni mahvetti artık son günlere gelmek istiyorum
Cinsiyeti belli olduğu gün adı belli idi. Sonuçta anne karnında çocuk ile iletişim öneriliyor. Adı belli çocuğa bay/bayan bebek neden diyelim canım. İsmi belli olduktan sonra hep adı ile konuştum. Bence yanlış bişey Yok.Kızlar bisey sorucam Bebeğinizle konuşuyormusunuz? Ona ismiyle hitap etmemizin bi sakıncası varmi ? Doğmadan ismiyle anmak yanlışmi?
Mesela benim oğlum 4 yasında hep kardeşinden ismiyle bahsederiz, Kızımın adı Zeynep
Olacak, misal ; Zeynep te seni çok seviyor Zeynep sana söyle dedi, omunda cani cekti vs vs yanlismi yapıyoruz ? Öyle bi eleştiri aldımda kafama takildi
Bu arada bende acaba hamile degilmiyim diye dusunmuyor degilimNesrinay86 :)) dikisli halimle bugun yine uc cesit yemek yaptim ev supurdum iki saat disarida gezdim suandada kizim tepemde emiyor :) en son dogurmaya adayim aslinda sezeryan olmayacak olsaydim :)
Canım çok yüksek fiyatlar bunlar. Ben halılarımı verdin yıkamaya 80 tl tuttu. Sonra kadın aldım yarım gün onada 80 tl verdim. Camları kapıları ve banyoyyu temizledi. Hamileyim diye kıyamadı yerleride sildi toz aldı bildiğin tüm evi yaptı sayılır. Sende öyle yapsan yerleri sil süpür sen yaparsın. Kalan işleri yapsın benim gibi yarım gün al
Ben özellikle söylüyorum adını hem ben alışıyorum hem o alışsın bilir anlıyorlar alışıyorlar seseYanı beni üzmek icin söylemediğini biliyorum ama bunda ne gibi bi sakınca var bana da mantıklı gelmedi sonuçta hazırlık yapılıyor onca aylar öncesinden çocuk zaten noluyor der yadırgar alıştırıyoruz ki oda patolojisi bozulmasın kardeşini sevsin ilgilensin diye hep ismiyle örnekler veriyoruz
Evet dogumda bebek alindiktan sonra dikisi alacak dr. Benden 5 gun geridesin benim planli tarih 08.08 sezeryan olacaksan deneyebilirsin o tarihi bir sansin olur ama aksama bile dogurabilirsin bu agustos bebeklerinden benim gozum korktu :))dikişini doğumda alacaklar değil mi senin de ?
öyle yaa ekmek elden su gölden :)
açlık gaz kaka derdimiz de yok
bizimki de 17 ağustos babasının doğum gününü beklese ne güzel olur var yaaa :)
Benimde esimin dogum gunu yarin gelse ne buyuk.hediye olurdu ama hic gelesi yok gibi duruyordikişini doğumda alacaklar değil mi senin de ?
öyle yaa ekmek elden su gölden :)
açlık gaz kaka derdimiz de yok
bizimki de 17 ağustos babasının doğum gününü beklese ne güzel olur var yaaa :)
Kesinlikle katılıyorum ilk 18 gun kuvez o.kadar soğuktu ki orda hasta olmadi bebislerBu ara maluk cok sicak kizlar. Yenidogana kisa kollu giydirilmez üşürler hikaye benik icin. Ilk dogdugu gun ve ertesi evet uzun kollu giydi, ama 3. Gunden sonra kisa kollu badilere gecis yaptik. Zibinlari hep uzun kol almisim cok pismanim. Coook sicak ve bebis ter icinde kaliyor. Klima acamam hava vurmasin diye pencerede acmiyorum. Hava vurmasi beni daha tedirgin ediyor. Onun yerine ince giydirmeyi tercih ediyorum. Oglum da temmuz cocuguydu, ona da giydirmemistim aslinda tecrubeliydim ama tek kat uzun kol giyilir diye dusundum yanlis dusunmusum. Bulundugunuz sehre ve bu aralar bebisin dogacagi zamana gore ilk 20 gunu dusunerek kisa kollu yedekleri elinizin altında bulundurun kizlar.
Evet dogumda bebek alindiktan sonra dikisi alacak dr. Benden 5 gun geridesin benim planli tarih 08.08 sezeryan olacaksan deneyebilirsin o tarihi bir sansin olur ama aksama bile dogurabilirsin bu agustos bebeklerinden benim gozum korktu :))
Benimde esimin dogum gunu yarin gelse ne buyuk.hediye olurdu ama hic gelesi yok gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?