2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ulkemdeki iyi insanların varlığı beni hep mutlu etmiştir. Beboşun kolundaki problem için doktor arayışına girdim ve 2 iyi doktor buldum. Biri özel muayenehanesinde hizmet veriyor diğeri üniversite hastanesinde. Üniversite hastanesinde hizmet veren doktordan randevu almak mümkün değil. Bir de şehir dışında iseniz yandiniz. Mutlaka gidip almanız gerekiyor randevuyu. Benimle aynı kaderi paylaşan insanların kurduğu bir grup var. Oraya derdimi anlatan bir mesaj yazdım ve bugün o doktorda randevusu olan bir aile benim için doktor ile görüştü. Normalde randevu versem Kasım ayını bulur demiş doktor ama randevu almadan salı günü gelsin demiş. Bu nasıl bir iyiliktir. Bu nasıl bir Erdemir aynı acıda birleşip hiç tanımadığın birinin derdine derman olmak.
Rabbim Her zaman iyi insanlar ile karşılaştırsin. Biz bugün içlerinden birine denk geldik ve karamsar ruh halimiz yok oldu gitti. Umarım derdimiz de aynı hızda yok olur gider

Allah boyle insanlardan etsin hepimizi canim iyilik kalbimizden hic çıkmasın sasirip unutmayalım kendimizi.. İnşallah islerinizde hep boyle yolunda gitsin yavrun bi an once sagligina kavussun

E Egepam canimm ara ara girip tavsiyelerini yazman cok guzel ve kiymetli tesekkur ederiz nehir kuzusunuda pamuk ellerinden operim

E Egepam canimm tempoya kaptirip lutfen kendini ihmal etme sakın zorlama vücudunu. Dikkat et kendine isler dururken insanin sabri gelmiyor cok iyi bilirim ama senin sagligin zarar gorurse o isler sana geri getirmez sagligini kendini zorlamadan yap lütfen islerini Allah kolaylik versin sana bu arada kiz kac yasindaydi da kiskanclik triplerine giriyor

Son düzenleme:
Hiç öyle birşey duymadım bende adıyla sesleniyorum elimi karnıma koyup ismiyle seslenip konuşuyorum oda tepiniyor ben konuşunca ben buzdolabı magneti bile yaptırdım ismine birde odasına isimlik yaptırdım daha doğmadı ama odasında süs istedim ne olabilir ki :/

Dogum yapan kizlar bebislerle nasil gidiyor? @ONTK Nesrinay86 Ftm41 ayni gun dogum yaptik, bebeklerde sarilik durumu nedir? Kilolari naptiniz ne kadari gitti?
Canim bizim dún kontrolümùz vardi sariligimizin derecesi iyiymiş kilomuzda 3200 olmuş 76 500 kiloyla doguma girmistim 71 kiloya düsmûsûm

Kızlar 11de yatışım yapıldı sancim başladı 12 gibi . Nst'ye bagliydim benim sancim attıkça bebeğin kalp atışları düştü en son 60a geldi beni oksijene bağladılar ama yukselmedi .O.yüzden apar topar sezeryana alındım mecburen

3100 kg 50 cm doğdu Sare'm. Normal doğumu çok istiyordum ama inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum.

İkimiz de iyiyiz çok şükür benim dikiş yerlerimde biraz acı var tabi ama o da geçecektir inşallah. Haber vereyim dedim .dua eden herkesten Allah razı olsun . kalanlara Rabbim hayırlı doğumlar nasip eylesin

Sukur canim iyisiniz ya masallah yeter o bazen hersey planladigimiz gibi olmuyor Allah hayirli evlat etsin

Canım benim , Sare kızımızı kucağına almışsın ya önemli olan o. Acılar yarın olmayacak artık sen bebişini emzirmeye sevmeye bak bitanem. Çook öpüyorum sizi

Kısmet canim hayırlısı böyleymiş sağlıklı doğdu ya önemli olan o

Ebeveyn olmak iste anne baba olmak karşı tarafi anlamamızı sagliyor ama yinede herkesin harci degil iyi insan olmak allah islerini guclerini ras getirsin

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Benimde 36+2 bu hafta kontrolüm yok, bende merak ediyorum, senin bebişe ne diyecek bakalım doktor :)
Çok şükür kilosu 3190 olmuş herşey yolunda dedi nstmizde normal çıktı bir hafta sonra yine kontrole gidicez 13agustosa gün vermişti zaten eğer erken gelmezse minik prensim çok az kaldı heyecanlıyiz bakalim

Hayirlisi olsun canim uzulme agrilarinda enn kisa zamanda gececek.merak etme. Gozunuzaydin olsun hayirli olsun sare kiz

Vakit geldide hah diyorum bu sanciyla kesin sabaha hastaneye giderim.diyorum.sabah kalkiyorum.hic bir seyim kalmamis bakalim bu cuma kontrolum var

Yoo tek değilsiniz. Grupta da var bebeği ters olan, günlük hayatta çevremde de var. Sonuçta evde doğum yapmayacaksınız, her şeyin çaresi var
Evde doğum yapmayacağımı bende biliyorum hanım efendi. İlk hamileligim ve doğal olarak tecrübesi olan var mı diye soruyorum. Doğumu nasıl gerçekleşti ne gibi durumlarla karşılaştı diye platformun amacı da bu değil mi zaten?

Gozunuz aydin omru bahti guzel olsun insallah dogum seklinden ziyade bebegin sagligi onemli olan toparlarsin insallah en kisa surede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…