2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son gün ne zaman canım
36+1 de baslattım artk ben de raporumu evdeyim bir hftadr
Pazartesi son canım inşallah , Şafak 2 bu haftaya kadar iyiydim kafam dağılıyordu ama bu hafta beni çok zorladı , hem çok yoğundu hem de çok ağrım oldu ama az kaldı inşallah

Pazartesi son canım inşallah , Şafak 2 bu haftaya kadar iyiydim kafam dağılıyordu ama bu hafta beni çok zorladı , hem çok yoğundu hem de çok ağrım oldu ama az kaldı inşallah

Benımkı masa bası iş. Son zmaanlarda kendi yogunlugumu kendim belirleyebiliyodum ama sabah 6 da kalk hazırlan işe git tüm gün otur aksam 6 da eve gel beni baya hırpaladı

İlk kıZımda da 37 yi tamamlayamadm bunda da :) senın de az kalmş cok sukur

İyi yapmışsın canım kendimizi çok da zorlamaya gerek yokzaten, benimki çok elimde olmayan durumlar maalesef ama az kaldı şükür En kolay iş bile olsa zor gelir insana bı haftalarda ve bu sıcaklarda

Ben hala eski kaprime giremedim , yüzüğü de takamadım. Siz hamişsiniz bana noluyoo ))

Benım ilk kızımda ayak numaram 1 yıl sonra kuculmustü

İki hamileliğimde de cok ödemim olmamasına ragmen yüzükleri 3. Ayda cıkartmıstım:)

Senın de cok erken daha. Kac kılo ile girdin doğuma sımdı kac kılosun

Ben ilk kızımı normal dogurdum, 2600 dü ama doguma girdim cıktm tartıda 3-4 kılo anca farkettti

Doguma girdim cıktm 10 kilo verdim diyenler ne verıyo acaba:):):

1 yıl sonra mı ?? Ben 38 giyiyorum normalde. 1 yıl boyunca 40 numara mı giycem zaten boyum kısa şimdi hamileyimde göze batmıyo o zaman gelince düşünmek bile istemiyorum

Bir yıl mı ben yüzüklerimi çok özledim eski ölçüme göre yüzük bile almıştım onu takmak istiyordum bayramda ama çok üzücü zaten ayakkabı aldığım bi hafta ancak giyebildim o da boşa gitti bende terlik giyiyordum terlikle dolaşamam Doğumdan sonra

Ben 8”i olsun dedim 08.08 olsun diye doktor erken olur dedi 14üne karar verdik
HAYİRLİSi olsun canim sağlıkla sıhhatli bi şekilde kucağına almak nasip olsun, tarihlerimizde ayni sayılır ben de 38+4 olacağım 14 ünde.. aslında bizim doktorumuz 39 dolunca en uygun demişti biz 14 olsun istedik. Bayrama denk gelmemesi icin. Doktor da kabul etti.

1 yıl sonra mı ?? Ben 38 giyiyorum normalde. 1 yıl boyunca 40 numara mı giycem zaten boyum kısa şimdi hamileyimde göze batmıyo o zaman gelince düşünmek bile istemiyorum

Ben de 38 giyiyodum 39 oldu aradan bir yıl geçti heralde artk böyle kalcak dedil kuculdu

Ama vucud dogumdan 1 yıl sonra tam olarak toparlanırmış diye okudum belkı de öyle bişedir

Ya da bana özel bi durumdur ınsallah bu sfer hiç birimzde olmaz

Ben de takı takmayı sevmem ama yüzük takmayı özledim senin gibi

Bir kere yüzüğüm parmagm şişince cıkmadı yüzüğü kesmek zorıdna kaldık. O zamandan beri korkuyorm azck sıksa takamıyorum

Ben de takı takmayı sevmem ama yüzük takmayı özledim senin gibi

Bir kere yüzüğüm parmagm şişince cıkmadı yüzüğü kesmek zorıdna kaldık. O zamandan beri korkuyorm azck sıksa takamıyorum
Ben ellerim şişiyor diye doktora dediğimde senin örnegini vermişti onun korkusundan ben 6. Aydan beri yüzüksüzüm üstelik çok istediğim bi modelin yüzügünü almış eşim çok hevesliyim

Ayy benim zilloşlarda bıcıbıcıdan sonra havluya sarıyoruz ya hopp çiş :))) resmen bekliyorlar popoş havluya deydiği an foş :)))
Benim oglus baya firlatiyo ay kopuyorum oyle gorunce direk surata firlatiyo :) bugunleri konusmak cok guzel ya. Senin cimcimeler buyudumu biraz canim benim oglan 2665 gram dogdu bugun tarttik 2700 olmus cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…