2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ayaklar 37den başlıyor 39a gidiyor gün içinde. Basarken bazen su yatağı varmış gibi oluyor tabanları ama yine de devam
Bugün sandaletler olmadı fermuar kapanmadı ben de gittim parmak arası terlik aldım tombak tombak ayaklarım meydanda zaten penguen gibi olduk heralde hepimiz

Acınacak haldeyiz valla canım. Sadece şişlik olsa neysede bir de ağrıyor üstüne basamaz hale geldim hepimiz aynı durumdayız demek ki. Bı de 16 kilo aldım vücudum ağırlaştı hayli. Ayaklarını iyice yükseğe uzat bari iyi geliyor bana tabi sonra eski haline dönüyor o ayrı

Günaydın kızlar bende dün doğum yaptım ama bebeğim baya zayıf doğdu 2200 sütüm de az olduğu için mama da kullanıcam bir süre yeni doğanlar da hangi mamayı önerirsiniz
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün , kaç haftalık Doğum yaptınız

Bugün sandaletler olmadı fermuar kapanmadı ben de gittim parmak arası terlik aldım tombak tombak ayaklarım meydanda zaten penguen gibi olduk heralde hepimiz
Ben de sabah işr giderken bir spor ayakkabı giydim 2 adım attım baktım ayakkabı patlayacak çıkarıp geniş olan başkasını giydim akşama kadar çorabım bile dar geliyor

Merhaba, benimde 15 ağustos sezeryan tarihim. İlk gebeliğim daha öncede sormuştum ama kimse birşey demedi. Daha önceki 3 ameliyatımda da sonda takılmadı. Ameliyat sonrası sonda takılıyor mu?
Sezeryana girerken takiliyor cikinca uyusma gecmeden cikariliyor ikisinide hissetniyorsun

Ayaklarımı beğenmediğim için terlik sandalet vs giymezdim asla. Şimdi poğaça ayaklarıma ne olsa giyiyorum

Cok tesekkur ederım canım yapmaya calısıyorum azaldı ama tam olarak gecmedı

Ben de sabah işr giderken bir spor ayakkabı giydim 2 adım attım baktım ayakkabı patlayacak çıkarıp geniş olan başkasını giydim akşama kadar çorabım bile dar geliyor
Ayy canım spor ayakkabı deme bana hasret kaldım resmen. Tesettürlüyüm ben normalde çıplak ayak gezmem ama mecbur kaldım yanıyor ayaklarım zaten sporlarm da olmuyor. Ya yine de çok tatlıyız bence

Ayy benim zilloşlarda bıcıbıcıdan sonra havluya sarıyoruz ya hopp çiş :))) resmen bekliyorlar popoş havluya deydiği an foş :)))
Daha banyoya giderken avuca yapilan kakalar etrafa sacilan cislere ne demeli

Simdi yikadim da benim erkekim hic bi yerinin ellenmesini sevmiyor banyidan sonra havlusuna sarip hemen Emziriyorum o arada bi tarafına masaj yapiyorum hem emiyor hem söyleniyor

Oyyy biz daha kakiş leveline ulaşmadık henüz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…