2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar uyku tutmadı nasıl daha kolay doğururum diye araştırıyorum.. Pilates yapıyorum 2 aydır. Yürüyüş de var ama bu kadar. Normal doğum isteyenleriniz ve yapanlarınız muhakkak şunu yap, şunu ye vs dediğiniz birşeyler var mı acaba?

Daha fazlasi desemm
Ben hayatimda boyle sicak basması gormedim normalde sicak severim.terlemem
Butun gun klima acik ama yanıyorum
E bide bebis memede surekli kucak kucaga bide gunde bikac defa suyun altina saçlarımı toplamaktam basim çatlıyor artik

Kizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Ben ne zaman oluyorsa yaptırmayı düşünüyorum canım 40 ı çıkmadan yaptırmak istiyorum açıkçası küçük olması daha iyi hissetmez ve hemen iyileşir yarası birde o zamanlar annemler gelip gideceklerinden bi şey olursa onlara sorarım diye düşünüyorum

Benim oglan kucuk dogdu sarilik geciriyor surekli emiyor altina yapiyor bende hic yanindan ayrilamiyorum o yuzden pek giremiyorum 1 aya duzelir herhalde herkeste dogurmus olur bebisleri buyuturuz beraber
Canim benimki de erken oldugu icin kucuk dogdu biliyorsun
Kuvezden cikip normal cocuk dr gittigimizde 25 gun sonra gelin dedi o arada anne sütü aldi sadece evdeki tartiyla genel tarttim ama kilo cok az gozukuyordu
Kontrole gittik sut iyide bu cocuk doymuyor ki dedi mamaya başladık keske daha erken olsaydi kontrol diye üzüldüm bende daha cabuk toparlardi
Gecen cumadan beri kullaniyoruz mama gunde 3 4 kez bazen o kadar bile yok ama hemen aldi kilo

Neden yazdim sen kendin takip et dr dan önce günlük 40 50 gr almasi lazim

Kızlar ya karnım çok sert yatakta döneniyorum çok acıyor arada belimden asılıyor agrı oluyor sabaha kontrol var çok heyecanlandım acaba geliyor mu sizce uyuyamıyorum agrıdan çok var bi duş mu alsam napsam ağrı beni uyandırıyor akşamdan beri vardı uyuyum geçer dedim yine ama geçmedi

Kizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Bende yaotiricam hemen canim dr sorduk biraz dahaa dedi ama sana demez sanirim
Ilk ciste yanma oluyormus sonra hissetmiuor diye okudum 3 gun 3 tane merhem sürülüyormuş aci hissi gelişmediği icin bence hemen yaptır
Sonra daha zor oluuor
Benim endisem bizim ki alti açılınca kiyameti kopariyordu.yeni yeni arada sakin oluyor bide pipiye nasil merhem surerim bilmem

Sislik olarak mi tombullar aldigin kilodan mi canim
Sislikse inicek
Kiloysa ben sabit kaldim 59 da
Ama ekmek cok yiyorum beyaz ekmege hasret kalmistim şimdi her öğün baya ekmekle.ask.yasiyorum
Bide atlas kucagimda surekli hareket yok hayatımda oyuzden kisa kadar veremem sanirim ben

Canım uykundan uyandıracak gibiyse doğumun başlamış olabilir. Aralıkları hesaplayabiliyor musun? Ilık bir duş al, varsa pilates topunun üzerinde gevşeme yaylanma hareketleri vs yap. Ay çok heyecanlı geliyor mu acaba bebiş

Hep böyle heyecanlandırıyor agrı çok hafif ama karnımın acısı sertleşmesi uyandırdı canım ya napsam bilemedim eşimde uyuyor topa otursam geçecek belki

ay kiyamam ya, nasil anliycaz ki doyup doymadigini.bu zamana kadar aç miymiş yavrucak kiyamam ben ona sutun cok gelmiyo muydu normalde canim

kasilmalar var belki geliyordur canim,hadi insallah gelir bu sefer.sicak bi dus iyi gelebilir evet.hazır kontrolde varmis.bi kac cm aciklik varsa doktor dogumu baslatir muhtemelen

Benide korkuttular ruyamda gece gece uyuyamadim tekrardayanamadim esimi aradim korkmustur oda muhtemelen gece gece birsey mi oldu diye.ama napim titriyodum valla uykudan kalkarken neyseki gecti dua okuduminsallah uyuyabilirim tekrsr

Hiçte umutlanıp heveslenmek istemiyorum ama resmen gitti uykum semsert karnım

Hep böyle heyecanlandırıyor agrı çok hafif ama karnımın acısı sertleşmesi uyandırdı canım ya napsam bilemedim eşimde uyuyor topa otursam geçecek belki
Yalancı çoban misali diyorsun yani Ama o bebiş bir şekilde gelecek o gün bu gündür belki. Takip et bakalım canım

Sütüm geliyor canim ama sanirim.doyurucu değilmiş

Kızlar günaydın. Mide yanması olanlar.. 2 gün önce mide yanmasından sabah 8e kadar oturdum öyle böyle yanma değil ama. Dün gecede uykudan uyandırdı midem yine. İki ağız dolusu süt içtim. Maşallah böyle etkili bişe olamaz hemen kesti. Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Eğer midenizde yanma olursa bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…