2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen şişlik ten ağrı oluyor ama mecbur katlanıyoruz. Evet ne kadar uzatırsan uzat yine sisiyor mecbur evde iş yapıyoz yemek yapıyoz ayakta kalıyoruz sisiyor yine

Kızlar ben 26 temmuzda normal dogum yaptım . Hamılelıgımın basından berı doktoruma sezeryan olsun ben normal dogumdan korkuyorum dıyordum . Doktorumda daha cok erken bakarız dıyordu. Doktorum normal dogum yanlısı ben soran herkese sezeryan yapcam hemde genel anestezi dıyordum . Sonra 37+5 de gece suyum geldı doktorum 2 gun sonra catı muayenesı yapıcaktı . Acıle gıttık 4 cm acılmam varmıs ama hıc sancım yoktu. Agrı esıgın yuksek dedıler hersey oyle ılerledı kı kendılıgınden gelıstı. Ve ben normal yaptım epıduralle. Dogum bıtınce benegımı kucagıma alınca doktora ıyıkı normal tapmısım dedım . Bunu yazdım ko bıseyın ustune fazla gıtmemek lazım allah hayırlısını nasıp etsın herkese evt sancıları cekerken nıye normal yapıyorum kı dedım ama sonrada ıyıkı oyle olmus dedım

Ay bu çok komik geldi bana
Emerken soylenmesini hayal ettim de çok tatlı oluyodur ya

Bugun cok kasılma oldu karnımda ama kendımı çok yordum ondan sanırım sımdı uzandım bakalım. Suan hıssettgmz sıcaklık bebek dogduktan sonra gececek mi acaba. Ben ki hiç terlemezdim sımdı sular ıcerisindeyim tişört değiştiriyorm sürekli. İlk kızımda agustos sonu dogdu ama o zaman bu kadar terlemıyodum

14 agustosta sezeryan olacagım kısmetse plesanta durumumdan dolayı, ilki normal olmasına ragmen

Ama şimdiden strese girdim. 7 sinde kontrol nst, 13ünde anestezi doktoru görüşmesi vs derken 14ü 09.30 da nasipse kızımı alacagız kucagımıza inşllah

Yaz kış çorap ve atlet giyen ben bu yaz ayağıma çorap koymadım atletsiz duruyorum o kadar çok ter basıyor ki fenalık geliyor bende hiç bu kadar terlemezdim aksine çorap giymezsem ayaklarım buz keserdi şimdi yanıyorum :)

K kimmideoz hayırlı olsun
Hep hayırlısı diyoruz yâ demek ki senin icin de buymuş bazen evham yapıp korkuyoruz ama boşuna oluyor
Sağlıkla büyüt bebeğini

Bugun C cagla1809 da aldı paşasını kucağına yarın gelecekti sürpriz yaptı

BadeAk34 ter deme
Resmen kendimden tiksindim
Hem terliyorum hem ter kokuyorum sanki rezil bi durumdayım

Aynı benı anlattn kansızlık var bende sürekli üşürüm normalde ama şimdiki halim fazla abartı gelıyo bana:)

Sürekli duş alıyorum zaten ben de evin içinde klıma ac klima kapa dusa gir tişört değilştir

Ben de sabah işr giderken bir spor ayakkabı giydim 2 adım attım baktım ayakkabı patlayacak çıkarıp geniş olan başkasını giydim akşama kadar çorabım bile dar geliyor
Bende hazirandan beri parmak arası terlikle geziyorum dışarda dolap ayakkabı dolu yaz gelse giysem diyordum seneye kaldı artık hatta annem bayramdan önce spor ayakkabı almıştı o zaman ayaklarım daha sismemisti bir kere bile giyemedim aldı getirdi ertesi günü bi uyandım ayaklar davul gibi
Heryere parmak arası terlikle gidiyorum :)

Ayy canım spor ayakkabı deme bana hasret kaldım resmen. Tesettürlüyüm ben normalde çıplak ayak gezmem ama mecbur kaldım yanıyor ayaklarım zaten sporlarm da olmuyor. Ya yine de çok tatlıyız bence
Şu işten bir ayrılayım terlikten başka bir şey giymem zaten , gittim kendime 40 numara terlik aldım ayaklar fora

Sürekli takipteyim zaten canım ne oldu bitti meraktayım da. Ama ilk kızımda da böyle bir forum takip edıyodım sonra ister istemez şimdiki yogunlgu olmuyo baklmıyo bile
Doğru canım doğumdan sonra insanın pek fırsatı kalmaz eline telefon almaya falan kısmetse bı kaç hafta sonra bizde öyle olucaz :)

Oh en güzeli parmak arası , tabi benim çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü üzülmüyor değilim hele ki akşama doğru ben bile korkuyorum ayaklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…