2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuran anneler artık pek giremez oldu yerine yeni annelerimiz geldi hoş geldi. Burayı kendımce nasıl sahıplenmıssem eskıden sürekli yazan anneler yazmayınca boşluk hissediyorum
Benim oglan kucuk dogdu sarilik geciriyor surekli emiyor altina yapiyor bende hic yanindan ayrilamiyorum o yuzden pek giremiyorum 1 aya duzelir herhalde herkeste dogurmus olur bebisleri buyuturuz beraber

Canim valla bende gecer diyordum sicaklar dahada artti sanki heleki emzirirken su gibi bosaliyor fenalik geciriyorum resmen

Erkenmi diyorsun canım. Yani umut var eskiye dönerim inşallah. 53 kiloyla hamile kaldım, doğuma 65 girdim, 60 çıktım. Parmaklarım, ayaklarım hala tombullar. Ve çoğu pantalon kaprim baldırlarımdan yıkarıya çıkmıyor imkanı yok
İnşallah geçer ya canım. Stres yapıyorum

Kizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Ben hastaneyle yenidoğan sünneti konuşmuştum canım. Eşim çıldırdı da çıldırdı en az 3 yaştyaşta yaptırırız diyor. Ama ilk yumuşata bildiğim zaman yaptıracağım.

Doğumdan bir iki hafta sonra falan gidiyormuş canım bu şişlikler. Daha dur atamadın ki hamileliği üstünden herşeyin çok taze hala :)
Ne bilim canım ya, doktora gideceğim yarın ne giyeceğimi şaşırdım. Hamile giymek tuhaf geliyor, öncekiler girmiyor. Böyle iki arada bir derede kaldım

Ne bilim canım ya, doktora gideceğim yarın ne giyeceğimi şaşırdım. Hamile giymek tuhaf geliyor, öncekiler girmiyor. Böyle iki arada bir derede kaldım
Çok haklısın ama idare et şimdilik insAllah dönersin hızlıca eski haline. Uzun elbisen yok mu canim tam hayat kurtarıcı oluyorlar

Ay inşallah ya

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi en önemlisi hayırlı evlat sahibi olabilmeyi, bütün hamilelere de sağlıklıca evlatlarını kucaklarına alabilmeyi nasip etsin insAllah canımm. Bu hayat bizim sınavımız iyi kotü ne varsa şükretmek lazım Rabbim geciktiriyorsa en güzelini vereceği içindir. Umarım bu güzel duyguyu hepimize tadarız
Burdaki hamişlerden tek isteğimmm bu gece vaktdir cuma günü oldu bu günün hatrna aynı duyguyyu tatmamz içşn dua edin :'(

Amennaki öyle Allah razı olsun cnmm sadece sabır etmek kalıypr bize ama İşte Tıkanıyorsn bazennn olmuyor bazı şeyleri haddinden fazla kırldktan snra sabredemyorsn siz duanızı eksik etmeyin yeter ismim zehradr akkınzda duanızın bi köşesinde olmak isterm o kadr o karnınzdaki masumlarn hatena kabul etsn Rabbim dualrnızı Derlerki bizim burada Doğum anındaki kadın melek hükmündedir o anda ne dua ederse etsn kabul edilr Duanzda olmak istermm :)

Canım öncelikle güzel bir doğum diliyorum sana. İnşallah minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın.
Abla olmak belki de meleğine çok iyi gelecek. Belki de minik prensesin geldikten den sonra anne kız olmanin tadını 2 kat hissedeceksin. Rabbim yardımcımız olsun. Sabrimizi sonsuz eylesin...

Canım ben hamileliğim boyunca hiç ödem tutmadım ve sismedim. Ne zaman doğum yaptım eve geldim balon gibi oldum. Hamileyken ayaklarım hiç sismemisti. Yüzüğüm neredeyse hep parmagimdaydi. Doğum sonrası 1 hafta ayaklarım balon gibi gezdim. Sonra bir sabah kalktım ne göreyim o tombul ayaklardan eser yok. Biraz sabret geçiyor. Ben de hiç geçmeyecek sanıyordum...

Kizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Banada çok ufak geliyor eşim doğduğu gibi yapsınlar dedi yok dedim ben kıyamam minicik bebeğe ondan vazgeçti kırkı cıktıktan sonra yaptıralım diyor bı kaç kişi duymuştum öyle yaptıran çok rahat diyolar ama bende pek erken yaptırma taraftarı degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…