- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.321
Benim oglan kucuk dogdu sarilik geciriyor surekli emiyor altina yapiyor bende hic yanindan ayrilamiyorum o yuzden pek giremiyorum 1 aya duzelir herhalde herkeste dogurmus olur bebisleri buyuturuz beraberDoğuran anneler artık pek giremez olduyerine yeni annelerimiz geldi hoş geldi. Burayı kendımce nasıl sahıplenmıssem eskıden sürekli yazan anneler yazmayınca boşluk hissediyorum
Canim valla bende gecer diyordum sicaklar dahada artti sanki heleki emzirirken su gibi bosaliyor fenalik geciriyorum resmenBugun cok kasılma oldu karnımda ama kendımı çok yordum ondan sanırım sımdı uzandım bakalım. Suan hıssettgmz sıcaklık bebek dogduktan sonra gececek mi acaba. Ben ki hiç terlemezdim sımdı sular ıcerisindeyim tişört değiştiriyorm sürekli. İlk kızımda agustos sonu dogdu ama o zaman bu kadar terlemıyodum
Erkenmi diyorsun canım. Yani umut var eskiye dönerim inşallah. 53 kiloyla hamile kaldım, doğuma 65 girdim, 60 çıktım. Parmaklarım, ayaklarım hala tombullar. Ve çoğu pantalon kaprim baldırlarımdan yıkarıya çıkmıyor imkanı yokBenım ilk kızımda ayak numaram 1 yıl sonra kuculmustü
İki hamileliğimde de cok ödemim olmamasına ragmen yüzükleri 3. Ayda cıkartmıstım:)
Senın de cok erken daha. Kac kılo ile girdin doğuma sımdı kac kılosun
Ben ilk kızımı normal dogurdum, 2600 dü ama doguma girdim cıktm tartıda 3-4 kılo anca farkettti
Doguma girdim cıktm 10 kilo verdim diyenler ne verıyo acaba:):):
Ben hastaneyle yenidoğan sünneti konuşmuştum canım. Eşim çıldırdı da çıldırdı en az 3 yaştyaşta yaptırırız diyor. Ama ilk yumuşata bildiğim zaman yaptıracağım.Kizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Ne bilim canım ya, doktora gideceğim yarın ne giyeceğimi şaşırdım. Hamile giymek tuhaf geliyor, öncekiler girmiyor. Böyle iki arada bir derede kaldımDoğumdan bir iki hafta sonra falan gidiyormuş canım bu şişlikler. Daha dur atamadın ki hamileliği üstünden herşeyin çok taze hala :)
Tabureyi kırdın haKızlar az önce balkonda oturuyordum tahta taburede oturuyordum duvara yaslanmıstım pat diye kırıldı olduğum yerde kaldım Allah'tan sert bir düşüş olmadıesim korktu bişey oldu diye bense gülüyorum ben gülünce oda gülmeye başladı
Çok haklısın ama idare et şimdilik insAllah dönersin hızlıca eski haline. Uzun elbisen yok mu canim tam hayat kurtarıcı oluyorlarNe bilim canım ya, doktora gideceğim yarın ne giyeceğimi şaşırdım. Hamile giymek tuhaf geliyor, öncekiler girmiyor. Böyle iki arada bir derede kaldım
Ay inşallah yaBen de 38 giyiyodum 39 oldu aradan bir yıl geçti heralde artk böyle kalcak dedil kuculdu
Ama vucud dogumdan 1 yıl sonra tam olarak toparlanırmış diye okudum belkı de öyle bişedir
Ya da bana özel bi durumdur ınsallah bu sfer hiç birimzde olmaz
Bende 40 aldım ya üfffŞu işten bir ayrılayım terlikten başka bir şey giymem zaten , gittim kendime 40 numara terlik aldım ayaklar fora
Aynen şişlik ten ağrı oluyor ama mecbur katlanıyoruz. Evet ne kadar uzatırsan uzat yine sisiyor mecbur evde iş yapıyoz yemek yapıyoz ayakta kalıyoruz sisiyor yine
Yüce Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah sizlere.Burdaki hamişlerden tek isteğimmm bu gece vaktdir cuma günü oldu bu günün hatrna aynı duyguyyu tatmamz içşn dua edin :'(
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim yavrnuzun acısını göstermwsn hayrkı evlatlar etsn inşaAllahYüce Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah sizlere.
Burdaki hamişlerden tek isteğimmm bu gece vaktdir cuma günü oldu bu günün hatrna aynı duyguyyu tatmamz içşn dua edin :'(
Amennaki öyle Allah razı olsun cnmm sadece sabır etmek kalıypr bize ama İşte Tıkanıyorsn bazennn olmuyor bazı şeyleri haddinden fazla kırldktan snra sabredemyorsn siz duanızı eksik etmeyin yeter ismim zehradr akkınzda duanızın bi köşesinde olmak isterm o kadr o karnınzdaki masumlarn hatena kabul etsn Rabbim dualrnızı Derlerki bizim burada Doğum anındaki kadın melek hükmündedir o anda ne dua ederse etsn kabul edilr Duanzda olmak istermm :)Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olabilmeyi en önemlisi hayırlı evlat sahibi olabilmeyi, bütün hamilelere de sağlıklıca evlatlarını kucaklarına alabilmeyi nasip etsin insAllah canımm. Bu hayat bizim sınavımız iyi kotü ne varsa şükretmek lazım Rabbim geciktiriyorsa en güzelini vereceği içindir. Umarım bu güzel duyguyu hepimize tadarız
Canım öncelikle güzel bir doğum diliyorum sana. İnşallah minnoşunu sağlıkla kucağına alırsın.Kendimi gördüm sende bende ikizlerim hatta yükselenim de ikizler bak sana hayatımın sınavını kısaca anlatayım malesef benim sınavımda evlâdım
Benim 2000 doğumlu bir kızım meleğim var 18 aylık olana kadar herşey normal gibiydi ama ondan sonra bir tuhaflık hissetmeye başladık doktora gittiğimizde ilk defa duyduğum bir hastalık söyledi senin kızın otizmi dedi o an dünyam tersine döndü ve doktora bunun türkçe meali nedir dedim ve dili döndüğünce anlattı
Tabi o zaman şimdiki gibi internet mi var ansiklopedilerden öğrenmeye çalıştım
Öğrendiğim şey ise hiç bir zaman normal olamayacagiydi
Ama elimden gelenin en iyisini yapmalıydım senin gibi hiç dibe vurmadım buda rabbimin sınavı dedim ve ankaraya gittim bir süre orada eğitim aldı velhasıl 16 yıldır eğitim alıyor şuan 18 yaşında ve güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde çok şükür normal çocukların içinde kaynaştırma öğrencisi bir çok işini bağımsız yapıyor çok şükür....
Güçlü olmak sabırlı olup tevekkül etmek lazım benim hep içinde anne kız ilişkisi ukte kaldı rabbim şimdi bu kızımı nasip etti insallah sağlıkla kavuşurum
Kendimi gördüm sende
Canım ben hamileliğim boyunca hiç ödem tutmadım ve sismedim. Ne zaman doğum yaptım eve geldim balon gibi oldum. Hamileyken ayaklarım hiç sismemisti. Yüzüğüm neredeyse hep parmagimdaydi. Doğum sonrası 1 hafta ayaklarım balon gibi gezdim. Sonra bir sabah kalktım ne göreyim o tombul ayaklardan eser yok. Biraz sabret geçiyor. Ben de hiç geçmeyecek sanıyordum...Ne bilim canım ya, doktora gideceğim yarın ne giyeceğimi şaşırdım. Hamile giymek tuhaf geliyor, öncekiler girmiyor. Böyle iki arada bir derede kaldım
Banada çok ufak geliyor eşim doğduğu gibi yapsınlar dedi yok dedim ben kıyamam minicik bebeğe ondan vazgeçti kırkı cıktıktan sonra yaptıralım diyor bı kaç kişi duymuştum öyle yaptıran çok rahat diyolar ama bende pek erken yaptırma taraftarı degilimKizlar dogum yapmis erkek annelerine birsey sormak istiyorum sünneti nezaman yapacaksiniz? Burda herkes 2 aylikken yaptiriyor 3 aydan sonra full narkozla yapiliyormus cok kararsizim 2 ay bana cok ufak geliyor
Evet onuda başardım eşim 78 kilo onu taşıyan tabure beni taşımadıTabureyi kırdın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?