2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı benı anlattn kansızlık var bende sürekli üşürüm normalde ama şimdiki halim fazla abartı gelıyo bana:)

Benim de vucudum yediklerimi yakip beni isitmak yerine, yag olarak depolamayi tercih edenlerden (isinmamis vucutta yalitim olsa ne olur). Bebek denemeye karar verdigimiz ay sabahlari atesimi olcuyordum, ortalamanin biraz altinda vucut sicakligim. Ilk aydan hamile kaldim, elimdeki ceri kisitli ama hamileligin ilk belirtisi zaten ovulasyonla artan ve orada sabit kalan vucut sicakligi ya, bana resmen iyi geldi, bu sicaklikta metabolizmam daha iyi calisiyor.

Herkese merhaba,

nisanbu tebrik ederim, ilk dogum muydu? Baska dogum yapan oldu mu goremedim, gozden kacan olduysa kusura bakmayin.

Bizim dun 38+0'da kontrol vardi. Bebegin gelisimi normal, 3289gr olmus, bacaklari uzunmus uzun bebekler daha kolay dogar dedi :)
Seker degerlerim iyi, Nstde hafif sanci var, bebek iyi.
Cati muayenesi oldum, hersey normale uygun, bebegi beklicez. bebegin kafasi asagida, 1cme yakin aciklik varmis ama rahim agzi uzunmus hala. Muayeneden once bir cesit mudahaleden bahsetti, eger dogum yakinsa 1-2 gun icinde baslamasini sagliyormus, degilse hic bir etkisi yok. Basitce amniyon kesesini rahim agzindan ayiriyor (ingilizcesi memembrane sweep, turkcesini bilen var mi). Bize sordu doktor hanim istersek yapabilecegini soyledi. Ben de kabul ettim.

Rosalie-00 rahat dogum icin perine masajini onerdi, badem yagi ile. Burada 3s kurali var dedi turkceye cevirince, temizlik yapmak (hareket manasinda), sauna ve sevismek. Tabi sauna bize uymaz, onlar bebeklikten alisik oldugu icin, hamilelikte devam ediyorlar, normalde dunya genelinde sakincali gorunuyor.

Benimde öyle oldu canım belim çok agrıdı ve sertleşti hep karnım hala geçmedi sertleşme birazdan gidicez bizde kontrole çok merak ediyorum ntsde şancı çıkacak mı

Arkadaslar,

Nesrinay86 dogum yapti, takip etmesi zor, el atin da kavusma listesini guncelleyelim. Ben hizli bir tarama yaptim, ayni gun doguranlarda saat siralamasi yanlis olabilir. Bir bakin, ekleme cikarma, eksik bilgileri tamamlama yapalim:

Kavuşma Listemiz

1. wintersun 02 Haziran ikiz erkek (30 hafta)
2. exixizimm 14 Haziran erkek (32 hafta)
3. gazelim_24 01 Temmuz erkek (36.hafta)
4. Laedrii 02 Temmuz erkek (32 hafta)
5. Coolpeople 05 Temmuz erkek (36.hafta)
6. Emyldrm 06 Temmuz kız (36. hafta)
7. Whiteandblue 12 Temmuz erkek
8. Otekivenus 13 Temmuz erkek (38. hafta)
9. Placebo Effect 17 Temmuz erkek (36.hafta)normal d.
10.Gnrcnn 19 Temmuz ikiz kız (35.hafta)
11.Sevdanolmasaaa 19 Temmuz kız (39.hafta)
12.Menasali 20 Temmuz kız (38.hafta)normal d.
13.Girlinred 21 Temmuz kız (37.hafta)
14.Bulasiksuyu 21 Temmuz kız (38.hafta) normal d.
15.Pelinptrk 23 Temmuz erkek (39.hafta)
16.Yemyesilbirdeniz 23 Temmuz erkek (39.hafta)
17.Tzadkiel 23 Temmuz erkek (39.hafta)
18.Ontk 26 Temmuz erkek (38.hafta)
19.kimmideoz 26 Temmuz
20.Egepam 27Temmuz kız (39.hafta) normal d.
21.Ftm41 27 Temmuz kız (38.hafta)
22.Nesrinay86 27 Temmuz erkek (38 hafta)
23.Enesomerzeliha 27 Temmuz kız (39.hafta)
24.Busbebek06 28 Temmuz erkek (38.hafta) normal d.
25._Eda_ 29 Temmuz kız (29.hafta) normal d.
26.Tbfth 29 Temmuz
27.brctkc 30 Temmuz ikiz kiz
28.alimiyon 30 Temmuz erkek
29.secondlife 1 Agustos
30.nisanbu 1 Agustos
31.Hopilus 1 agustos
32.etka31112 1 Agustos
33.Gamzemre35 1 Agustos ??
34.kuzuyolda 1 Agustos
35.Nalan47 1 Agustos

N Nalan47 K kuzuyolda G Gamzemre35 @etka31112 H Hopilus nisanbu secondlife alimiyon brctkc T Tbfth K kimmideoz

İnşallah canım. Sağolasın iyiki anlattın.

Günaydın güzel anneler. Doğum yapacak olanlara Ftmnrbrhn ve diğer arkadaşlara Rabbim yardım etsin. Dualarım sizinle kızlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Şişlik bence canım. Yumruk yapamıyorum mesela. Belki kilo da vardır , herhalde vardır ama ayaklarımın üstü bile tombul , o kadar da olmamalı bunlar şişlik bence.

Sağol canım benim ikinci doğum,dogurmak isteyenlere tavsiyem bolyürüyüş her gün sıcak dus bir kilo hurma da tam bitmisti :) gece iki buçukta hafif agrim başladı sıcak duşa girdim azcik suyum geldi üç buçuk da hastaneye geldik asansör den inerken ikinmam başladı doktorum Allah razı olsun uçarak geldi 3:50 dede dogum oldu az kalsin hastane kayitlarina asansör de doğum yaptı diye geçecektim.3850 kg doğdu oğlum, darısı herkesin başına inşallah. @etka31112 ayni gün doğum yapmışız :)

Emzirip mama desteği verenler ve eski anneler

Ben avent yavas akis biberon almistim denedim de ondan içerken emerek içiyor
Cok huysuz degilse kasikla veriyorum ama agzini kapatiyor yememek icin yada tutup kenarlardan sızdırıyor cok bilmis ufaklik

Biberonla versem meme reddi yasarmiyim onuda emerek ictigi icin bilemedim

nisanbu canım tebril ederim rabbim sıhht sağlık versin hayırlı evlat olsun inşallah
Ve ayrıca isim hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım gözünüz aydın herbirinizin.
D _Depply_ canım dün kontrolüm var dr um yapmam için hareket önerdi demiştin me yapmanı önerdi dr un paylaşabilir misin bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…