2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meme reddi biberonla vermesen bile 3. Ay civari yasayacaksin zaten. Avent anne gogsune en yakin biberon olarak geciyor yakin olmasi red icin en buyuk sebep aslinda. Biberon emzik kullanip emen bebekler oldugu gibi hic kullanmadigi halde meme reddi yasayan bebeklerde var. Vermek istiyorsan ver biberonla olduki meme reddi yasadin iki kez yasamis ve aşmış biri olarak ben yine buradayim elimden gelen yardimi yaparim. Ama nacizane tavsiye gunde 3-4 kez mama cok mama verdigin her ogun sutunu azaltiyorsun. Neden sutun evladina yaramasin boyle birsey ve mantigi yok her annenin sutu evladina yarar ve oyle bir mucize ki agzindaki salyadan neye ihtiyaci varsa ona gore sekillenip uretilir hal boyleyken saatsiz gece gunduz emzirmek lazim.

Gozum aydin canim Allah anali anali buyutmek nasip etsin kolay dogumun olmus ne guzel :)

Ayy artık kizim icime sigmiyor durusundan dolayi sanirim kafa kaburgada ayak alt tarafta Allahim yuvarlaniyorum bildigin:) esim dalga geciyor diyor ki bi de doktora daha bekleyemez miyiz diyorsun bu halde nasil 2 sene daha beklicektin diyo :) :) yok dedim valla dayanamiyorum ya cinar olmasaydi hic sorun degildi devirirdim totomu dinlenirdim gecerdi zaman e cinar var cocuk ilgi istiyor oyun istiyor yemek istiyor o yuzden 8 i iyi olmus :) :).
Ayy dogru ya ee az kalmisiz ama herkes dogurdu biz hala yaniyoruz :)))
Zaten topik agustos gorunumlu temmuz annesi oldu bi biz kaldik iste orjinal :) :)

Gunaydiiiiin agustos sicagini yiyen yuvarlanmak uzere olan cilekes hamileler :)
Ve sizlere de gunaydin bu sicakta lohusalik yasayan cilekes analar :)
Persembe gunu gündüz cinari doktora goturdum kaka sorunumuz malum. 3 e kadar hastane eve gel yemek yap aksamina 7 stor perde yikadim ve o perdelerden sonra jubile mi yaptim dun parmaklarimi bile oynatamiyordum :) :) ve tövbe ettim rutin temizligim ve mutfak dolabi silmek disinda daha da is yapmam zaten surda kaldi 5 gunum :)

Canım ben yaklaşık 1 haftadır biberon ile veriyorum ama özel bir biberon. Hem beni emiyor hem de biberondan içiyor. Meme reddi yaşamadık. Biberonun markası Medela Calma Ben çok memnunum.

Hahaha bencede biz dogru olani yaptik onlarin acelesi vardi :))

Masallah canım:) Allah anali babalı büyütsün insallah

Gúnaydin kizlar dogum yapanlara hayirli olsun yapacaklarada allah kolaylik versin yar ve yardimcilari olsun teyzoslari biz gûndúzleri gayet iyi ama gece olunca uyumuyoruz birde benim sütûm sulu olmaya basladi sizlerde nasil hayirli ve bolduali cumalar olsun

Deme oyle valla benimde suan cok ohtiyacim var pirtlatsam bedenim rahatlayacak sanki ama olsun biz tarihe uyduk :) Aslan burcu doguruyoruz
Caktirmiyorum canim inan su 3 gunki cilemden sonra gel dogur dese doktorum gidip dogururdum :) :) ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum araftayim :)

Kizlar duaniza talibim kuzuyu unutmayin insallah Allah ve hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ftmnrbrhn ayni gunuz bak canim
Oyyy canim canimm snein bugun muydu dogumun benim nedense aklimda 6 si diye kalmis saglikla al kucagina insallah canim cok keyifli ve kolay bir dogum yasarsin insallah agrin sizin olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…