2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet açlık uyutmuyor hamilelik beni yemek yemekten soğutmuştu çok şaşkınım şu halime

Ooy senin oglusta geliyor demek hadi insallah sende agrisiz acisiz kurtulursun minnosum:)) bende napim daha 32+2 deyiz.daha benim var doğuma.hayirlisiyla sizler bi dogurunda insallah
Onsallah saol canim senin icin cok erken vaktini beklesin tum bebisler Anneleri uzmesinler :)

38 desin dsha ilk dogum ve erkek çocukları genelde 40 ı bekliyor,vakit saat gelince bir dk beklemez merak etme.

Kızlar süt getirmeye çalışıyorum ondan giremedim var mı doğuran falan bi de bu süt sezaryenden sonra ne zaman gelir nasıl gelir yardım nolur @TubaSude Nesrinay86 @interiorarchitect @wintersun
Canım sıcak içecekler iç, sırtını üşütme, migrostaki malt içeceğini önermişti exixizimm . Ben sulu et tavuk çorbası yediğim zaman güzel sütüm oluyor. Hurma, rezene çayı, dinlenmek. Yine hatırladığım olursa yazacağım canım. Sende süt azmı geliyor, yoksa kolostrummu geliyor?

Anladım canım haklısın o konuda

Bebişin son şansı bu gun yoksa yarın doğru dr gidicem.
Bende hiç bir belirti yok sankı daha 6 aylık hamileyim gibi.
Ama o kadar cozranıyorumki artık kı canım hiç bir şeye yetişemiyorum.

Maşallah kızına canım cok tatlı.
Aslında cok fazla bir şey yok yeni doğanda olur. Ben kızımda bir gözünde az birinde biraz daha fazla vardı. Sıldıkce coğaldı sankı. Annem sacım gözne değdiği için olduğnu söylerdi sac kıyafet falan gözüne değmemeliymiş cok hasas olduğu için sanırım. Sütle silmeyi burdada deler ama daha fena yapar benden söylemesi. Sadıce su ila sil 1 pamuğu bir defa kulan.

Bende 37 +4 um bugun canim nasip olursa persembe yada cuma alacak doktor :) sen nasilsin canim
Seninde az kalmiş saglıkla kavuş inşallah. Agustos anneleri ağustosun ortası olmadan doğurdu bitirdi resmen. Burayıda ben kapatırdım dr kendi gelene kadar beklese cünki 1-2 ay daha gelmezdı benim kız.

Gunaydin hanımlar, forumu surekli takip ediyorum, doğum yapmış herkese hayirli olsun, bebişleriyle saglikli bir ömür nasip etsin. Ben gibi bekleyenlere de Allah kolayliklar versin insallah.
Doğum yapanlara danismak istediğim bir sey var. Sabah 5 bucuk gibi lavabodan sonra suyumun geldigini sandim ama emin olamadim uyumaya devam ettim. Yarim saat once tekrar lavabo icin kalktigimda cok afedersiniz tuvalete oturdugumda bir anda bir su boşaldı böyle kanli gibi kahve lekeli lekeli. Sancim hiç yok. Dogumum mu başlıyor acaba. Bir duş alıp hastaneye gitsem diyorum. Duş almamin bir zarari olur mu kızlar

Aç olmadığında çok iyi açken tam bir cadı :)
Psikolojik olarak çocuğumun ac olması çok zor mama ile destekliyoruz şu an ama sutum gelse harika olacak. Acaba kanallar mı tıkalı diye düşünüyorum nasil anlarım bilmiyorum

Humana incir hurma dere otu uzum ve dus bunları yapıyorum su an canım pek bir artış yok sanırım:/

Sag memeden bir kac damla beyaz bir sey geliyor anlayamiyorum bu sut mu kolostrum mu
Herkeste değişiyor canim stres yok dinlenme var benim 4.gun geldi

Hadi insaallah benim de gelir

Ay vallahi hiç deme böyle saçmalık mı olur. Özel güya bide. Odayı görim diyorum 1gün önce gelin dio
Aa çok saçmaymış. Özel ama çok kurumsal bir yer değil herhalde. Biz ta bir ay önce görüşmeye gittiğimizde doğumhaneyi, bebek bakım odasını, odaları her şeyi göstermişlerdi. Sen de talep et git dolaş canım. Bir de öyle şey olmaz, ayarlasınlar bir masa, yüzyüze görüşsen daha iyi bence, kimin aklına doğum başlayınca masa taşımak gelir yoksa. Hem zaten nereye sığdırıcaksın taşıyacak olsan da

Annişler bebişlerinizin gòzlerinde çapaklanma oluyormu benim kizcenin sol gòzûnde oluyo neyapmam gerekiyo acaba
Benim oglandada oluyor canim her sabah yumusak bez islatip siliyorum gozlerini duzeliyo sukur ilk zamanlardaki gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…